Joensuussa viikonloppuna paljastuneen henkirikoksen tutkinta jatkuu edelleen – liikkeellä ilmeisen väärä huhu

Poliisi on jatkanut koko alkuviikon viikonloppuna Joensuun Noljakassa paljastuneen henkirikoksen tutkintaa.

Tutkinnan yhteydessä on kuulusteltu useita henkilöitä ja tapahtumien kulkua on selvitetty lisäksi teknisen tutkinnan keinoin.

Tutkinnanjohtajan mukaan esitutkinnassa on edelleen varmistettavia ja myös selvitettäviä seikkoja, joiden vuoksi ei rikoksen yksityiskohdista, eikä siihen epäiltynä olevista henkilöistä voida julkisuuteen kertoa tarkemmin.

Poliisi kiittää kansalaisilta saamistaan lukuisista vihjeistä ja osa näistä vihjeistä on edelleen tarkastuksen alla. Vihjeitä toivotaan edelleen lisää ja lähinnä niitä pyydetään tapahtumaan liittyen lauantailta 14.9.2019 kello 20.00 – 00.00 väliseltä ajalta. Vihjeet pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232.

Poliisin tietoon on lisäksi tullut huhu, jonka mukaan tämä henkirikos liittyisi edellisenä viikonloppuna Joensuussa paljastuneisiin epäiltyihin huumekuolemiin. Tutkinnanjohtajan mukaan esitutkinnassa ei ole tullut mitään viitteitä siitä, että näillä kahden peräkkäisen viikonlopun tapahtumilla olisi mitään yhteyttä toisiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top