Islamistisen puolueen ”Nordisk Avdelning” julisti sodan Ruotsille (VIDEO)

Tunnettu islamistinen extremisti Krar al-Hamede lupaa järjestönsä Nordiska Avdelningin levittämällä videolla sotaa Ruotsin valtiota vastaan, -jos Sverigedemokraatit voittavat vaalit. Sosialidemokraatit hän lupaa säästää, mutta näiden kanssa on paljonkin neuvoteltavaa.

Krar al-Hamede on Ruotsissa tunnettu jyrkistä puheistaan, ja vaihtuvista puolue-virityksistään. Edellinen oli Arabipuolue, nyt on menossa (islamistisen puolueen) Nordiska Avdelning, siis ”pohjoinen osasto”. Nimike viittaa johonkin kansainväliseen konsortioon, jota al-Hamede ei tarkemmin täsmennä, kunhan vihjailee johonkin kuuluvansa. Video, jolla sota julistetaan, on jaossa Nordiska Avdelningin tilillä:

Al-Hamede puhuu videolla hyvää ruotsia, joten hänen kotoutumisensa ei ole ollut kiinni kielitaidon puuttumisesta. Hän ei vaikuta myöskään köyhältä eikä syrjäytyneeltä. Kansainvälisiä islamisti-verkostoja, joilla saattaa olla osastoja Ruotsissa ja Suomessa, ovat mm. al-Qaeda, ”islamilainen valtio” IS (ISIS), shia-islamistisen Hezbollahin ja pappisvaltaisen Iranin johtamat verkostot, ja ”euroislamin” edustaja Hiz ut-Tahrir. Yleensä kaikki paikalliset islamistit ovat hakeutuneet johonkin näistä.

Emme siis tiedä, minkä konsortion ”pohjoinen osasto” julistaa sotaa naapurimaassa. Sodanjulistus on myös ehdollinen: Sota alkaa jos Ruotsidemokraatit menestyvät vaaleissa. Al-Hamede ei mainitse muita ruotsalaisia mahdollisia liittolaisiaan, kuin sosialidemokraatit. Tosin hänen käyttämänsä sanamuodot viittaavat siihen, että demarien odotetaan olevan kuuliaisia, ja tottelevan islamisteja. Tämän ei uskota tuottavan ongelmia, missä al-Hamede lienee oikeassa.

Krar al-Hamede toteaa, että hänen järjestönsä, Nordiska Avdelning, julistaa sodan Ruotsin valtiolle siinä tapauksessa, että Ruotsidemokraatit saavuttavat vaalimestyksen, ja saavat valtaa maassa. Silloin järjestö aloittaa sisällissodan ja kukistaa valtion. Tämä tavoite saavutetaan aseellisella kapinalla, jota tuetaan kyberhyökkäyksillä ja kumouksellisella toiminnalla. Videolla al-Hamede väittää, että hänen vallankumousorganisaatiollaan on osastoja koko maassa, Haaparannasta ja Piteåsta aina Skåneen asti. Tukholman osastoaan hän kehuu suorastaan linnoitukseksi. Al-Hamede saattaa olla se yksinäinen hullu, jollaisia median mukaan ovat olleet kaikki islamistisen terroriteon tekijät. Hänen puheensa eivät kuitenkaan ole ristiriidassa niiden doktriinien kanssa, joita on todettu levinneen moskeijojen ja sulkeutuneiden uskon-yhteisöjen sisällä. Italian turvallisuusviranomaisten salakuuntelema islamisti-epäilty selitti jo 1990-luvulla puhelinkeskustelussaan värvättävän henkilön kanssa, että ”Allah on sokaissut eurooppalaiset. He luovuttavat oikeauskoisille maansa, naisensa ja varallisuutensa.” Al-Hameden hurjat visiot eivät ole mitenkään poikkeuksellisia tätä taustaa vasten.

New Yorkissa yksityisessä instituutissa toimiva tutkija Lorenzo Vidino kirjoitti aikakausjulkaisussa jo viime vuosisadalla, että islamistiterroristit pyrkivät ottamaan kontrolliinsa kaikki maahanmuuttajataustaisten nuorten katujengit, ja käyttämään niitä islamilaisen vallankumouksen reserveinä. Jengien sallitaan jatkavan rikollista toimintaansa, mutta niiden keskuudesta poimitaan lupaavimmat tapaukset joko Syyrian sisällissodassa tms. konfliktissa käytettäviksi, tai terroritekoihin asuinmaissaan. Molemmat tavoitteet ovat jo toteutuneet:

Pariisin Bataclanin rock-klubissa tehdyssä joukkomurhassa oli mukana jengitaustaisia jihadisteja, ja ”britti”islamisteja osallistui hirmutekoihin Syyriassa. ”Jihad-John” oli tunnetuin ns. britti. On luultavaa, että al-Hamede toivoo saavansa soturit vallankumoukseensa Vidinon kuvaamalla tavalla.

Suomessa on äskettäin kiinnitetty huomiota jopa 150:n iältään 12-18 -ikäisen maahanmuuttajataustaisen nuoren/lapsen muodostamaan väkivallan uhkaa Helsingin keskustan kaduilla. Julkinen keskustelu ongelmasta on keskittynyt kysymykseen kotoutus-toimenpiteiden epäonnistumisesta, ja on kysytty tehtyjen toimenpiteiden riittävyyttä. Iltalehden pääkirjoituksessa (14.11.) Mika Koskinen kuitenkin kysyy, onko kotoutumisen epäonnistumisen syynä sittenkin kotoutettavien haluttomuus:

Suomeen on muodostunut erityisesti humanitäärisen maahanmuuton kautta kasvava joukko, joka ei syystä tai toisesta sopeudu suomalaiseen yhteiskuntaan. Suosittu tapa selittää tätä ongelmaa on puhua kotouttamisen epäonnistumisesta, mutta yhtä hyvin voidaan kysyä, onko kaikilla tänne tulijoilla edes edellytyksiä tai halua sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan.

Moni tulija ei jaa edes suomalaisen yhteiskunnan yksinkertaisimpia pelisääntöjä, kuten sukupuolten välinen tasa-arvo tai lasten oikeudet. Törmäyskurssi on vääjäämätön. Se että kotoutumisen epäonnistumiseen haetaan helposti syytä suomalaisista eikä turvapaikanhakijoista, vain vaikeuttaa ratkaisun löytämistä. (IL 14.11. 2020)

Hyvin keskeinen syy kotoutumishaluttomuuten ovat al-Hameden kaltaiset saarnaajat, jotka toimivat useissa moskeijoissa, yllyttäen oppilaitaan vihaamaan ympäröivää maallistunutta yhteiskuntaa.

Vuosikymmeniä jumittanut keskustelu maahanmuuton, erityisesti humanitaarisen, tuomista ongelmista on siis vierähtänyt tällä viikolla eteenpäin, -ja tavalla jota ei vielä jonkin aikaa takaperin olisi monikaan uskonut. Samaan aikaan, kun Ruotsin ja Suomen poliittiset vaikuttajat opiskelevat varovasti realistista lähestymistapaa, maahanmuuttajien keskuudessa näyttää nousevan al-Hamedein kaltaisia ääniä:

”Olemme valmiita heti … sillä hetkellä, kun Ruotsin demokraatit saavat vallan maassa, epädemokratia kumotaan … ja sitten myös Ruotsin laki kumotaan … sitten julistetaan sisällissota …”, sanoo Nordiska Avdelningin sihteeri Krar Al-hamede videossaan.

Vaikka al-Hameden järjestö kertoo kunnioittavansa sosialidemokraatteja, se kertoo tulevansa esittämään heille tiukkoja vaatimuksia. Islamisteilla on siis mielessään kaksoistaktiikka, jossa lypsetään myönnytyksiä samaan aikaan, kuin väkivallan uhka on ilmassa tai väkivalta on jo alkanut kaduilla. Keskeinen vaatimus al-Hamedeilla näyttää olevan ”rasistien” ja ns. vihapuhujien -joihin hän ei laske itseään- saattaminen oikeuden eteen. Hän ei kerro, käytetäänkö valtion vihapuhelakeja, jollaisia mm. Suomen sisäministeri Maria Ohisalo himoitsee, vaiko suoraan ”shariaa”.

Muslimitaustaiset maahanmuuttajat ovat läntisimmissä maissa, kuten Suomessakin, tulleet kotimaistaan suhteellisesti katsoen aivan äskettäin. Heidän tilanteensa, kuten myös heihin kohdistuvat vaikutteet, ovat samankaltaisia kaikissa oleskelumaissa. Ilmaantuvat ongelmatkin ovat miltei samoja, noudatetusta kotoutuspolitiikasta huolimatta. Helsingin äskettäin julkisuuteen tulleessa väkivaltajengien tapauksessa kuulimme korkeilta tahoilta vakuuttelua, ettei ”Suomi ole Ruotsin tiellä”.

Mitä Ruotsin tie saattaa tarkoittaa, sen kuulimme juuri Krar al-Hamedelta. Hän on kokemusasiantuntija, jota arvoisan rouva sisäministerimme on syytä kuunnella.

Useassa Euroopan maassa netti-vihapuheen -vastainen poliisioperaatio, Ohisalo promoaa ”vihapuheen-vastaista päivää”

”Suomi vielä kaukana Ruotsin tilanteesta…” -siis harmoniasta?

Opetusministerillä heikko näkemys koululaisiin kohdistuvan väkivallan syistä

Saksan turvallisuusviranomainen sanoo: Islamistisen terrorihyökkäyksen uhka Euroopassa on päivittäinen

4 Comments

 1. Köli
  16.11.2020 16:02

  Eikö muslimit ole tunkeutuneet Eurooppaan muuttaakseen yhteiskunnat islamilaiseksi? Eikö ole muslimin tärkein tehtävä, jos mielii päästä peuhaamaan 72 neitsyen kanssa? Toivottavasti SD voittaa seuraavat vaalit.

  Vastaa
 2. murre riepunen
  16.11.2020 18:47

  Siinä on Ohisalolle pureskeltavaa, vihaista puhetta tuutin täydeltä, sodan julistusta naapuriin, nyt kiviä rekeen, ja hiukan rauhoittumaan koko ukko. Totuushan on, että länsimainen hapatus on jo nyt kontillaan islamin edessä, meillä ehkä eniten, eikä selkä nouse..ei sitten millään, vaikka vaarat merkit ovat silmiemme edessä vuosia olleet.

  Vastaa
 3. Orang Utang
  16.11.2020 21:05

  Se missä mennään pieleen on meidän yhteiskuntaamme juurtunut käsitys, että kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa säätämällä uusi laki.
  – Ja jos joku väittää vastaan, niin säädetään vastaan väittäminen rangaistavaksi vihapuheeksi ja tämäkin ongelma on poistunut päiväjärjestyksestä.

  Kulttuuria ei kuitenkaan voi pakottaa lakia ja poliisin väkivaltaa käyttäen.
  – On ymmärrettävä, että nämä kaukomaiden roistokulttuurit ovat tuhansien vuosien aikana syntyneet siihen todellisuuteen, joka siellä vallitsee.
  – Sikäläinen kulttuuri sopii sikäläisille ihmisille. Eihän se muuten heidän oma kulttuurinsa olisikaan.
  – Jos vaikka varkaalta katkaistaan käsi, on se siinä kulttuurissa toimivaksi havaittu keino. Jos tuomme sikäläisen kulttuurin tänne, meidän on otettava itsekin käyttöön nuo „barbaariset rangaistukset“ täällä tai sitten tilanne menee hallitsemattomaksi ja valta siirtyy tuolle uudelle kulttuurille ja se ottaa käyttöön käsien katkomisen. Lopputulos on sama.

  Vastaa
 4. Väärinajattelijaa takaa vasaralla päähän
  17.11.2020 17:12

  Näin just kuvan Trumpin kannatusmarssiin maan pääkaupungissa osallistuneesta väärinajattelijasta letkuissa teholla, jota BLM ryhmä löi takaa vasaralla päähän.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top