Jussi Halla-aho tänään Maskussa: Maahanmuuttokysymyksessä haluamme vastakkainasettelua – emme ilkeyttämme

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho esitteli puolueensa linjauksia tänään sunnuntaina maskulaisille. Kuuntele puhe äänitallenteesta.

Puheessaan Halla-aho nosti esiin monia vaaliteemoja, joista mainittu tietoinen ”vastakkainasettelu” on mielenkiintoisin. Hän mainitsi myös poliisin resurssien sitoutumisen maahanmuuttoon liittyviin tehtäviin. Halla-aho korostaa verovarojen kohdistamista, verraten maahaanmuuttajiin käytettyjä varoja esim. vanhusten hoivan ja sisäisen turvallisuuden kustannuksiin.

Julkisuudessa on ollut vahvasti viimeaikoina esillä ulkomaalaisten rikollisuuden aste suhteutettuna kantaväestön rikollisuteen. Tämäkin on merkitsevä seikka tarkastaltaessa maahanmuuton saldoa.

Halla-ahon sunnuntaisessa puheenvuorossa oli uutta ja mielenkiintoista myös selvästi haastava asenne suhteessa maahanmuuton kokonaisuudessaan positiivisena asiana näkeviin puolueisiin.

1 Comment

  1. Puolueeton
    25.3.2019 13:31

    Joku muu poliitikko olisi kierrellyt ja kaartellut. Varmasti tuli lisä-ääniä rehellisyydestä ja ääniä katosi puolueilta, jotka syyttivät vastakkain asttelusta. Eivät suomalaiset ole typeriä, vaikka ovatkin valinneet typerä maan johtoon. Virheitä sattuu jokaiselle joskus.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top