Israel: Korona pakottaa sulkemaan kouluja uudelleen

Israelissa avattiin kouluja lähiopetukselle aivan samoihin aikoihin kuin Suomessakin, ja ensimmäiset vakavat takaiskut tulivat eilen sunnuntaina, kun tartuntoja havaittiin Jerusalemissa toimivissa kouluissa.

Sanomalehti Haaretz kertoo koronan alkaneen levitä Israelissa uudelleen koulujen avaamisen jälkeen. Suurin osa Jerusalemissa havaituista tartunnoista -yli 130 tapausta- on yhdessä oppilaitoksessa, Rehavian lukiossa (kuvassa), mutta tilanteeseen on reagoitu useissa  alueen kouluissa, jotka sulkeutuivat maanantaina. Sunnuntai on Israelissa koulupäivä.

Neljässä Jerusalemin koulussa on diagnostisoitu koronatartuntoja, ja 1500 koululaista ja henkilökuntaa on nyt karanteenissa. Givat Ze’evissa,  Jerusalemin pohjoispuolella, on yksi opettaja todettu koronapositiiviseksi, ja yli 300 henkilö on karanteenissa. Haderissa on todettu yksi koululainen positiiviseksi, ja 2200 koululaista palaavat etäopiskeluun.

Be’er Shevan kouluissa, eteläisessä Israelissa, asetettiin kymmeniä oppilaita karanteeniin 9. kesäkuuta asti epäiltyjen korona-altistusten jälkeen. Rahatissa, 750 saman lukion oppilasta ja henkilökuntaa lähetettiin kotiin sen jälkeen, kun yksi opettaja oli koronapositiivinen. Jerusalemissa kunta ilmoitti koulujen jatkavan toimintaansa normaalisti, mutta suuri osa oppilaista jäi sunnuntaina koteihinsa. Vanhempainyhdistykset olivat päättäneet, etteivät lapset tule kouluihin.

Kouluista poisjäämistä on tapahtunut muuallakin. Terveysministeriön ja Opetusministeriön sunnuntaina antaman ohjeistuksen mukaan kaikki oppilaitokset, joissa on yli kolme varmistettua koronatapausta, tulisi sulkea. Ohjeistuksen mukaan koulut voivat valita vain osittaisen sulkemisen niissä tapauksissa, joissa on vahvistettu vähemmän kuin kolme tartuntaa tai jos kaikki tartunnansaaneet ovat samalla luokalla.

Rajoitusten purkaminen ennen epidemian tukahduttamista sisältää riskejä, jotka nyt näyttävät toteutuvan.

  • Asiasta kertoi tänään Haaretz.

1 Comment

  1. Kuten arvata saattoi - flunssaepäily sulki koulun
    1.6.2020 15:45

    Nämä uutiset olivat etukäteen arvattavissa, ainut avioin asia oli mikä globalistien kontrolloimista maista ehtii valehdella/liioitella ensimmäisenä. Vaikka joillakin koululaisilla olisi ihan oikeakin flunssa, miksi koulu pitäisi sulkea? Jos Stockmannin tai Sellon työntekijällä on flunssa, pitääkö Stockmann tai Sello sulkea? Tansaniassa oli tervettä järkeä, ottivat Papaija-hedelmästä korona-testin ja testi osoitti Papaijan sairastavan koronaa. Maan muita terveitä puita ei eristetty terveiden puiden karanteeniin. Ylioppilas Kill Batsin rahoittama World Hell Organisation saa kiihtyvässä tahdissa kenkää Afrikan maista – Burundi, Madagascar ja Tansania. Syyte 4 000 000 rokotekuolemasta Afrikassa on vain yksi monista. Intian 496 000 rokotteesta halvaantunutta lastakaan ei häiritse Kill Bats:in mielenrauhaa. Madagascar suositti kaikkia Afrikan maita puhdistautumaan valetieteellä auttamisteatteria tekevistä valeauttajista. WHellO:n johtaja ja ylioppilaaksi asti väitellyt Kill Bats ovat kollegoja, kummaltakin puuttuu lääketieteen koulutus, mutta molemmat indentifioivat itsensä maailmanmitassa lääketieteen huippuasiantuntijaksi. Katsovat viruksia kaleidoskoopilla?
    https://www.bitchute.com/video/61KMWx87Xpu1/

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top