Islamisti Fuad Musa kutsuu muslimit sotaan saksalaisia vastaan: ”Näytämme että me olemme Saksa.” (VIDEO)

Sodan valmistelua Saksassa? Muslimiaktivisti Fuad Musa on kutsunut 10 000 muslimia Chemnitziin, kun hänen mukaansa Saksan valtio ei suojele muslimeja. Viime viikon lauantaina irakilais- ja afganistanilaistaustaiset turvapaikanhakijat tappoivat saksalaisen, saksalaiset eivät ole tappaneet ketään.

Kahdeksasta Daniel H:n murhaan osallistuneesta kaksi on pidätetty, yhtä etsitään. Murha aiheutti useita päiviä kestäneet mielenilmaisut, joihin on osallistunut tuhansia chemnitziläisiä. Kaupungissa asuvia tai oleskelevia muslimeita ei ole kuitenkaan ahdisteltu, vaikka valeuutisia on levitetty.

Muslimiaktivisti Fuad Musa on julkaissut Youtubessa videon, jossa hän kutsuu muslimeja Chemnitziin taistelemaan. Hän aloittaa videonsa Salam aleikum –tervehdyksellä ja ilmoittaa sitten että oikeauskoiset muslimit eivät voi katsella vierestä kuinka heidän uskonveljiään jahdataan Chemnitzin kaduilla, kuten hän kuvittelee tapahtuneen.

”Mikäli Saksan valtio ei kykene suojelemaan muslimeja natseilta, on meidän itsemme tehtävä se, meidän on näytettävä että me olemme Saksa. Meidän täytyy tuoda kymmeniä tuhansia Chemnitziin.”

Fuad kehoittaa maahanmuuttajia kokoamaan joukkoja ja ottamaan kadut haltuunsa. ”Emme voi jättää katuja kansallismielisten valvontaan. Meidän täytyy puolustaa siskojamme ja veljämme Chemnitzissä, Dresdenissä ja koko Saksassa.”

Hän vaatii kaikkia muslimeja yhdistymään: ”Turkkilaiset, arabit, bosnialaiset, meidän täytyy yhdistyä, riippumatta kunkin asuinpaikasta. Koska valtio ei suojele meitä rasisteilta, meidän täytyy suojella itse itseämme.”

Fouad Musan reaktio selittyy sillä, että hänen ja islamistien mielestä muslimien tekoja ei saa arvostella tai vastustaa. Musa asuu itse Berliinissä.

Chemnitziläiset ovat kunnioittaneet Daniel H:ta tuomalla murhapaikalle kukkia:

Mielialat Saksassa asuvien islamismiin taipuvaisten maahanmuuttajien keskuudessa eivät näytä kovin hyviltä.

Fouad Musan avautumisesta kertoi Eestinen 01.09.2018.

4 Comments

 1. Nestori Lundahl
  5.9.2018 08:18

  Näin siis valemedia saa kirjoituksillaan ”uusnatsit jahtaavat muslimeja Chemnitzissä” aikaan kunnon rähinän.
  Saavatpahan kohta lisää kirjoitettavaa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   5.9.2018 10:16

   Fouad on siis kutsunut/käskenyt Chemnitziin kymmenisentuhatta jahdattavaa lisää? Mielialat alkaa olla jo sillä tasolla, että jos maahantulleiden toimintaa, mm. puukotuksia, aletaan rajoittamaan, lähdetään kostoretkelle.

   Vastaa
 2. Isä N Maallinen
  5.9.2018 18:35

  Kunniakansalaisen mielenilmaus on puukotus ja mielenilmauksethan on laillisia…noo..niistä pitäis vissii ilmottaa ensin, mutta se tekis hommasta liian haasteellista.

  Vastaa
 3. Heikki Kunttu
  10.9.2018 16:07

  Sisällissotaa odotellessa, kyllä lähtee.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top