Joulun aikana sattuneet vakavat rikokset.

Helsingin Arabianrannassa, Brysselinkadulla, surmattiin jouluaattona peruskolun ala-astetta käyvä poika. Tapahtunut aiheutti huomiota herättäneen poliisioperaation.

Rikoksesta epäilty on 1982 syntynyt mieshenkilö. Hänet otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Rikos tapahtui yksityisasunnossa, uudehkossa kerrostalossa. Asunnossa asuva perhe on taustaltaan ulkomaalainen ja siihen kuuluu perheenjäseniä kolmessa sukupolvessa. Tekoa tutkitaan murhana, mikä liittynee tekotapaan. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran 28.12.

Poliisi.fi.

Jatkuu mainoksen jälkeen.

Ulkomaat, Kiina:

Kaapattu bussi jalankulkijoiden päälle, kuolleita ja loukkaantuneita.

Ulkomaat, Englanti:
New York Post 25.12.2018: Nainen raiskattu kahden miehen toimesta kirkon ulkopuolella, päivänvalossa. Uhri sairaalaan.1 Comment

 1. Puolueeton
  25.12.2018 20:14

  Espanjassa surmattiin nuori poika viime vuonna. RTVE keskittyi aiheen käsittelyyn törkeänä rikoksena noin kuukauden, ei syyttäen tai tuomiten vaan asiallisesti. Pohdittiin miten rikos vaikutti kansalaisten etenkin muiden lasten mielialaan ja kuinka poliisi toimii. Ohjelmat ovat suunniteltu tekemään rikoksista tuomittavia ja kuvaamaan niitä vakavana ongelmana, ei lööppiuutisena.
  Nyt joutui naisopettaja surmatuksi ja raiskatuksi. Tästä on kerrottu jo viikko melko tarkoin, miten poliisi otti rikollisen kiinni, miten naapurit suhtautuivat jne.
  Miten YLE uutisoi pojan surmatyöstä? Luulisin, ettei käsittele asiaa ollenkaan vai oliko vain lööppi, erehdynkö?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top