Joe Biden Lockheed Martinin asetehtaalla Alabamassa: ”Ukrainalaiset äidit nimeävät näitä ohjuksiamme lastensa mukaan”

Tucker Carlson Tonight-ohjelmassa eilen Foxnews’llä Tucker Carlson jatkoi taas sodanvastaisella teemallaan, ja paljasti demokraattipoliitikkojen holtittomuuden. 

Massachussets’n 6. piirikunnan kongressiedustaja Seth Moulton Fox-kanavalla pari päivää sitten:

”Käymme Venäjää vastaan proxysotaa, joka meidän on voitettava.”

Tucker kysyy entisen merijalkaväen upseerin Seth Moultonin lausunto-otteen perään ”ketkä me. Tiedätteko, että olemme sodassa?

Samaisessa Tucker Carlsonin ohjelmassa presidentti Joe Biden Alabamalaisella ohjustehtaalla kehuu Lockheed Martinin tuotteita ja kertoo niiden pelastavan Euroopan jälleen kerran. Hän myös kertoo, että ”Ukrainalaiset äidit tulevat nimeämään näitä ohjuksiamme lastensa mukaan”.

Presidentti Joe Biden kuvaili ohjustehtaalla puheessaan tiistaina Ukrainan konfliktia ”historialliseksi käännepisteeksi, joka tulee joka kuudes tai kahdeksas sukupolvi” ja kuvaili Yhdysvaltain roolia sivilisaatioiden välisessä konfliktissa Venäjää ja Kiinaa vastaan. Biden lupasi myös lähettää miljardeja dollareita lisää apua Kiovaan. ”Asiat muuttuvat niin nopeasti, että meidän on oltava hallinnassa.

Tucker Carlson aloittaa ohjelman kuitenkin sisäpolitiikan tarkastelulla. Aivan hiljattain pidetyissä marraskuun täytevaalien esivaaleissa Trumpin MAGA (Make America Great Again, eli Tee Amerikka Suureksi Jälleen) liike sai valtavia voittoja ja ehkä merkille pantavinta Ukrainan sodan kannalta oli, että sodan vastainen Trumpin tukema JD Vance sai murskavoiton. Kaikkissa osavaltioissa Trumpin kannattamat MAGA ehdokkaat saivat valtavasti ääniä.

MAGA-liikkeen menestys on aiheuttanut nyt sen, että heistä ollaan tekemässä demokratian vihollisia ja retoriikka valtamediassa on nyt kiihtynyt äärimmilleen USA:ssa MAGA-väkeä vastaan. Tuckerin mukaan Joe Biden on nyt nimennyt Ronald Reaganin nimeämän Korkeimman oikeuden tuomarin Antonin Scalian ääri-ihmiseksi Roe vs. Wade -skandaalin puhjettua. Ensimmäistä kertaa USA:n historiassa on Korkeimman oikeudenkeskeneräinen tuomiolausuma vuodettu lehdistölle. Eräs äärivasemmistolainen järjestö on nyt julkistanut Korkeimman oikeuden konservatiivisten jäsenten kotiosoitteet ja heitä vastaan on esitetty tappouhkaus Tucker Carlsonin mukaan.

Tucker Carlson eilen Fox News’llä osoitti vieläkin kylmäävämmin sen, että USA:n ulkopolitiikka ei ole enää sellaista vakaata NATO:n peruskirjan 1. ja 2. artiklan mukaista vakautta edistävää politiikkaa, johon suomalaiset ja maailma sai tottua Kylmän sodan jälkeen. Tämä on jotain aivan muuta.

Minä en halua Suomea konfliktin osapuoleksi.

3 Comments

 1. Stg 44
  7.5.2022 09:01

  Erinomainen asia tuoda esille jälleen tosiasioita Joe Bidenin ja demokraattien toimista! Suomessa suri osa yli 60 vuotiaista elää vielä täysin mielikuvituksen täyttämässä maailmassa missä USA oli se hyvien puolella oleva ja Neuvostoliitto pahiksien! Miksi meille ei massamedia vahingossakaan halua kertoa totuutta Hunter Bidenin touhuista ja hänen demontoituneen isänsä ”kyvystä” johtaa Naton johtovaltiota USA:ta?

  Donald Trumpin vastainen kampanja Suomen massamediassa olisi pitänyt herättää ns. isänmaalliset suomalaiset kysymään olivatko amerikkalaiset äänestäjät väärässä valitessaan Trumpin tai millä keinoilla demokraatit saivat valtaan vanhuuden vaivaaman Joe Bidenin? Viha venäläisiä kohtaan on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, että paluuta Suomessa normaaliin ei taida tapahtua! Mikäli suomalaiset edelleen uskovat hallituksemme olevan paras hallitus kautta Suomen historian, niin voin todeta, vähällä tiedolla mennään!

  Stg 44

  Vastaa
 2. Catilina
  7.5.2022 09:40

  Yhdysvaltain välivaalit varastetaan jälleen aivan varmasti, röyhkeämmin ja ilkkuvammin kuin koskaan. Koronan seitsemäs aalto pakottaa sulkemaan maan jälleen ja postiäänestys jätetään lähes ainoaksi vaihtoehdoksi. Kauniitten ihmisten puolue muuttaa koko maan siniseksi helvetiksi, ja 2024 presidentinvaaleja tuskin edes pidetään. 2025 USA:aei enää ole.

  Vastaa
 3. stg 44
  7.5.2022 12:48

  Olen seurannut varsin aktiivisti Magneettimedian, Partisaanin, AvoinMedia, Oikea Media ja Kansalainen kirjoituksia, samoin Extrauutiset, niissä joihin voi kommentoida esitetään hyvin erilaisia mielipiteitä, mutta muualla kuin Extrauutisissa ei mielipide jää helposti moderoinnin käsiin eli mielipide ei pääse esille!

  Olen huolissani sananvapauden rajoittamisesta ja totean samalla, että rajoittamalla kansalaisten sananavapautta estetään vallassa olevien arvosteleminen. Tiedän arkoja aiheita olevan sellaiset aiheet joissa käsitellään kasaareista polveutuvia ihmisiä joilla on nykyisessä maailmassamme suunnaon valta. Käyttämällä kiertoilmaisuja kuten ”juutinraumalaiset” voi mielipide päästä adminin kontrollista, joten ainoat sivustot joissa näsitä kasaareista saa sanoa oikella etnisellä alkuperää osoittavalla sanalla ovat Magneettimedia ja Partisaani.

  Kiitän mahdollisuudesta edes muutaman kerran tuoda mielipiteeni esille vaikka se saattoi erota Pekka Kemppaisen mielipiteestä. Haluan vielä huomauttaa, että jo useiden vuosien ajan olen systemaattisesti pienentänyt kirjastoani mikä on vielä noin 10.000 nidettä. Olen lukenut ne kaikki, myös alkuperäteokset, kuten Koudenhove-Kalergin Pan Europe liikken kustantama ”Europa Erwacht” painovuosi 1925 ja voin todeta, jäljet hirvittävät! Olen syntynyt Toisen Maailmansodan ollessa täydessä vauhdissa, joten edustan ehkä kommentoijista vanhempaa vuosikertaa!

  Voin lisäksi todeta, että en ole koskaan pyrkinyt käännyttämään ihmisiä pois heidän omaksumastaan aatemaailmasta, mutta edellytän keskustelijoiden pystyvän muillakin argumenteilla kuin väitteellä ”putinisti” perustelemaan väitteensä!

  Toivotan Teille kaikille mukavaa kevättä kun Suomi nyt peruuttamattomasti on presidenttimme johdolla rakentamassa Naton Pohjoista linnoitusta: ” Fortress Nato Nord” ja suomalaiset saavat jälleen kerran maistaa venäläisten aseiden tehoa, niiden aseiden joita nykyisin väitetään tehottomksi! Sankarihaudoissa tai Venäjän maalla makaavat ne suomalaiset jotka taistelivat Suomen puolesta! Näitä hautajaisia presidenttimme haluaa lisää!

  USA:n ihailu ja Zelenskyn tapaisen klovnin puheet ovat Covid-19 psykoosin jälkeen elämistäkin tärkeämpi asia suomalaisille! Kukin tulkoon uskollaan autuaaksi!

  Stg 44

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top