Hyväntekeväisyysjärjestö vaatii: Laivan kaappaajia on kohdeltava pakolaisina

Vaatimukset turkkilaislaivan kaapanneiden siirtolaisten turvapaikkaoikeudesta ovat jo alkaneet. Merilain määräämän pelastusvelvollisuuden väärinkäytöstä on siis edetty merirosvoukseen.

Eilen turkkilaisen varustamon rahtilaivan kaapanneilla siirtolaisilla tms. ei ole pääsyä Italiaan, sanoo sisäministeri Matteo Salvini: Laivan kaappaajat eivät ole turvapaikanhakijoita, vaan merirosvoja.

Tripoliin matkalla ollut Elhiblu käänsi kurssinsa Tripolista kohti Maltaa äkisti viime yönä, laivaan pelastettujen siirtolaisten otettua sen väkivaltaisesti kontrolliinsa. Varhain torstain puolella Maltan turvallisuusjoukot stormasivat Elhiblun noin 30 merimailin päässä Maltalta. Aluksella on miehistön lisäksi 108 ”siirtolaista”. Alus on tällähetkellä satamassa Maltalla.

Hyväntekeväisyysjärjestö vaatii näiden merirosvouksesta epäiltyjen kohtelemista pakolaisina:

Varhaisina ammun tunteina, noin 30 merimailia saaresta, Maltan aseistetut joukot nousivat Elhiblu-laivaan, ja ohjasivat sen maltalaiseen satamaan. Me vaadimme, että näitä 108:aa ihmistä laivalla kohdellaan pakolaisina, toivotetaan tervetulleiksi ja suojellaan.

Maltan poliisin on nähty vievän neljää miestä pois Elhiblusta käsiraudoissa. Laivalla olleista 108:sta ”pakolaisesta” 19 on naisia ja 12 lapsia. Elhiblu kiinnitettiin satamaan Maltalla tänään 08.30 paikallista aikaa.7 Comments

 1. Jussi
  28.3.2019 11:37

  Kaapparit tarvitsevat yritykselleen nolon lopun estämään uuden muoti-ilmiön syntyminen, sekä estämään muodin leviämisen lento-/maakuljetuksiin. Malta on yritykselle hölmö kohde – vapaan median lähteiden mukaan Euroopassa on tasan kaksi maata, joissa on tasan 0 pakolaista: Malta ja Vatikaani, mikä saattaa liittyä niihin globaalisti voimakkaiden salaseurojen tukikohtina kuten tunnetut Knights of Malta ja P2 Freemasons.

  Vastaa
 2. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  28.3.2019 14:19

  Onko Monacossa muita pakoloisia kuin vero sellaisia???

  Vastaa
  1. Jussi
   29.3.2019 14:02

   Loistava kysymys ja oivallus. Jos raja olisi kiinni, niin luultavasti ei olisi, mutta sinne pääsee esim. Ranskan Nizzasta (Nice) suoraan paikallisjunalla ilman mitään rajapysähdystä tai paperien tarkastusta. Vaikeusaste kuin matkustus Helsinki-Pasila junalla, paitsi että matkan kesto oli muistaakseni noin 30 min aikoinaan.

   Vastaa
 3. Åttawia Suutelå
  28.3.2019 14:42

  Laivan kaapanneita on kohdeltava merirosvoina ja hiiattava hitaasti kölin ali.

  Vastaa
 4. Minä
  28.3.2019 16:22

  ”Hyväntekeväisyysjärjestö” haluaa siis, että afrikkalaiset, islaminuskoiset ja muut kehitysmaalaiset löytäisivät uuden tavan päästä Eurooppaan: kaapatkaa laiva tai muu kulkuväline, kyllä me punaisen maton levitämme ja palkinnoksi annamme valmiiksi maksetun loppuelämän.

  Vastaa
 5. Acc
  29.3.2019 14:34

  Torstaina 28.3.2019 MTV3:n iltauutissa kiinnitti huomiota lukijan moneen kertaan toistama sana ”siirtolainen”. Tämä ei ole enää sattumaa tai toimittajan tyhmyyttä. Sanaan ”siirtolainen” yhdistetään mielikuva laillisesta maasta toiseen siirtymisestä, jossa ainakin vastaanottava maa on jo ennalta hyväksynyt siirtolaisen tulon ja tietää tämän tulosta. Se, että joku päättää muuttaa asumaan toiseen maahan, ei luo kohdemaalle velvollisuutta ottaa vastaan tulijaa elättämisestä puhumattakaan.

  Maahanpyrkijöistä tulisi käyttää nimitystä ”laiton rajanylittäjä” tai ”maahantunkeutuja”. Viimemainittu sopisi henkilöille, jotka yrittävät maahan ohi rajavalvonnan. Media on viehättynyt sanaan ”siirtolainen”. Se on lyhyt. Jos kirjoitettaisiin totuudenmukaisesti, pitäisi kirjoittaa pidempiä lauseita.

  Vastaa
 6. Jussi
  30.3.2019 19:58

  Acc osui naulan kantaan. Länsimaiden valtamedia on globalistien eli maanpettureiden hallussa. Ihmiset eivät huomaa sitä, kun samaa maailmankuvaharhaa luova sisältö tulee valtamedian kaikista eri lähteistä antaen siten sisällöstä luotettavuuden harhaluulon. Tuhansien medialähteiden ulkomaansisältö ketjuttuu spagettisotkun kautta saman suvun hallussa olevaan alkulähteeseen (Reuters ja AP-Thomson=AP=Associated Press). Euroopan pããttãjãt on lahjottu 90-luvun puolivälissä Barcelonassa tai siitä lähtien avaamaan Euroopan rajat lähi-idãn ja pohjois-Afrikan öljyherrojen näkökulmasta uhalle – heidän omien maidensa ei-toivotulle köyhälistölle (rikollisista puhumattakaan).
  4 tapaa muutokseen, John Birch Societyn kalvolta:
  -SOTA
  -TERRORI
  -TALOUSROMAHDUS
  -MASSAMAAHANMUUTTO
  Kunpa kaikki sotaveteraanit olisivat hengissä ja terveinä kertomassa näkökulmansa pelastamansa maan nykysuunnasta!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top