Italia alentaa tuloveroa ensi vuodeksi, -kun on varaa

Italia tulee elvyttämään talouttaan vuoden 2021 alusta laskemalla palkansaajien tuloveroa. Toimenpide lisää kulutuskysyntää, ja sillä on erinomainen elvyttävä vaikutus.

Veron-alennuksesta kertoi eilen valtionvarainministeri Roberto Gualtieri La Repubblica-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Asiasta kertoivat La Repubblica, Reuters, Talouselämä 10.08.2020.

9 Comments

 1. Puolueeton
  10.8.2020 17:41

  Kannatan EU-liittovaltiota, jos se lopettaa turhat jäsenvaltioiden hallitukset ja ottaa valtaansa eri maitten verotuksen ja määrää jokaiseen maahan saman veroprosentin.

  Vastaa
 2. FuckThe eu
  10.8.2020 18:04

  just… sit sä heräsit käsi vessanpöntössä.
  koko eu.s.s.r liittovaltiokusetus on jo ihan geopoliittisestikkin päin vittua.
  onhan se saatana kiva kärvistellä täällä pohjolassa ja kiristää vähän veroja, jotta luigi voi ostella vähän lisää mukavuuksia

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   10.8.2020 18:06

   Kiovassa ”kieliä opiskellut” Kimmo Kiljunen haluaa koko maailman federaation, EU-liittovaltion mallilla.

   Vastaa
 3. Hölmölä nimeltä suomi
  10.8.2020 19:12

  Tämä käännetään niin, että nyt kun italialaisilla on entistä enemmän varaa huvitella jne, niin suomen vienti lähtee sellaiseen nousuun että jippii!

  Vastaa
 4. Orang Utang
  10.8.2020 20:20

  Trump aloitti kilpailun tuloverojen poistamisesta.

  Kiitokset kuuluvat valtioista riippumattomalle talous analyytikolle Martin Armstrong’ille. Hänet tunnetaan myös nimellä “the forecaster”.

  Jo tuhansien vuosien ajan hallitsijat ovat turvautuneet oraakkelien palveluksiin.
  – Ja mitä muuta Tilastokeskus perimmältään on kuin institutionalisoitunut oraakkelilaitos.
  Kun keisari kävi kysymässä oraakkelilta neuvoa ei kyse ollut sen kummemmasta siasata kuin, että pääministeri vetoaa tilastokeskuksen ennusteeseen.
  – Ennustuksiin.

  Vastaa
 5. Kekkuli
  10.8.2020 21:55

  Totta helvetissä maksan mielelläni 3-4 eur lisää viime korotuksen jälkeen bensatankillisesta ja haluan muita veron korotuksia (joita tulee ja PALJON), jotta tutti-frutti makarooneille voidaan jakaa veron alennuksia.

  Suomessa ei elvytetä veroja keventämällä vaan lisäämällä veroja. Rahat menee julkisen sektorin eläteille, kotimaiselle loisväelle ja maailmalta rahdataan lisää elätettäviä.

  Vastaa
 6. murre riepunen
  11.8.2020 12:26

  Maassamme rehottaa ankara työvoimapula, ministeri Ohisalo maalailin tilanteesta varsin auvoisen kuvan, ottamalla 80000 maahanmuuttajaa lisää, työvoimapula on pois pyyhkäisty kerta heitolla, näin uskoo Ohisalo, ja miksei uskoisi, koska kaikki muukin sonta tuntuu uppoavan. Vauraan valtion meininkiä, autetaan..autetaan..autetaan, kunnes kaik on männy.

  Vastaa
 7. Kyllästynyt
  13.8.2020 18:03

  Tämän takia ei enää koskaan töihin mistä maksetaan veroa. Antaa kaiken romahtaa ja setvitään asia astaloilla kuten aina kun heikot miehet luovat tarpeeksi huonot ajat. Aletaan taas elää historian syklin viimeistä vaihetta
  Kovat ajat luovat -> vahvat miehet jotka luovat -> hyvät ajat joka luo -> heikot miehet jotka luovat -> kovat ajat

  Parlamentaarisesti mitään ei korjata kun persut myyvät perseensä taas heti jos valtaan pääsevät. Pakkokarkoituksista ei haluta edes puhua ja halal-aho jo puhuu kansalaisuuden saaneista kuukereista ”suomalaisina”. Pidättely on vähän myöhäistä kun kuravellit on jo verkkareissa. Tarvisi alkaa todenteolla lähettää jengiä kotiin mutta persut puhuvat vain uusien tulvien estämisestä vaikka tulvat on jo kotona.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.8.2020 18:35

   Vielä tukeutuisin persuihin, josko saavat aikaan. ”EU:n miehitysjoukot” näyttävät tekevän itse mahdottomaksi Suomeen-jäämisensä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top