Huittisissa kaupan myyjää kuula-aseella uhannut on vapautettu

Torstaina 4.3.2021 iltapäivällä Huittisten kauppaliikkeessä kaupan myyjä oli havainnut epäilyttävästi käyttäytyneen miesasiakkaan, jonka hän epäili anastaneen tuotteita. Mies otti myyjän puuttuessa tilanteeseen aseen esille.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että torstaina (04.03.) noin klo 16.30 Huittisten keskustassa kauppaliikkeen myyjä oli havainnut, että miesasiakas oli mahdollisesti syyllistymässä näpistykseen. Myyjän puututtua tilanteeseen oli epäilty ottanut esille aseen saadakseen myyjän toiminnan estetyksi. Myyjä oli tuossa vaiheessa perääntynyt tilanteesta ja epäilty henkilö oli poistunut liikkeestä.

Tilanteen selvittämiseen osallistui useita poliisipartioita Lounais-Suomen poliisilaitokselta, ja epäilty mieshenkilö otettiin kiinni. Kokemäen poliisi on kuulustellut kiinniotettua sekä muita asianosaisia perjantain ja lauantain aikana. Tekovälineenä mieshenkilö on käyttänyt kuula-asetta, joka on poliisin hallussa. Kiinniotettu on päästetty vapaaksi ja esitutkinnassa tekoa tutkitaan tällä hetkellä ryöstönä. Aluksi nimike oli ollut törkeä ryöstö, mutta nimike lieveni aseen osoittautuessa kuula-aseeksi.

1 Comment

  1. juha.
    8.3.2021 13:09

    Ase kuin ase. Kuinka kaupan myyjä tiesi aseen olevan leikkikalu? Aseellisessa ryöstössä ei pidä olla aste-eroja, koska teko aiheuttaa ryöstön kohteelle välittömän ja traumaattirsen pelon. Ei kuitenkaan sitten ollut ”korona-ahdistus” väkeä, jotka olisivat päässeet vielä vähemmällä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top