Iranin ilmavoimien komentaja maanantaina: Olemme valmiit tuhoamaan Israelin

Iranin pappisvaltion ilmavoimien komentaja, prikaatinkenraali Aziz Nasirzadeh, lupasi maanantaina (21.01.), että into on korkealla Israelin pyyhkäisemiseen maan pinnalta.

”Meidän nykyinen ja tuleva sukupolvemme (ilmavoimissa) on malttamaton ja täysin valmis yhteenottoon sionistisen hallituksen kanssa, ja eliminoimaan sen maan päältä”, kertoi kenraali maanantaina YJC-uutistoimistolle.

Kuvassa kenraali Aziz:

Ettei olisi vähän ilmaa kenraalin puheissa? Israelissa pidetään jostain syystä Irania turvallisuus-uhkana, ja ollaan huolestuneita iranilaisten sotilaallisesta läsnäolosta Syyriassa.

Asiasta uutisoi Mehr News Agency 21.01.2019: Iran impatient to destroy Zionist regime: IRIAF cmdr.

8 Comments

 1. VTV
  23.1.2019 13:32

  Voi sitä ilon ja onnen päivää kun Israel oikeasti pyyhkiytyisi maan päältä!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   23.1.2019 13:35

   Ei ne mitään pyyhkäise, mutta Tel Avivissa reagoidaan noihin combat-fighter-juttuihin, ja toimitaan sen mukaan. Syyria saa kärsiä.

   Vastaa
  2. Kari kinnunen
   24.1.2019 10:30

   Jos me hyväksytään tällaisten johtorymäisten maiden tekemänä naapureiden tuhoaminen niin me hyväksytään samalla ei demokraattisten maiden eli diktatuurien valtaantuminen maailmalla.
   Ollaanpa mitä mitä mieltä hyvänsä Israelista niin se on demokratia etenkin jos verrataan Iraniin.

   Vastaa
 2. Nestori Lundahl
  23.1.2019 13:56

  Tappaisivat vaan toisensa niin sillähän niistä päästäisiin.
  Kummassakin maassa olen ollut töissä; samanlaista kusipääsakkia molemmissa.

  Vastaa
 3. Minä
  23.1.2019 15:35

  Ei löydy kykyä pyyhkäistä Israelia pois kartalta. Israelilla on kyllä kykyä poistaa pappisvalta Irakista.

  Vastaa
 4. Juuso
  23.1.2019 17:19

  Lupaavat vaan…;)

  Oikeasti, mikä lie sionistivoimien fabrikoima uutinen. Saavat jenkkiveljiltään (=jenkkien bisneseliitti ja varjohallitus) taas muutaman miljardin lähialueensa terrorisointiin. Sitten kun Hamas ampuu räkäisen käsin kyhätyn raketin vastatekona, se uutisoidaan kissankokoisin uutisin sionistiveljien hallitsemassa valtamediassa. Taas pari miljardia siityi asetukena.

  Näin se on mennyt ainakin jo JFK:n murhasta lähtien. Kehtasi uhota, että kaataa varjohallituksen ja CIA:n pimeät voimat.

  Vastaa
 5. Make
  23.1.2019 17:20

  Lähi-itä tulessa sarjaan tulossa uusi tuotantokausi ja nyt alkoi vielä eurooppalaiset rituaaliteurastettavina tietämättään joka on saanut murska arviot.

  Vastaa
 6. Karri Nyman
  24.1.2019 04:54

  Kaikki lähivalhiot kärsii israelin pullisteluista. Sitten kun siirrytään sanoista tekoihin, sitten monet kärsii. Jos Iran, Syyria,Egypt ja Libanon yhdistää voimansa. Juudea siirretään pois mailman kartalta, ja ehkä muutama muu valtio merkitään radioaktiiviseksi autiomaaksi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top