Huumelasti hylätty rannalle Farossa Portugalissa, -poliisi otti ja hävittää

Portugalin meripoliisi tavoitti Olhãon rannalta Farossa hylätyn kumiveneen, jonka lastina oli 58 paalia kuivattua cannabis-kasvia, siis marihuanaa. Hälytyksen oudosta veneestä ja vielä oudommasta lastista teki puhelimitse paikallinen asukas klo. 06:30 paikallista aikaa.

Poliisi ei aikaillut, ja huumelasti on otettu talteen. Veneen kuljettaja, kuten myös perämoottori, olivat hävinneet omille teilleen. Lasti on nyt poliisin hallussa, ja tapausta tutkitaan salakuljetuksena ja huumerikoksena. Oikeudenkäynnin jälkeen huumelasti hävitettäneen polttamalla jonkin tarkoitukseen sopivan lämmityskattilan alla. Onneksi näin, sillä 58 paalia maria olisi voinut aiheuttaa huumaustilan suurelle joukolle huumeidenkäyttäjiä, jos se olisi päätynyt laittomille markkinoille.

Huumeista aiheutuu EU:n alueella huomattavia terveydellisiä ja sosiaalisia haittoja.

Asiasta kertoi tänään JM.

100 kiloa kokaa pois syntisten nenistä: Suurtakavarikko risteilyalukselta Madeiralla

4 Comments

 1. Jussi
  31.5.2019 22:22

  Olisivat antaneet luonnonlääketehtaalle. Sitähän on käytetty osana yli 100:ssa apteekkilääkkeessäkin, autistinen mykkänä ollut lapsikin alkanut puhumaan saatuaan 2 päivänä siitä tehtyä suihketta, 3 suihkausta nieluun päivässä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   1.6.2019 12:57

   Kuurot alkaa nähdä ja sokeat ryhtyvät puhumaan. Gyl se siitä.

   Vastaa
 2. Jussi
  1.6.2019 15:40

  No Irakin veteraanien oudot voimakkaat työkyvyn vieneet jälkioireet ”veteraanitauti” poistunut ainakin tilapäisesti käyttämällä ko. lääkekasvista tehtyä, muistaakseni puristettua öljyä samoin kuin jatkuvasta kivusta kärsineiden ongelma. Näkö- / kuulo-vaikutuksia ei ole tietääkseni raportoitu. Erään lähteeen mukaan Irakin veteraanitaudista löytyi outo piirre: kaasuaseiden pelossa hätävalmistettu rokote piikitettiin jenkkisotilaisiin ennen komennusta. Oli joukko veteraaneja, joiden lähtö Irakiin peruuntui rokotuksen jälkeen, mutta he saivat silti saman veteraanitaudin poistumatta USA:sta… Pelkkä fiilisten kohotuskäyttö on aiheuttanut joillain henkisen riippuvuuden kuten alkoholin sekä henkinen että fyysinen riippuvuus. Pari tunnettua vapaan median reportteria kertoo sairastuneensa henkiseen mari-riippuvuuteen nuoruudessaan mutta taisteltuaan itsensä siitä irti. Kovat aineet on erikseen, niistä luullakseni vain morfiinia käytetään lääkkeenä todella koviin kipuihin ja fyysinenkin riippuvuus seuraa helposti. Itse en käytä mitään kummastakaan kategoriasta, vaikken hampaat irvessä vastustakkaan.

  Vastaa
 3. Muulina huumeparoneille
  2.6.2019 11:57

  Eiköhän tuo kumivene ollut ns. roo-roo alus. Eli sitä hintaan toisen kumiveneen perässä ja jos poliisi yllättää niin naur katkaistaan. Samalla tavalla lasti toimitetaan perille: Vauhdilla kohti rantaa ja naru poikki. Rannalla olijat sitten ottaa veneen vastaan ja kipittelee huumeiden kanssa.

  Olisivat nyt pistäneet veneeseen ”pari pakolaista” niin jo olisi kansainvälinen avustusjärjestö pitänyt huolen että lasti ja ihmiset saadaan turvallisesti maihin. Niihin kun eivät valtion virkamiesten määräykset ulotu.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top