IOM:n pääjohtaja iloitsee 49:n lapsipakolaisen pääsystä turvallisiin Suomeen ja Portugaliin

YK:n alajärjestön IOM:n pääjohtaja Antonio Vitorino tviittaa onnellisena:

”Me olemme hyvin onnellisia, kun olemme tukeneet  49:n perheettömän lapsen uudelleensijoittamista Kreikasta Portugaliin ja Suomeen, yhdessä meidän kreikkalaisten yhteistyökumppaneidemme ja EU:n Pakolaiskomission, Unicefin ja EASO:n kanssa.”

Virkattujen sukkien, itse leivottujen pullien, tuttien ja helistimien lähettämisessä Kotkan vokkiin voitaneen käyttää malttia ja harkintaa. Toivomuksemme on, että kommenteissa pysytään asiallisuudessa.

8 Comments

 1. Terhomatti Hämeenkorpi
  11.7.2020 15:21

  Voihan ….. ……. !

  Vastaa
 2. Ei kannata tukea
  11.7.2020 15:55

  En ole antanut YK:lle enkä Punaiselle ristille enää vuosikymmeniin mitään. Toivottavasti eivät muutkaan. Molemmat ovat rikollisjärjestöjä joiden suurin tarkoitus on tukea hyvätuloisia.

  -90 luvulla julkistettiin Saksassa dokumentti jossa seurattiin elin-rekkaa. Se lähti Neuvostoliitosta ja päätyi Sveitsiin Punaisen Ristin pääpaikkaan. Punainen Risti osti Neuvostoliitosta erilaisia elimiä jotka oli irroitettu ”kadonneilta” ihmisiltä. Ja sen jälkeen nämä mustan pörssin elimet myytiin puhtaaksi pestyinä Punaisen Ristin kautta. Papereiden mukaan ”vapaaehtoislahjoittajien” eliminä. Onneksi dokumenttiryhmä seurasi aina paloittelupaikalta Sveitsiin asti ja tiedusteli Punaisen Ristin henkilöiltä jotta mistä nuo elimet tulevat. Tiukasti Punaisen Ristin johtajat väittivät että vapaahetois lajhjoittajilta. Kunnes toimittajat näyttivät pari videonpätkää.

  Dokumentissa haastateltiin myös juutalaista lääkäriä joka vaihtoi juutalaisile minuaisia. Munuaissairaudet kun ovat juutalaisilla yleisempiä kuin flunssa meillä. Tämä lääkäri sanoi ilmekkään värähtämättä että:”Jos asiakas löytää jostain munuaisen niin kyllä minä sen leikkaan”. Vaikka tiesi että kyse oli surimmassa osassa tapauksista mustanpörssin elimistä.

  Vastaa
 3. murre riepunen
  11.7.2020 17:03

  Herra Vitoriino on taatusti onnellinen työnsä tuloksista, löytyi ilman suurempia ponnisteluita maa jonne kaikkein jukuripäisimmät terroristien alut saatiin ujutettua. Kyseinen kyttyrä oli kuullut, että perä-pohjolassa on tosi tyhmä ja nenästä vedettävä maan hallitus, yllätys oli, että näin tyhmä.

  Vastaa
 4. jani
  11.7.2020 17:59

  Terveisiä nukkuvien puolueelle. Hyvin menee mutta menköön?

  Vastaa
 5. Janis Petke
  11.7.2020 19:05

  Tuollaiset mielipiteet ovat sieltä syvältä ja poikittain

  Vastaa
 6. Kalergi-suunnitelma
  12.7.2020 15:40

  EU-DIKTATUURIN tyrannimainen kuristusote provinsseistaan kiristyy jatkuvasti:

  ”Bryssel haluaa pitää rajat avoimina: ”Siirtolaisten käännyttäminen on laitonta””,
  https://www.kansalainen.fi/bryssel-haluaa-pitaa-rajat-avoimina-siirtolaisten-kaannyttaminen-on-laitonta/

  eli Kalergi-suunnitelman toteutus kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi edistyy kaiken aikaa eri EU-provinssien maanpetturi-poliitikkojen suosiollisella myötävaikutuksella.

  Ks. myös britti-patriootti David Noakes:
  ”Expose EU-dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

  Kirkkaana tähtenä muiden yläpuolella loistaa kolmisenkymmentä vuotta sitten
  agressiivisen, imperialistisen Neuvosto-Venäjän kommunistisen diktatuurin ikeestä vapautunut Unkari, joka uhmaa myös EU-diktatuuria:

  Seuraavassa on Unkarin pääministeri Viktor Orbánin 22.7.2017 pitämä puhe … että Unkarin raja-aita sulkee siirtolaisten maareitit Eurooppaan: https://sarastuslehti.com/2017/07/26/viktor-orbanin-puhe-kuuluuko-eurooppa-eurooppalaisille/

  Sitaatti puheen loppuosasta: ”Tulevassa vaalikampanjassa meidän tulee ensi sijassa pitää puolemme ulkoisia voimia vastaan. Seuraavan yhdeksän kuukauden aikana meidän on pidettävä puolemme Sorosin mafiaa ja Brysselin byrokraatteja sekä heidän hallitsemaansa mediaa vastaan. Tunnemme heidän menetelmänsä, ja heillä tuskin on suuria yllätyksiä varallemme: taloudellista kiristystä, poliittisia uhkauksia, kaikenkarvaisia raportteja, mediakampanjoita, loanheittokampanjoita, laittomia menettelytapoja, kaikenkarvaisia artikloita. Meihin on kohdistettu karkeaa ja halventavaa retoriikkaa. On kuitenkin todettava, että Unkari on puolustanut omia etujaan ja vastannut syytöksiin tyynellä ja sivistyneellä tavalla – voisin sanoa, että eurooppalaisella tyylillä.”

  ”Unkarilainen partioalus torjuu laittomia siirtolaisia rajajoella”,
  https://www.kansalainen.fi/unkarilainen-partioalus-torjuu-laittomia-siirtolaisia-rajajoella/

  Kalergi-suunnitelma

  Vastaa
 7. pöh
  13.7.2020 20:11

  Saa taas muutama batiikkinoita lohduttaa ”lapsukaisia” ….. levällään.

  Vastaa
 8. Petri
  20.7.2020 22:41

  Olen aika päiviä ”ristinyt” SPR:n Suomen Punaiseksi terroRistiksi. On ne vaan niin paljon kylväneet tuhoa ja kärsimystä. Lopetin itse veren luovuttamisen, koska silläkin kyseinen järjestö tekee hurjia summia rahaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top