”Islamilainen valtio” ISIS toimii avoimesti Turkin miehittämässä osassa Syyriaa

Kuvat ja videoleike Turkin miehittämästä Serê Kaniyê:n kaupungista Syyriassa paljastavat Turkin tukemien ”maltillisten” kapinallisten todellisen värin: Se on musta kuin ”islamilaisen valtion” IS:n (ISIS, ISIL, Da’esh) lippu. Julkisen esiintymisen motiivi oli protesti Ranskaa vastaan, joka on karkoittanut joitain vihasaarnaajia.

Ranskan presidentin Emmanuel Macronin määrättyä toimenpiteitä Ranskassa piileskeleviä terroristiryhmiä vastaan, näiden puolustajat ovat purkaneet kiukkuaan ympäri maailmaa. Video on Pohjois-Syyriasta, Turkin laittomasti miehittämästä kurdikaupungista, jossa Turkin tukemat ”kapinalliset” ovat saaneet pitää valtaa viime vuoden syksystä alkaen. Useilla heistä on aikaisempaa historiaa eri jihadistiryhmissä, kuten ”islamilaisen valtion” IS:n sotajoukossa.

Serê Kaniyê:ssa Turkin ystävät levittelevät pahamaineisen islamistijärjestön IS:n lippua, samoilla seuduilla joissa se vielä v.2014 suoritti joukkomurhia ja herätti pelkoa julmuuksillaan. Kaupunki on tällä hetkellä kokonaan Turkin armeijan kontrollissa, ja jihadistit voivat toteuttaa siellä pyrkimyksiään, jotka keskeytyivät kurdijohtoisten Syyrian Demokraattisten Voimien (SDF) ja hallituksen joukkojen Syyrian Arabiarmeijan (SAA) ajettua terroristit ahtaalle Syyriassa.

Purkaessaan raivoaan Ranskaa -ja ilmeisesti koko kristittyä maailmaa- kohtaan, islamistit polttivat nuotiota maahan maalatun Hollannin lipun päällä. No, värithän ovat melkein samat. Islamismi ei ilmeisesti tue koulussa käymistä, tai ainakaan siellä oppimista.

Serê Kaniyê:n tapahtumat antavat viitteitä siitä, millainen on se seutu jonka kautta Suomeenkin tuodut IS:n ”mustat lesket” on kuljetettu: Muuten ehtaa ”kalifaattia” paitsi ettei Turkki myönnä sitä. Turkin suojissa toimivia islamisteja on kuljetettu sotimaan myös Libyaan ja viimeksi Azerbaidzaniin, -vainoamaan kristittyjä armenialaisia.

Ns. kansalaisjärjestö jäi kiinni ISIS-naisten salakuljettamisesta al-Holista Turkkiin (VIDEO)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top