Varastetut juoksukengät eivät auttaneet kela-häirikköä pakosalle Salossa

Poliisilla oli torstaina iltapäivällä kolmen jälkeen tehtävä Salossa: Kelan toimistossa riehui mieshenkilö.

Kyseinen salolainen, poliisille lukuisista omaisuusrikoksista ja usein toistuvasta häiriökäyttäytymisestä ennestäänkin tuttu mieshenkilö oli ehtinyt poistua paikalta jo ennen poliisin tuloa, mutta hänet saatiin kiinni vajaa tunti myöhemmin, hänen syyllistyttyään näpistykseen.

Kelassa tapahtumat alkoivat, kun mies oli ollut tyytymätön siihen, ettei ollut saanut hänelle mielestään kuuluvaa avustusta. Mies oli vaikuttanut aggressiiviselta ja hän oli alkanut toimiston aulassa heitellä ympäriinsä mm. esillä olleita esitteitä.

Mies oli uhannut henkilökuntaa kertoen hakevansa aseen ja tulevansa ampumaan kaikki.

Miehen oli ulos lähtiessään onnistunut anastamaan henkilökunnalle kuuluvan matkapuhelimen. Kyseisellä puhelimella mies oli sitten soittanut hätäkeskukseen ja väittänyt, että läheisessä hotellissa riehuu tulipalo. Pelastuslaitoksen yksikön ja poliisipartion saavuttua paikalle, ilmoitus osoittautui perättömäksi.

Mies tavoitettiin vähän ennen kello 16:tta Salon keskustasta, jossa hän oli ehtinyt anastaa lenkkitossut urheilukaupasta, ja saatuaan ne jalkaansa poistunut liikkeestä maksamatta jalkineita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top