Jerusalemin temppelivuorella ammuskelu sunnuntaina aamulla

Sunnuntaina aamulla, yhdeksältä paikallista aikaa, kuultiin useita laukauksia Jerusalemissa lähellä Temppelivuorta. Yhden henkilön kerrotaan menehtyneen ja kolmen haavoittuneen.

Välikohtaus tapahtui Jerusalemin vanhassa kaupungissa, lähellä porttia josta kuljetaan Temppelivuorelle. Ampujan ase on kuvassa. Kolme uhria, menehtynyt ja kaksi loukkaantunutta, ovat juutalaisia miehiä. Myös kaksi poliisia loukkaantui lievästi. Toisen tiedon mukaan haavoittuneita on neljä.

Ampuja surmattiin poliisin toimesta paikanpäällä. Hänet on tunnistettu Itä-Jerusalemissa, Shuafatissa, asuvavaksi 42-vuotiaaksi Fadi Abu Shahidamiksi. Epäillyllä ampujalla oli yhteyksiä Hamas-järjestöön, kertoo Israelin sisäisen turvallisuuden ministeri Omar Bar-Lev lehdelle.

Hamas ei ole ottanut tekoa omiin nimiinsä, mutta tekijää on ylistetty jonkinlaisena marttyyrina.

Lisää aiheesta: The Times of Israel 21.11. 2021.

David Katz jakoi videoklipin: Temppelivuoren lähellä tapahtuneen ilmeisen ampumaterrori-iskun hetki tallentui CCTV-kameraan, josta on näkymät länsimuurille . Poliisit juoksevat kohti aluetta, kun sivulliset pakenevat.

Emily Schraderin videolla tapahtumapikkaa, ja laukauksien ääniä.

2 Comments

 1. Ilmestyskirja
  21.11.2021 11:07

  Alkaako palestiinaiaset todenteolla häätämään juutalaisia pois mailtaan? No, kumpiakin piisaa tuolla. Ja ekös kohta ala se kunnon rähinä tuola kun googit maagoogit tulee sinne laaksoon ja sitten tapellaan niin että väki todella vähenee.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   21.11.2021 11:32

   Taistelu käydään Raamatun mukaan Jerusalemissa, ellen väärin muista Hinnomin laaksossa. Viholliset kokoontuvat Megiddossa (Har-Megiddon -Megiddon vuori; Harmagedon)

   Googlen ja Magooglen sodasta pitäis tulla kohtuullisen kauhea, arvellaan.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top