HUS jakanut ohjeet lintuinfluenssaa varten – Kyyhkysjahti alkaa torstaina

HUS jakoi keskiviikkona sähköpostilla toimipisteilleen ohjeet, kuinka valmistautua tulevaan ”lintuinfluenssaepidemiaan”, vaikka yhtään tartuntaa ei ole tiettävästi ollut. Sähköposti sisälsi ohjeet kuinka varautua lintuinfluenssaepäilyihin sekä mahdollisiin altistuneisiin. Ohjeessa kerrottiin myös kuinka tautia tulee testata. Testimenetelmänä käytetään Pcr-testiä, jonka monet asiantuntijat kuitenkin tuomitsevat liian herkäksi testausmenetelmäksi. Kyseinen testi pystyy tunnistamaan taudin yhden geneettisen molekyylin, joten positiivisia testejä tulee täysin terveiltäkin ihmisiltä. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että mikäli täysin terveen ihmisen limakalvolla on taudinaiheuttaja, niin testi on positiivnen, vaikka ihminen ei koskaan sairastuisi testattavaan tautiin.

Testauksen lisäksi varaudutaan myös rokottamaan ihmisiä ja yksi rokoitekin on jo valmiina. Valmiin rokotten lisäksi on olemassa neljä muuta rokotetta, jotka voidaan ”räätälöidä suojaamaan lintuinfluenssalta”. Etukäteen ”osataan” myös kertoa, että normaali kausi-influenssarokote ei tule suojaamaan lintuinfluenssalta, mutta vähentää sen riskiä.

Sähköpostissa myös kehoitetaan tutustumaan THL:n kansalliseen toimenpideohjeeseen oireisen lintuinfluenssaepäilyn sekä oireettoman altistumistapauksen yhteydessä. Viestissä kuvataan myös taudinkuvaa ihmisellä ja väitetään, että useilla nisäkäslajeilla lintuinfluenssa olisi aiheuttanut neurologisia oireita ja että tälläiseen mahdollisuuteen tulee varautua myös ihmisten kohdalla.

Lintuinfluenssaan altistuminen on HUS:n mukaan mahdollinen mikäli ihminen on käsitellyt siipikarjaa, luonnonvaraisia lintuja tai nisäkkäitä joilla epäillään olevan lintuinfluenssa. Pelkkä epäily linnuissa, siipikarjassa tai turkistarhalla riittää, jotta altistuneiden tiedot kerätään yhteen. Testituloksen varmistuessa eläimellä positiiviseksi, on lieneekin luvassa karanteeneja altistuneille. Tartuntatautilääkärillä on ohjeen mukaan oikeus asettaa ihmisiä karanteeniin.

Luonnollisestikin altistuneiksi katsotaan myös ihmiset jotka ovat olleet tekemisissä em. altistuneiden kanssa.

Suunnitelma vaikuttaa siis hyvin samankaltaiselta, kuin se miten maailma pysäytettiin vasta muutama hetki sitten Korona-viruksen vuoksi.

2 Comments

 1. Minä
  10.8.2023 05:33

  Taasko meitä viedään? Huijauksen uusinta aluillaan? Tehottomia ja haitallisia keinoja tyrkyllä aiempaan malliin?

  Vastaa
 2. Grillo
  10.8.2023 23:00

  Taas ”isot”tahot eli WHO,Bill Gates & co.,alkavat työstää! Valmiina on pistoksia,käyttämättömiä,jotka pitänee saada liikenteeseen lääkeyhtiöiden kautta.Money talks ja agenda 2030 vaatii toteutuksia.Ukraina on hallinnut julkisuutta liian kauan,nyt tarvitaan taas toisenlaista pelotetta.
  Näinköhän taas idiotia pääsee valloilleen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top