Ilmavoimien harjoitus käynnissä Keski-Suomessa

Tänään lennetään Keski-Suomen alueella matalalla: Pihti 20 -harjoitus lennättää Tikkakosken kentältä Hawk -harjoituskoneita kesäkuun 12. päivään asti. Lennot ovat alkaneet eilen aamulla.

Lennot tapahtuvat päivittäin klo.08:30 ja 21:00 välisenä aikana.

”Harjoituksen tavoitteena on kouluttaa kadeteille HW1-lentokoulutusohjelman mukaisia suunnistus- ja mittarilentoja. Harjoituksen aikana nostetaan koulutettavien ohjaajakadettien lentointensiteettiä ja lisätään nuorien lento-oppilaiden lentorutiinia”, kertoo harjoituksen johtaja majuri Teemu Mahlamäki.

Koska harjoitusohjelmaan sisältyy matalalento-suorituksia, lentoja asutuskeskusten yläpuolella pyritään välttämään. Korona-pandemia on huomioitu harjoituksen aikana pitämällä turvavälejä harjoitukseen osallistuvien kesken maan pinnalla: Osallistujat on jaettu ryhmiin, joiden kanssakäymistä keskenään on rajoitettu. Ilmassa toimitaan normaaliin tapaan.

1 Comment

  1. Koronateatterista ja 5G:stä vapaa Japani
    11.6.2020 02:50

    Onneksi Koronaa ei ole 126 miljoonan tiheästi pakatussa Japanissa, kun 5G avaus kiellettiin 🙂 Ei olisi tilaa pitää niitä tartuntaan vaikuttamattomia etäisyyksiä, jotta tietamättään tai tietoisena soopaa puhuva valkotakki tuntisi itsensä tärkeäksi

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top