Kahta kolmesta britti-koulutytöstä on ahdisteltu seksuaalisesti

Plan International UK:n Britanniassa suorittamaan kyselyyn vastanneista koulutytöistä kaksi kolmesta kertoo kokeneensa seksuaalista ahdistelua julkisessa tilassa. Haastattelututkimukseen osallistui tuhat 14-21 -ikäistä tyttöä.

37% vastanneista kertoo kokeneensa ahdistelua koulu-uniformuun pukeutuneena, siis kouluaikana ja koulumatkallaan. Yksi kahdeksasta ahdistelua kokeneesta tytöstä kertoo ensimmäisen ei-toivotun lähentelyn tapahtuneen heidän ollessaan 12-vuotiaita tai sitä nuorempia.

Erityisen koulupuvun yksi tarkoitus on ollut viestiä sivullisille, että näin pukeutunut henkilö on koululainen, so. hyvin nuori ja ympäristön suojelevan tarkkailun kohde liikkuessaan koulun ja kodin väliä. Nyt tämä signaali näyttää kääntyneen merkitykseltään päinvastaiseksi: Puku kertoo kantajansa olevan avuton ja puolustuskyvytön, ja vetää vaarallisia henkilöitä puoleensa.

Englannissa on ollut useita skandaaleja, kun viranomaisvalvonta on pettänyt ja erityiset pedofiili- ja lapsiprostituutio-jengit ovat voineet tavoittaa jopa tuhansia uhreja samalla paikkakunnalla. Rotherhamin tapaus on tunnetuimpia.

Englannissa on tänään jotain pahasti vialla.

Rotherhamin parlamenttiedustaja poliisisuojelussa: Rasisminvastustajat uhkailevat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top