HUS:n ylilääkäri: Baarit ja ravintolat tartunnan lähteitä (VIDEO)

Viimeaikaisissa tartuntaketjuissa, erityisesti uuteen vierusvarianttiin liittyvissä, on tartunnansaamisen paikkana usein baari tai ravintola, kerrottiin tänään Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS) infossa.

”HUS:lla on sellainen näkemys, että näillä baareilla ja ravintoloilla on merkitystä tartunnan leviämisessä. -Ja niiden toiminnan rajaamisella on silloin myös merkitystä epidemian hillinnässä”, vastasi tänään Extran kysymykseen videolähetyksessä HUS:n johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi.

Voit katsoa HUS:n koronainfon videoikkunassa. Linkki baareja koskevaan vastaukseen, avautuu uuteen välilehteen.

1 Comment

  1. juha.
    19.2.2021 21:00

    Kiva kun ”hussikin” jo tietää, että on korona. Globalistit virittelivät pandemia lakeja v. 2008! Kuten sanonta tietää sen sanoa: ”Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty!!!”

    Pääministeri Sanna Marin (SDP) seuraa tokevana tyttönä Lenin-sedän jalanjälkiä kun hänen hallituksensa leikkii totalitaristisen Suomen pystyttämistä oiken pakkolakiloilla, joilla suomalaisia heitetään vankilaan tai maksatetaan valtion kassan sakkoja ellei käy lääkärissä AINA kun vapaassa maassa käsketään. Kai,ken päälle kaikki vaalitkin perutaan ja valmiitb kommunistit polkaisevat pystyyn tytteleiden ailahtelevaisen diktatuurin!!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top