Hornettien ylilento tänään Tampereella

Puolustusvoimien kesäkiertue saapuu Tampereelle torstaina 6.6.2019.

Keskustorilla yleisö pääsee klo 16.00 lähtien tutustumaan Puolustusvoimien kalustoon ja toimintaan, mm. nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen ja naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen. Tarjolla on hernekeittoateria 2000 ensimmäiselle kävijälle. Palan painikkeeksi voi nauttia sotilaskotiauton myymät kahvit kenttäkeittiössä paistetun tuoreen munkin kera.

Kesäkiertue Tampere 2019

Kalustoesittelyn päätteeksi klo 18.00 nähdään Hornet-monitoimihävittäjän ylilento. Sen myötä tapahtumapäivä jatkuu Laikunlavalla sotilasorkestereiden ja huippusolistien konsertilla. Ilmavoimien Big Band saa solistikseen Osmo Ikosen ja Kaartin Combon kanssa svengaa Heini Ikonen. Konsertti huipentuu ikäluokkansa parhaista live-esiintyjistä kootun Varusmiessoittokunnan Show Bandin musiikilliseen ilotulitukseen. Sotilaskodin myyntipiste palvelee myös konserttialueella.


2 Comments

 1. Kohti Pirkkalaa
  6.6.2019 14:28

  Ei taida tulla Tampereen keskustaan porukkaa edes tällä keinoin. Miksei näitä pidetä suoraan Pirkkalassa. Sinnehän yrityksetkin, liikevaihto ja jätevedenpuhdistamon päästötkin virtaavat?

  Ja sielä on vielä parkkipaikkoja, joita ei Tampereella enää ole.

  Vastaa
 2. Jussi
  7.6.2019 12:04

  Puolustusvoimille nostaisin hattuani jollen kayttaisi pelkkaa lippistä tai MC-kypärää. Mutta ihmettelen, kuka raa-an murhan kohteeksijoutumisen uhalla on vannonut hyväntekeväisyysjärjestönsä vaitiolovelvollisuuden AKA ytimessä 99.9% jäsenistä tietämättä olevansa pahantekeväisyysjärjestö-salaseurassa jonka todellinen ydinjoukon salapuuhastelu vaatii sen 101% vaitiolo. Joku sellainen mahtaa valita päivät ja kellonajat, kun niistä löytyy tässä tapauksessa tavalla tai toisella piilotettuna symboli 666. Jenkeissä tiedustelutalojen&mutteritalon valkohatut huomaavat heti tällaiset piilosanomat, joille siellä ei naureskella, vaikka valtamediamme meidät on asian pilkkaamiseen ohjelmoinut.
  6.6 klo 16 : sisällä 666
  6.6.2019 : viimeisen ysin käännöllä 666
  klo: 18 = 6+6+6 eli 666 piilossa mukana.
  klo 18 on klo 6 i.p.
  6.6 klo 6 i.p. on taas 666.
  Mielenkiintoisia sattumia yhdelle tapahtumalle.
  Myös Q:n (anonyymien valkohattujen sotilastiedusteluryhmä) viesteissä avataan näitä ja käytetään vastaavia symboliikan piilomerkityksiä.
  #QARMY #WWG1WGA #MAGA

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top