Israelin pääministeri lauantaina Moskovassa, josta suoraan Saksaan

Uutiset Ukrainan sotanäyttämöltä eivät ole toivoa herättäviä. Saarretun Mariupolin humanitaarisia käytävä, josta perjantaina sovittiin Venäjän ja Ukrainan neuvotteluissa Valkovenäjällä, on joko auki tai ei, ja maailma pelkää alueellisesti vaikuttavien aseiden käyttöönottoa Ukrainassa. Rauhan puolesta työskennellään kuitenkin muuallakin, kuin Bielowieczassa.

Onko rauhanvälittäjä löytynyt, on se kysymys. Israelin pääministeri Naftali Bennet lensi eilen lauantaina -suoraan keskustelustaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa, Saksaan tapaamaan liittokansleri Olaf Scholzia.

Kolmas neuvottelukierros Venäjä-Ukraina

Venäjän ja Ukrainan valtuuskunnat tapaavat maanantaina kolmannen kerran Valkovenäjällä, ja keskustelun aiheiden odotetaan liittyvän ainakin humanitaaristen käytävien perustamiseen.

Israelin Pmi Moskovassa 05.03.

Lauantaina Israelin pääministeri Bennett lensi Moskovaan, ja keskusteli kolme tuntia Venäjän presidentin kanssa Kremlissä. Keskustelussa oli läsnä myös Israelin rakennus- ja asuntoministeri Zeev Elkin, joka on kotoisin nyt sotauutisissakin mainitusta Harkovasta. Keskustelun pää-aiheet olivat Ukrainassa riehuvan sodan lopettaminen, Ukrainan 200 000:n juutalaisen mahdollinen evakuoiminen Israeliin, ja Wienissä käytävät Iranin-ydinsopimus (JCPOA) neuvottelut. Keskustelut Bennetin ja Putinin välillä kestivät kolme tuntia.

Keskustelujen jälkeen Bennet lensi Moskovasta Saksaan. Saksan liittokanslerin Scholzin on tarkoitus vierailla tällä viikolla Israelissa. Bennet kävi myös puhelinkeskustelun Ukrainan pääministerin Volydymyr Zelenskyn kanssa lauantaina, tavattuaan Putinin. Keskustelu Zelenskyn, joka on myös juutalainen, kanssa tapahtui Bennettin aloitteesta. Venäjän presidentti ei ole Ukrainan tilanteen alkamisen (24.02.) jälkeen tavannut länsimaisia valtionpäämiehiä, ennen Bennettiä.

Israel on pidättäytynyt liittymästä länsimaiden Venäjään kohdistamiin pakotteisiin. Israelin suhteita Ukrainaan luonnehditaan hyviksi. YK:ssa Israel äänesti Venäjän tuomitsevan yleiskokouksen päätöslauselman puolesta.

Luettavaa:

Israelin säilytettävä yhteisymmärrys Venäjän kanssa Syyriassa

2 Comments

 1. juha II
  6.3.2022 20:51

  Ikävää, että tämä sivusto ei kestä toden puhumista, joka koskee tiettyä etnistä ryhmää ja erään presidentin edesottamuksia aivan omalla persoonallaan yleisön ja videolla!

  Surkeaa ja alamielistä nöyristelyä ”pyhän” kansan edessä, joka yksinomaan vastaa niin Yhdysvalloissa kuten Euroopankin kristillisyyden mädättämisestä ja LGBT-liikkeen riettaan aatteen levitystä aina pedofiliaan asti.

  Todella surullista kuinka tyhmiä ja sokeita siionisti-kristityt ovat typerässä kerenttiläisessä uskossaan Barabbaaseen kuin sen sijaan ylistäisivät todellista Jumalaansa Jeesusta Kristusta, joka kuoli syntiemme tähden. Jopa niidenkin ”virheettömien” ja ”puhtaiden pulmusten” piu0olesta, jotka Häntä tänäkin päivänä pilkkaavat sanoilla, joita tämäkään sivusto ei kestä. Ellei sitten ”uskontonsa” m8ukaisesti halua heitä miellistellä ja hyväksyntää hakea!

  ”Jos haluat saada selville kuka hallitsee? Selvitä se ketä ei saa arvostella.”
  – Voltaire.

  Olen törmännyt Suomessa ja ”läntisissä” medioissa paljon pelkuri sivustoihin, joka on todella oksettavaa ja kertoo lämntisen ent. kristillisen kulttuurin syvästä alennustilasta!

  Vastaa
  1. Zardex
   6.3.2022 22:42

   Onko niin, ettei tätä Vladimmir ben Riman esiinymisvideota saa postata? https://www.bitchute.com/video/2b7kEICVrnkP/

   Selvää että Israel haluaa tilanteen rauhottuvan kun kuuluu Turkin ja Egyptin ohella eniten Venäjästä ruokahuoltoriippuvaisiin maihin. Egyptin kanta oilisi mielenkiintoinen kuulla kanssa, varsinkin kun on Egyptin tulisi pysyä vahvoilla voidakseen valmistella sotaa Etiopian kanssa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top