Ilja Janitskin lähtee ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Mv-lehdestä tunnetuksi tullut Ilja Janitskin ilmoitti asettuvansa ehdolle eduskuntaan Reformin listalla.

Janitskin kertoo tiedotteessaan, että erityisesti sananvapaus on ollut keskeinen tekijä omassa ratkaisussaan ehdokkaaksi asettumisessa. Reformi-puoluehankkeen tunnetuin hahmo on aiempi perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari.

Janitskin kertoo tiedotteessaan mm., että ”päätökseni asettua eduskuntavaaliehdokkaaksi syntyi saatuani Helsingin käräjäoikeudelta oikeushistoriallisesti erikoisen tuomion lukuisin hatusta vetäistyin rikosnimikkein. Saamastani tuomiosta todettiin muun ohella, että sen ”ainoa tarkoitus on ollut herkistää viranomaisia ja kaventaa kansalaisten mahdollisuutta arvostella valtaapitäviä tahoja”. Kansainväliset mediat luonnehtivat saamaani tuomiota poliittiseksi vainoksi, kyseenalaistaen samalla Suomen valtion toimintatapoja vaientaa toisinajattelijat tuomioilla ja maksettavaksi määrätyillä kovilla korvauksilla.”

Rakkaat Ystävät. Asetun vuoden 2019 eduskuntavaaliehdokkaaksi vain ja yksistään siksi, koska totuus velvoittaa.
-Ilja Janitskin

4 Comments

 1. Freya Snow
  26.10.2018 02:25

  Hieno juttu, Ilja! 🙂

  Vastaa
 2. Juuso
  26.10.2018 05:19

  Ne jotka tajuaa, missä mennään, varmasti harkitsevat äänensä antamista Iljalle.
  Ne jotka imee valtamedian myrkkymaitoa, eivät harkitse, eivätkä anna.

  Valitettavasti näin. Toivoisin asiaan muutosta, mutta ihminen on laista ja välinpitämätön, kiireinenkin asuntolainaansa lyhennellessään.

  Vastaa
 3. Hessu
  26.10.2018 14:20

  Heikelä eilen kerto,et haastattelun lopuksi Ilja olis kahdenkesken sanonut,et asettuu ehdohkaaksi viedäkseen Halla-aholta ääniä.
  mitähän tosta ajattelis?Totta vai ei?

  Vastaa
 4. AH AH AH!
  27.10.2018 21:17

  Siinä on vain sellainen pikku juttu, että ehdokkaan tulee olla hyvämaineinen. Vankilasta käsin ei paljon eduskunnan istunnoissa käydä.
  😂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top