Jussi Halla-aho vetoaa Venäjän pysäyttämiseksi

Pysäyttäkää venäläiset laumat, ennen kuin meillä on uusi Grozny ja Aleppo keskellä Eurooppaa”, vetosi tänään Kansanedustaja Jussi Halla-aho (PS). Halla-aho on eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja.

Kansanedustaja Halla-aho osoittaa sanansa puolustusliitto NATO:lle, YK:lle ja EU:n komissiolle.

Ensimmäisen Tsetsenian sodan aikana Tsetsenian pääkaupungissa Groznyssä käytiin tuhoisat kaupunkitaistelut. Syyrian sisällissodassa Aleppon kaupunki joutui pommitusten ja tykistökeskitysten jalkoihin. Molemmissa kaupungeissa kärsittiin vakavia siviilitappioita. Groznystä ja Alepposta on tullut asutuskeskuksiin kohdistuvien sotatoimien ja aluepommitusten esimerkkejä.

 

7 Comments

 1. Puolueeton
  1.3.2022 16:32

  Pitäisi hiljalleen kiinnittää huomiota myös Ukrainan sotapropagandaan. Kuva, jossa väitetään vakuumipommin räjähtäneen, on täyttä typerästi tehtyä valhetta. Jos kysymyksessä olisi pommin aiheuttama paine-aalto, talon ikkinat olisivat rikkoontuneet.

  Halla-aho on innostunut Ukrainan sodasta levittämään sen maailmasodaksi. Miksi hän ei ole ollut innostunut Yhdysvaltojen käymistä sodista, joiden alkusyy on osoittautuneet huijauksiksi. Esimerkiksi Irakin kemialliset aseet, Syyrian kaasupommit, Libyan rikollinen diktaattori,…

  Vastaa
 2. Zardex
  1.3.2022 17:34

  Jos NATO, YK ja EU ei tätä olisi halunneet, ei se olisi alkanutkaan.

  Vastaa
  1. Huru-ukko
   1.3.2022 20:19

   Olis se alkanu silti. Putte halus!

   Vastaa
  2. Pekka Kemppainen
   1.3.2022 23:22

   NATO, EU ja YK ovat ravintoketjussa alempana: joku haluaa maailmantaloudelle tuhoisan kauppasodan, ja Putin houkuteltiin ansaan, kuten Hitler Puolaan v.1939.

   Hitler halusi että Puolalle v.1919 luovutettujen alueiden saksalaisia ei vainota, ja maayhteyden Itä-Preussiin. Ansa oli viritetty, ja Aatu käveli siihen ymmärtämättömyyttään. Putin astui omaan ansaansa 24.02. 2022. Kriisi kosketti alunperin vain Itä-Ukrainaa, sodan seuraukset koko maailmaa.

   Venäjä turvautuu Kiinaan: Ansa 2. Venäjästä tulee Kiinan kommunistien vasalli, ja pitkällä tähtäimellä menettää Siperian, koska Kiina tarvitsee lisää aluetta. Mongolivalloitus 2.0.

   Kiinalaiset kommunistit edustavat todellisuudessa #legalistista koulukuntaa, jonka idea on hirmuvalta.

   Vastaa
 3. AllOfThem
  1.3.2022 19:44

  Myös NATO ja USA pitäisi pysäyttää. Muuten ne saattaa taas lähteä jonnekin Afganistaniin pommittamaan.

  Vastaa
 4. Catilina
  1.3.2022 20:22

  Serbiassa herätys!

  Vastaa
 5. Juha
  2.3.2022 09:16

  Ehkä mittasuhteet ovat isommmat kuin Grozny tai Aleppo. Ukrainassa on 44 milj asukasta. Irakissa 40 miljoonaa joka olisi sopivampi vertailukohde.

  Irakissa arviolta 1 miljoonaa menehtyi USAn hyökättyä maahan.

  https://web.mit.edu/humancostiraq/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top