HYÖDYLLISTEN IDIOOTTIEN ON TAJUTTAVA: SOSIALISMI TOIMII VAIN PAPERILLA

”Edistys” on vihervasemmistolle ja nk. sinivihreille sitä, että vuolas luku-, kirjoitus-, kieli-, ammatti- ja tapataidottomia tänne meille virtaa yhä vain voimistuen. Muualla Euroopassa ollaan jo havahtumassa siihen, että tuon sakin tulosta ei ole mitään muuta, kuin haittaa, mutta osalle Suomen puolueista se on muka ”edistystä” ja tietenkin tuo ”edistys” tarkoittaa mm. Ruotsin tien yhä kovemmaksi tallaamista = lisää jengejä ja lisää jengiläisiä. On päivänselvää, että myös meillä alkaa tulla kuolonuhreja, mutta tottahan se pitää suvaita ”edistyksen” nimissä, joka tosiasiassa on taantumista 600-luvulle, siis sinne mistä tuo ”edistys” kumpuaa. Hohkataan paljon työperäisen maahanmuuton puolesta, erityisesti hoitoalalle – toki se nyt juuri näyttäisi olevan oikein ja tarpeellista, mutta tosiasia on se, että suuret ikäluokat menevät suureen tuntemattomaan ensi vuosikymmenellä, viimeistään niin mihin me tarvitsemme kymmeniä ellei satoja tuhansia esim. filippiiniläisiä hoitajia, kun 10-15 vuoden kuluttua ei ole hoidettavia. Toinen äärimmäisen olennainen asia on se, että automatisaatio, digitalisaatio ja robotisaatio tulevat viemään, tulevaisuustutkijoiden mukaan, vähintään neljänneksen työpaikoista. On aika lopettaa puheet joille oli oikeasti katetta viime vuosituhannella. On jälleen syytä nostaa esiin järjen ääni: Japanin pääministeri ilmoitti vuosi sitten keväällä, että ”meillä on nyt noin 130 miljoonaa asukasta, mutta automatisaation, digitalisaation ja robotisaation vuoksi me pärjäämme 90 miljoonalla, emmekä näin ollen erityisesti tarvitse maahanmuuttoa”. Myös Suomi pärjää neljällä miljoonalla ihmisellä. Meidän on aika herätä siihen, että ensinnäkin meillä ei ole varaa olla koko maailman sosiaalitoimisto ja mm. rahoittaa kotimaissaan lomailevia ”pakolaisia”, toiseksi meillä ei ole kuin ehkä kymmeneksi tai viideksitoista vuodeksi, ikärakenteen vuoksi mahdollista tarvetta työperäisellekään maahanmuutolle, kolmanneksi meillä on omasta takaa 300 000 työtöntä työllistettäviksi ja osa-aikaiset siihen päälle, EU:n alueella on 20 miljoonaa työtöntä niin, että paimenten tänne hilaaminen, varmasti heitäkin tarvitaan, siellä jossakin mutta ei enää meillä, On täysin kaistapäistä mitä hallituksen kokoonpanoon tulee niin tietysti KOK+PS+KESK.+KD olisi kansan tahdon mukainen hallituspohja, koska niillä on likimain 60 %:n tuore kannatus ek-vaaleissa. SDP on reliikki vanhoilta ajoilta ja sen näkemykset eivät ole enää tätä päivää ja nimen omaan tämä koskee Suomen sosiaalidemokraattista puoluetta, Tanskan demarit, samoin Norjan ja Ruotsinkin ovat uudistuneet, mutta meillä SDP on mennyt taaksepäin, siis miksi ihmeessä muuten kuin Ay-liikkeen pelossa demarien pitäisi olla hallituksessa.

SOSIALISTI SANNA JOHTAA DEMAREITA VIELÄ PUOLI VUOTTA

Tämä tarkoittaa sitä, että Marinin pään mukaan mennään myös hallitusneuvotteluissa. Marin myös tulee määräämään mahdollisten demariministerien nimet. Pommin varmaa on, että siellä ovat vain hänelle uskolliset.

On lapsellista kuvitella, että Marin tulisi antamaan hänelle keskeisissä asioissa oikeasti periksi. Koska nykyiselle pääministerille on herttasen yhdentekevää jatkaako SDP hallituspuolueena vai oppositiossa niin miksi hän urpoilisi Orpon edessä? Ei tietenkään! Sanna Marin ei ole ”rampa-ankka” puolueessaan, se on toiveajattelua. Hän on puolueensa johtaja, ainakin siihen asti kunnes uusi valitaan. Tämä tosiasia on syytä hyväksyä myös Kokoomuksessa, siis ole odotettavissa Kokoomusta yhtään ymmärtävämpää Sosiaalidemokraattista puoluetta.

Kansan tahdon mukaista on selvä ei-sosialistinen linja ja sitä sopii erityisesti odottaa vaalein suurimmalta voittajalta porvaripuolueena esiintyvältä Kokoomukselta. On ollut tuskastuttavaa seurata Kokoomuksen sinivihreiden kiemurtelua ”edistyksen nimissä”. Tosiasiallinen syy on se, että nämä sinivihreät joita ei erota punaisista tovereistaan, kuin rautakanki katsovat olevansa samaa ”eliittiä” ja jotka ovat aina ylenkatsoneet niin Keskustan kuin Perussuomalaistenkin kannattajia haluavat, että asetelmat pysyvät.

Kaj Mykkäsen johtamat ”espoolaiskokoomuslaiset” eivät vilkaisisikaan Keskustan tai persujen suuntaan ellei juuri nyt olisi pakko.

Mutta kun elämme reaalimaailmassa ja kaikkialla kansat ovat, ainakin pikkuhiljaa, nousemassa niin vihreiden ja ”mykkäläisten” kulkema polku kapenee koko ajan.

Meillä olisi jo ensi viikolla sini-puna hallitus, jos ”espoolaiset” johtaisivat Kokoomusta, eli rauhassa menisivät ja huolella tekisivät hallitusohjelmaa ainakin tämän kuun, ellei seuraavakin, mutta isänmaan onneksi Orpo ja hänen tukijoukkonsa ymmärtävät Paasikiven sanat : ” Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku”.

Seppo Huhta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top