Ilmastohysteria vai ”Kiina-ilmiö”? Ville Tavio nosti kissan pöýdälle

Hiilidioksidimörkö, rikkidirektiivit ja yleinen kauna kaikkea sitä kohtaan, mistä ihmiset saavat ansionsa ja elintasonsa, on jo nyt karkoittanut teollisuutta (lue: tuottavaa työtä) pois vanhoista teollisuusmaista jälkikommunistiseen Kiinaan, jossa ihmisoikeudet ja ympäristövastuullisuus ovat tuntemattomia käsitteitä.

Niin tätäkö oikeasti haluttiin? Kansanedustaja herättelee meitä todellisuuteen:

Ville Tavio (ps) kirjoittaa:

Ilmastopaniikin lietsonnan sijaan tulee kohdistaa kovia toimia todellisiin ongelmiin: väestönkasvuun ja kiinatalouteen. Tarvitsemme kunnolliset kiinatullit sekä kehitysmaapolitiikkaan tiukan linjan: lopettakaa väestönkasvu tai me lopetamme tukemme. #Ilmastonmuutos #ilmastovaalit

Ilmastosyyllistämisestä hyötyvät maat, joihin teollisuustuotanto karkaa vihreän totalitarismin vaivaamista maista, ovat tämänhetken pahimpia saastuttajia, mikä useimmiten unohdetaan. Tässä kartta ilmansaasteista vuodelta 2017. Huomatkaa, että vain läntisten teollisuusmaiden leiriin kuuluva Japani on huolehtinut teollisuutensa päästöistä:

Ylenmääräinen hiilidioksidista meuhkaaminen toimii täsmälleen päinvastoin, kuin toimijat viattomuudessaan ajattelevat: Tuontanto, ja työpaikat, ovat hyvää vauhtia siirtymässä maihin, joissa jätteet dumpataan jokiin ja meriin, myrkyt pohjaveteen ja muut saasteet ilmakehään. Työntekijöiden oikeuksista ei näissä maissa myöskään piitata, kuten ei tuotteiden laadustakaan. Harhainen ilmastoajattelu on siis tuhoisaa taloudelle, ihmiselle, luonnolle ja koko planeetalle.

Luettavaa aiheesta: A Day of Beijing Air Can Be Deadlier than 40 Cigarettes.

Hupaisaa katsottavaa, tai sitten ei:

Kiinan Xi Jinping armeijalleen: Valmistautukaa sotaan!

8 Comments

 1. Jussi
  6.3.2019 11:24

  Lukuisisten todellisisten lahjomattomien tiedemiesten, BBC:n koostama, tiededokumentti todistaa CO2:n sekä harmittomaksi että ilmaston lämpötilaan vaikuttamattomaksi:
  https://www.youtube.com/watch?v=oYhCQv5tNsQ
  Voitte rauhassa unohtaa hiilijalanjälkenne merkityksettömänä ja harmittomana. Meillä kaikilla on syytä olla vihainen sekä turhasta syyllistämisestä että harhaanjohtavasta tiedotuksesta. Ilman lämpötila seuraa uskollisesti auringon aktiivisuuden kausivaihteluita viimeiset 350 vuotta ja edelleen. CO2-vaihtelut seuraavat vasta 800 vuotta myöhemmin ilman lämpötilan ja samalla auringon kuumotuksen kausivaihteluita. Valtamerten lämmetessä hiilidioksiidia vapautuu luonnollisesti merivedestä ilmaan ja valtamerten viiletessa ne sitovat luonnollisesti hiilidioksiidia ilmasta veteen. Näin on aina ollut ja tulee aina olemaan. Rekisteröidyssä historiassa on mitattu ilmasta 3..10 kertaisia CO2-pitoisuuksia verrattuna nykyiseen ilman haittavaikutuksia. Ilman harmiton CO2 riippuu eniten tulivuoren purkauksista ja meriveden lämpötilasta – ihmisten, teollisuuuden ja elainten vaikutus siihen on mitätön. 800 vuoden viive johtuu hitaudesta, jolla auringon/ilman lämpövaikutus leviää syvien ja laajojen valtamerten sisällä. Ennen moderneja auringon aktiivisuuden mittausmenetelmiä aktiivisuus voitiin lukea laskemalla kirkkaussuodattimien jälkeen auringonpilkut eli sähkömagneettiset myrskyt, joita on paljon kuumissa kausissa. Nyt on auringonpilkkujen minimivaihe – näkyy vain 0 tai 1 pilkkua – eli käänne auringon ja ilmaston viilenemisen kauteen on tapahtunut. CO2-uskontoa levittävien tarkoitus on luoda TEKOSYY HIILIVEROLLE, joka perittäisiin joka maksusta ja käteisestä luopumisen tarkoitus on periä hiilivero kaikista maksuista automaattisesti maksajan tahdosta riippumatta.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   6.3.2019 11:56

   Maa-planeetan saamaan auringonsäteilyyn vaikuttaa myös kiertoradan elliptisyyden vaihtelu, jossa siinäkin on syklinsä, -jotka myös tunnetaan. Maan akselin kaltevuuden huojunta vaikuttaa ilmastollisesti tärkeän pohjoisen pallonpuoliskon saaman auringonsäteilyn määrään. Nämä ovat paljon vaikuttavampia asioita, kuin esm. suomalaisten autoilu. Myös Marsin lämpeneminen on havaittu tosiasia, jolla on tekemistä auringon aktiviteetin kanssa, mutta ei autoilun eikä hiilidioksidin. Kysykää joku tutkijoilta, onko kuu lämmennyt? Siellä ei ole lainkaan hiilidioksidia, ei pisaraakaan.

   Vastaa
 2. Jussi
  6.3.2019 11:40

  Hiiliuskonnolla pyritään myös estämään kehitysmaiden teollistuminen ja vaurastuminen pakottamalla ne pelkän aurinkoenergian varaan. Esim. Afrikan mantereelta löytyy esimerkkejä köyhistä klinikoista/sairaaloista, jotka ovat aurinkoenergian varassa. Aurinkosähkö ei pysty pyörittämään sähkölaitteita samanaikaisesti. Räikeimmillään (tositilanne) pitää sammuttaa valot että voi käynnistää jääkaapin ja päinvastoin. Ovatkohan moraalisuuteensa pakahtuvat ympäristöaktivistit ajatellet tätä?

  Vastaa
 3. Asko Liukkonen
  6.3.2019 13:32

  Mihin on kommarit tällä kertaa hyökkäämässä? Paljon on kalustoa paraatissa. Tuosta tulee mieleen Neuvostoliiton Euroopan valloitussuunnitelma 40-luvulla, mutta onneksi Saksa kerkesi hyökkäämään ensin.

  Vastaa
  1. Jussi
   6.3.2019 15:33

   Mielestäni ko. kommarimaa valloittaa maita sotien sijaan taloudellisen yhteistyön ja ilmaisavun kautta ”hiipimällä”. Rakentaa parhaillaan Pakistaniin maailman suurinta satamaa, muttei se ylitä uutiskynnystä kait edes vapaassa mediassa saatikka korporaatioiden etuja ajavissa valtavirtataloissa.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    6.3.2019 15:46

    Kerroimme Kiinan satamahankkeesta Sri Lankassa ja kenialaisen sataman omimisesta Kenian velkoja vastaan.

    Vastaa
 4. EU kansan vihollinen
  6.3.2019 21:12

  Mitenkäs nämä kemikaalivanat, kun taivaalle ja ihmisten päälle suihkutetaan lentokoneista kaikenlaisia kemikaaleja blokkaamaan aurinkoa. Sillä konstilla sitten voidaan sanoa, että ilmasto lämpenee. Voidaan asettaa sitten jos jonkinlaisia rajoituksia, veroja ja maksuja kansalaisille, sen myrkytyksen lisäksi.

  Vastaa
  1. Jussi
   8.3.2019 11:00

   Chemtrails spraymuotoisella lentolevityksellä on paljon vakavia seurauksia:
   -ilman, peltojen tuotannon ja eläinlihan kautta kerääntyy aivoihin erityisesti alumiinia, josta seuraa vakavia aivosairauksia kuten esimerkiksi räjahdysmãisesti yleistynyt Alzheimer.
   -peltojen tuotto heikkenee myrkytyksen myötã, kunnes luonnollinen siemen ei enään kasva. Kasvatukseen tarvitsee ostaa joka kasvukaudelle geneettisesti manipuloituja siemeniä, koska ko. manipuloidut peltokasvit eivät enään tuota itse edes siemeniä.
   -Chemtrails-levitteistä muistaakseni alumiini on erittäin tulenarkaa, lisäten mm. metsä- ja peltopalojen raivokasta leviämistä.
   -Niitä käytetään ilmeisesti myös ohjaamaan esim. pyörremyrskyjen kulkurataa yhdessä sähkömagneettisten (EM) aaltojen/kenttien kanssa. Sekä kemovanoja että voimakkaita EM-kenttiä vaikuttaa esiintyvän poikkeuksellisen paljon useimpien (USA/Karibia) pyörremyrskyjen reitillä lähellä myrskyn keskusta.
   -Tiheiden laskeumien alueelta ja aikana raportoidaan mm. päänsarkyä samojen ihmisten taholta.
   -Lukemani raportin mukaan Kiina pudotti raja-alueellaan ehkä miehittämättömän tai miehitetyn (en muista) kemolevityskoneen, jonka säiliöissä oli muistakseni sikaflunssan viruksia.
   -Levityskoneissa ei ainakaan USA:ssa ole lukemani mukaan mitään logoja. Harjoituskoneet ovat 2 värisiä, mutta myös ilman logoja.
   -USA:n ilmavoimien kerrotaan olevan edelleen aselajeista pahiten kahteen leiriin jakautunut, että vain osa tottelee Pentagonin valkohattuja ja suurella osalla on takana ei-julkiset mustahatut omine tarkoitusperineen, joista puuttuu maan ja kansalaisten etu.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top