Käännynnäinen halusi marttyyriksi, poliisi otti kiinni ennen iskua Valkoiseen Taloon

Viranomaiset pidättivät keskiviikkona 16.1.2019 terrori-iskua Valkoista taloa vastaan suunnitelleen miehen Cummingin kaupungissa Georgiassa.

Wanna-be-terroristi on 21 –vuotias muslimi nimeltään Haser Jallal Taheb. Hän jäi kiinni FBI:n peiteoperaatiossa, jossa hänen piti saada aseita ja räjähteitä vaihtokaupassa autoaan vastaan. FBI sai vinkin hänen ilmeisestä radikalisoitumisestaan paikallisilta viranomaisilta. Taheb on syntyperäinen amerikkalainen, joka oli hiljattain kääntynyt islamiin, vaihtanut nimensä ja suunnitteli matkaa ISIS:in kontrolloimalle alueelle.

FBI oli järjestänyt useita peitetapaamisia Tahebin kanssa. Yhdessä tilaisuudessa Tahne oli sanonut että mikäli hän lähtee kalifaattiin, siellä hän olisi vain yksi monista, mutta jos hän jää Yhdysvaltoihin hän voi saada aikaan paljon suurempaa tuhoa. Hän ilmaisi haluavansa tehdä niin paljon tuhoa kuin mahdollista ja tulla marttyyriksi.

Vaihtokauppatilaisuudessa peiteagentin kanssa hän sanoi ajavansa suoraan Washingtoniin ja tekevänsä siellä iskun. Hänen suunnitelmansa oli hyvin yksityiskohtainen. Iskussa hän olisi käyttänyt panssarintorjuntaohjusta.
Bimbo Pea

Asiasta muualla 16.01.2019: Muslim American arrested over suspected White House terror plot

1 Comment

  1. Jihad Zipilä
    17.1.2019 23:34

    Ilmeisesti ihan normi ex kommunisti.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top