ISIS-kotiinpalaaja tuomittiin Saksassa terroristijärjestöön kuulumisesta ja orjien pidosta

”Islamilaisen valtion” (ISIS) terroristin leski tuomittiin torstaina (22.07.)  Hampurissa ylemmässä alueoikeudessa neljäksi vuodeksi vankeuteen terroristijärjestöön kuulumisesta. Orjien pitäminen pidensi aiemmin annettua tuomiota puolella vuodella.

37-vuotias Omaima A. oli saanut viime lokakiuussa kolmen ja puolen vuoden vankeusrangaistuksen kuulumisesta ”Islamilaisen valtion” IS:n (ISIS, ISIL, Da’esh)  terroristiryhmään. Torstaina hänelle annettiin lisää istumista kahden jezidi-vähemmistöön kuuluvan tytön pitämisestä orjina. Syytetty myönsi hampurilaiselle tuomioistuimelle pitäneensä vuoden 2016 alussa kahta orjatyttöä siivoamassa asuintilojaan. Hän oli saanut tytöt käyttöönsä ystävältään, oman kertomansa mukaan. Syyttäjä vaati orjien-pitämisestä kahden vuoden vankeutta, mutta sopimisen kautta syyttäjä ja puolustus sopivat yhdistetystä neljän vuoden vankeusrangaistuksesta, kaikista teoista. Omaima A kertoi katuvansa tekoaan, ja pyytää nyt tytöiltä anteeksi orjuuttamista.

ISIS-vaimo on räppärin leski

Omaima A. on taustaltaan saksalais-tunisialainen, ja hän on syntynyt Hampurissa 37 vuotta sitten. Hänen edesmennyt terroristi-aviomiehensä, Denis Cuspert, on saksalais-chanalainen, syntynyt Berliinissä. Cuspert käytti räp-”muusikkona” esiintyessään nimikettä Deso Dogg. Rap- ja PUNK-”muusikkoja” onkin osallistunut IS:n hirmutekoihin yllättävän paljon. Suomestakin lähti helsinkiläisessä punk-scenessä tunnettu miesoletettu Syyriaan sotimaan, mutta uransa jäi lyhyeksi.

Cuspert haavoittui vuonna 2015 Syyrian Demokraattisten Voimien (SDF) vallatessa ”islamilaisen valtion” pääkaupunkia Raqqaa, mutta menehtyi vasta vuonna 2018 Deir-ez-Zorissa. Omaima A oli matkustanut Syyriaan v.2015, kolmen lapsensa kanssa. Hampuriin hän oli palannut omia teitään. Hänen terroristinen toimintansa paljastui hänen matkapuhelintaan tutkittaessa: 36 gigatavua tiedostoja Syyriasta.

Saksassa terroristi-paluumuuttajilla ei ole syytesuojaa, vaan saksalaiset tuomioistuimet käsittelevät Saksan kansalaisten muissa maissa tekemät törkeät rikokset. ”Islamilainen valtio” IS on par’aikaa pystyttämässä propanganda- ja rekrytoimis-organisaatiotaan uudelleen turvapaikanhakijoita vastaanottaviin maihin. ”Mustilla leskillä”, joista osa on voinut jo aiemmin toimia järjestön netti- ja some-aktiviteeteissa, on tässä erityinen rooli.

Luettavaa:

 

1 Comment

  1. juha II
    25.7.2021 17:28

    Suomessa sen sijaan ISIS-terroristeja kohdellaan kuin öky-luokan ihmisiä, joita hyve signaloijat samalla pelkäävät niin, että huonot ovat housuissa!
    ISIS-ämmien kersat ovat ”virtasten” lasten kanssa samassa päivähoidossa ”kuntoutumassa” joka päiväisestä verenvalutuksesta siinä missä täkäläiset penskat näpelöivät älypuhelimiaan. Vm. onkin ainoa ”äly” suomalaisessa yhteiskunnassa, jota hoidetaan kuin ”turmiolan tommi” ikään. Lisänä toki keikaili naistenlehdissä ”uutta päällä” eli ei juuri mitään. Enää ei ole kovin pitkä ”Keisarin uusiin vaatteisiin”!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top