Iranin islamistihallitus yritti kaapata toisinajattelijan New Yorkista

Iranin pappishallitusta syytetään toteutetuista ja suunnitelluista ihmisten sieppaamisista ulkomailla. Tunnettu ihmisoikeusaktivisti Masih Alinejad pelastui täpärästi FBI:n päästyä perille häneen kohdistuneesta hankkeesta.

Iranin islamistista hallintoa kritisoivat toisinajattelijat joutuvat usein oleskelemaan ulkomailla, turvallisuutensa takia. Masih Alinejad asuukin siitä syystä Yhdysvalloissa, ja nyt on vahvistunut että hänen epäluulonsa kotimaansa hallitusta kohtaan ei ollut aiheetonta: Pappishallitus yritti ensin houkutella hänet matkustamaan Turkkiin, -sukulaisten kautta maanittelemalla. Sitten Masih sai FBI:lta kahdeksan kuukautta sitten varoituksen, että sieppaajat ovat liikkeellä.

”Olen kiitollinen FBI:lle siitä, että estivät  Iranin islamilaisen tasavallan siäministeriön yrityksen siepata minut. Tämän yrityksen alullepanija oli (islamistijohtaja) Rouhani itse. Tämä hallitus sieppasi ja teloitti Ruhollah Zamin, ja on myös kignapannut ja vanginnut Jamshid Sharmahdin ja useita muita.” Masih Alinejad.

”Iranin hallitus tarjosi suuren summan rahaa perheelleni ja pyysi heitä kutsumaan Masih Turkkiin. ”Haluamme antaa hänelle neuvoja. Emme aio koskettaa häntä”, olivat pappishallinnon viranomaiset selittäneet,” kertoi iranilaisamerikkalainen toimittaja Alinejad Masih Al Hadath -TV-kanavalle.

Mutta sitten FBI tuli myöhemmin ja he kertoivat minulle, että minua valvotaan”, kertoo Masih: ”Iranin tiedustelupalvelu on palkannut tutkijan -yksityisetsivän New Yorkista, ja he ottavat kuvia sinusta, poikapuolestasi, miehestäsi ja yksityiselämästäsi. He tarkkailevat (perheesi) liikkumista ja yrittävät selvittää, minne menet, mitä teet, kenen tapaat, ja meidän on lähetettävä sinut nyt turvakotiin”, kertoi FBI Masih Alinejadille.

Pappishallitus painosti ilmeisesti Masihin Iranissa olemaa sukua Masihin vankilassa olevan Ali-veljen avulla. Alin tuomio on kahdeksan vuotta, -Masihin mukaan poliittisesta syystä.

Tiistaina (13.07.) neljälle iranilaiselle luettiin New Yorkissa syyte rikollisesta hankkeesta Masihin kaappaamiseksi. Heidän epäillään olevan Teheranin hallituksen tiedusteluoperatiiveja.  Masih Alinejad on saanut tukea julkisuudessa, mm. entiseltä ulkoministeriltä.

Masih Alinejad on vapautta rakastava amerikaniranilainen. Iranilaiset roistot yrittivät siepata hänet Amerikassa, lähettääkseen hänet Iranin hallituksen käsiin, joka on johtava valtio maailmassa terrorismin tukemisessa. Mikään sopimus Iranin kanssa ei lopeta heidän terrorismin-levittämistään. Mike Pompeo, Yhdysvaltain entinen ulkoministeri. 14.07. 2021.

2 Comments

 1. Totuus ensin
  18.7.2021 20:21

  Maailmassa on paljon pahuutta, myös Suomessa.
  https://www.virkamafia.fi/

  Vastaa
 2. juha II
  21.7.2021 00:21

  Eipä tota päätä hevin huivilla peitetä, mutta ainahan ”tasatukka” kaulaa myöten muuttaa asiaa islamin sanan mukaiseksi!

  FBI teki välillä oikeitakin töitä vaihteeksi!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top