”Islamilainen valtio” uhkaa iskuilla Bangladeshissa ja Intiassa

Niinsanottu ”Islamilainen valtio” on esittänyt epäsuoran uhkauksen iskuista Bangladeshissa ja Intian Länsi-Bengalissa.

Eräs Daesh´ille myötämielinen viestiryhmä julkaisi 25.4.2019 kuvan, jossa näkyy islamistiryhmä Al-Mursalatin logo, ja banglankielinen viesti ”Shighroi Aschhe [me tulemme pian], Inshallah…”.
Daesh’illa on jo vahva jalansija Bangladeshissa, jossa toimii terroristiorganisaatio Jamatul Mujahideen Bangladesh (JMB), joka on kytköksissä ISIS:in keskusjohtoon.

Sotilaallinen asiantuntija Salah Uddin Shoaib Choudhury kommentoi uhkausta: ”JMB on perustanut salaisia tukikohtia Kolkatassa ja muilla Länsi-Bengalin alueilla. Se on myös aktiivisesti rekrytoinut nuorisoa liittymään joukkoihinsa. Kolme vuotta sitten paikkalliset JMB:n solut levittivät rekrytointijulisteita ympäri Länsi-Bengalia. Tämä viimeisin uhkaus tulee ottaa vakavasti, ja pitää mielessä, että juuri vast’ikään ISIS teki kahdeksan tuhoisaa joukkomurhaiskua Sri Lankassa paikallisosastonsa Tawheed Jamaatin kautta.

”JMB:n lisäksi Bangladeshissa toimii toinen islamilainen terroristijärjestö Hizbut Tahrir, jolla silläkin on kytkösiä ISIS:iin. Ja Britanniassa häärii maanpaossa asuva Bangladeshin armeijasta potkut saanut entinen upseeri Md. Shahid Uddin Khan, joka on perustanut alustan nimeltään ”Astha” (usko), jonka kautta hän pyrkii horjuttamaan Bangladeshin vaaleilla valittua demokraattista hallitusta, luodakseen tilalle kalifaatin.
Hänen oikea kätensä M. Sajjad Hussain puolestaan koordinoi ”Astha:n” toimintaa Yhdysvalloissa.
On syytä ihmetellä vakavasti miksi Britannian hallitus sallii Md. Shahid Uddin Khan:in jatkaa jihadistista toimintaansa Britannian maaperällä”, sanoo Shoaib Choudhury.

CTTC (Counter Terrorism and Transnational Crime) teki Uddin Khanin asunnossa tänä vuonna etsinnän, jossa löytyi suuri määrä aseita, väärennettyä Bangladeshin valuuttaa, jihadistista materiaalia ja räjähteitä.
Shahid Uddin Khania, hänen vaimoaan Farjana Anjumia ja heidän tyttäriään sekä eräitä heidän apulaisiaan syytettiin terrorististen rikosten suunnittelusta ja laittomien aseiden ja räjähteiden hallussapidosta.

24.4.2019 Md. Shahid Uddin Khan julkaisi sosiaalisessa mediassa kaksi videoviestiä, joissa hän kutsui bangladeshilaisia nousemaan yhdessä hallitusta vastaan ja perustamaan kalifaatin. Koska Al-Mursalatin nimissä julistettu uhkausviesti julkaistiin vain päivää myöhemmin, on selvää että Asthan ja ISIS:in välillä on yhteys.

”Itse asiassa Md. Shahid Uddin Khan on ollut vuosia ISIS:in tukija ja rahoittaja. Yhdessä vaimonsa ja tyttäriensä kanssa Uddin Khan on salakuljettanut miljoonia dollareita Bangladeshista ja investoinut useisiin liikeyrityksiin Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja Britanniassa.
Vuonna 2009 hän investoi kaksi miljoonaa puntaa Britanniaan, ja sai vaihtokauppana maahanmuuttajan statuksen ja viisumin. Tästä alkaen hänen perheensä on salakuljettanut jatkuvana virtana lisää valuuttaa ulos Bangladeshista” kertoo Shoaib Choudhury.

Tähän mennessä, aina milloin ISIS tai Al Qaeda ovat julistaneet vastaavia uhkauksia kuin viime torstaina annettu, jihadistiset iskut ovat pian seuranneet perässä. Bangladeshin ja Intian pitäisi ottaa uhkaus hyvin vakavasti.

Asiasta uutisoi Asian Tribune 28.4.2019.

9 Comments

 1. Pekka ja Pätkä
  28.4.2019 12:53

  Terrorin painopiste on muuttunut. Imperiumin vastustajat on tuhottava. Alueet ja kohteet, joihin terrori nyt keskittyy on merkitty tälle kartalle. https://pbs.twimg.com/media/D4XSTBSXoAAqGj5.png

  Ennen terrori tuki USA:n imperiumin vallan ylläpitämistä. Nyt se on siirtynyt puolustustaisteluun. Kaikkea toimintaa ja kaikkia valtioita, jotka ovat Kiinan ystäviä, vastaan hyökätään.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   28.4.2019 14:12

   Islam-lähtöinen terorismi ei ole USA:n hallinnassa eikä aikaansaannos, vaikka jenkit käyttivätkin islamisteja Afganistanissa Neuvostoliittoa vastaan. Nyt muuten afgaaneilta kuulee väitteitä, että talibaanien asehuolto tulee helikpotereilla Venäjältä. Maksaako joku jenkeille vanhoja kalavelkoja Kalasnikoveilla?

   Vastaa
   1. Pekka ja Pätkä
    29.4.2019 08:10

    Itse näkisin islamilaisen terrorin enimmäkseen sotimisena palkkaa vastaan. Terrorismi loppuisi kuin seinään, jos palkanmaksu lopetettaisiin. Aate tai uskonto ei pidä terrorismia yllä, ei edes ylimmällä portaalla, siellä mistä raha jaetaan.

    Terroristit muuttuisivat rauhan lähettiläiksi sormien napsautuksella, jos siitä maksettaisiin paremmin kuin sotimisesta. Tämä toimii myös toiseen suuntaan. Me täällä Euroopassa maksamme islamisteille isot rahat valtioiden kassasta, jotta he pysyisivät rauhallisina. Pelolle on annettu valta. Heti, kun joku maksaa paremman rahan, ovat nuo samaiset rauhan lähettilään vaihtaneet puolta ja valmiit puremaan kättä, joka ruokkii heidät.

    Suomi rahoittaa nämä islamin Hakkapeliitat; Ranska islamin legioonalaiset; jne. Historiassa heidät tullaan muistamaan monella eri nimellä.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     29.4.2019 13:45

     Islamismissa on kyse aivan omanlaatuisesta ilmiöstä, jolle täytyy etsiä verrokkeja kaukaa historiasta. Nämä jihadistit eivät käskystä rauhoitu, vaan ovat lajityyppinä uhka ihmiskunnalle. Kysymys on myös persoonallisuuden rakentumisesta: Persoonallisuushäiriö istutetaan jo varhain. Empatiakyvyttömyys ja esinahka-amputaation aiheuttama minuuden ja identiteetin vaurio tukevat fanaattista ja väkivaltaista käyttäytymistä koko henkilön iän. 1980-luvulle asti oli nähtävissä elämänmyönteinen kehitystrendi myös muslimaissa, mutta sitten tapahtui jotakin, mikä käänsi kehityksen kohti keskiaikaa.

     Vastaa
    2. Jussi
     30.4.2019 12:33

     Minusta Pekka ja Pätkä ovat asian ytimessä. Tuskin köyhiä ja nälkäisiä kiinnostaa edes opiskella uskonnollisia asioita, vaan omaa tilannetta autetaan niillä keinoilla, jotka ovat tarjolla. Entä jos on valittavissa vain yksi keino pitää perheensä ja itsensä hengissä? En usko että mistään uskonnosta on missään konflikteissa / iskuissa kysymys, vaan käytännön arjessa selviytymisestä. Lisäksi on tietysti se kostojen kierre vaikka läheisten menetyksestä ja vammoista saatikka lapsiuhreista, jolloin myllyä ei pysäytä mikään ”järkipuhe”.
     -ihmisiä voi nykyään osittain ohjelmoida (MK-Ultra mm. traumaattisilla kokemuksilla persoonallisuuden pilkkominen jo lapsesta lähtien, vaikka läheisten raa-an murhan pakkokatselu ja jonkun raivotoiminnon etäaktivointisignaali, Tavistock).
     -saadaan syy tunkeutua mihin tahansa maahan keräämään jalometallit/-kivet , öljy/maakaasu, huumet/raaka-aineet, naiset/lapset..
     -herätetään mieliala jossa ihmismassat kannattavat viimeisen turvansa eli normaaliväestön yksityisaseiden takavarikointia. Sitten tulee yllätyksenä uusi hallintomalli, mutta on jo myöhäistä katua.

     Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  28.4.2019 14:15

  Bangladeshin islamismilla on Oulu-yhteys.

  Vastaa
 3. Minä
  29.4.2019 00:40

  Euroopan no-go-alueilla onkin hyvät mahdollisuudet kehitellä näitä kyseessä olevia soluja ja valmistautua islamin voittoon.

  Vastaa
 4. Pekka ja Pätkä
  29.4.2019 08:42

  Eikös vaan Journal-Neo.Org’n Tony Cartalucci kirjoittanutkin juuri tästä aiheesta.
  https://journal-neo.org/2019/04/28/sri-lanka-us-saudi-terror-targets-chinas-allies/

  Philippines president Rodrigo Duterte:
  — “For as long as I am there, do not treat us like a doormat because you’ll be sorry for it. I will not speak with you. I can always go to China.

  Loppupelissä salafistien ja sunnien ristiriita on ikuinen. Verivihollisuuden ylläpitäminen hyödyttää molempia hallitsijoita. Tuo ristiriita pitää hallitsijan vallassa molemmin puolin. Jos tapahtuisi niin, että uskontokunnat yhtyisivät, olisi vähintään toisen osapuolen luovuttava vallasta.
  — Parempi on pieni ja ehdoton valta kuin iso valta, joka on epävarma. (Suomalainen puhuu pyystä pivossa.)

  Vastaa
 5. Jussi
  29.4.2019 12:21

  Eikös Bangladesh ole myös Islamilainen valtio, jota nyt Islamilainen Valtio uhkaa. Luulen että viimeaikaiset kampanjat ovat uutistäytettä vähentämään huomiota siihen, kun USA:ssa häkki heiluu kiihtyvässä tahdissa, kohta ehkä kymmenille tuhansille maanpettureille, lapsi-/ihmiskauppaan ja sen julmimpiin seurauksiin sekaantuneille, joiden mukana satoja korkeissa luottamusasemissa olevia. Patenttianomukset ja sotilastekniset salaisuudet vuodettu järjestelmällisesti ulos jo kymmeniä vuosia. Odotettavissa on myös erityisesti USA:ssa ja Euroopassakin lisää käsi-/metsästysaseilla tapahtuvia, tähän asti sääntönä ”yksinäinen susi” ilman yhteyksiä minnekään, osin tai kokonaan lavastettuja iskuja siiviilejä, koululapsia vastaan, joko todellisilla ja/tai teatteriuhreilla. Niiden tarkoitus on muokata yleinen mielipide hyväksymään yksityisaseiden takavarikointi, MUTTA sen perään lähtee puolustuskyvyttömiksi tehtyjen ihmismassojen ihmisoikeudet yms maailmandiktatuurin esteet.
  https://qmap.pub/kids
  https://qmap.pub/resignations
  https://qmap.pub/videos?pg=3
  https://qmap.pub/analytics

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top