Kaivohuoneen pahoinpideltyjen läheinen: Poliisi kehoitti tekemään rikosilmoituksen netissä ja näyttämään päävammaa terveyskeskuksessa (VIDEO)

Lauantaina Kaivohuoneen edustalla mielenilmaisussa puhunut väkivallan uhrin läheinen kertoi tapauksen kulusta Helsingin Kaivopuistossa, ravintola Kaivohuoneen luona 04.-05. heinäkuuta, kun useaa suomalaisnuorta pahoinpideltiin, ja yksi uhreista menehtyi pään alueelle tulleeseen vammaan.

Jengin hyökkäyksen kohteeksi joutuneessa poikajoukossa mukana olleen äiti kertoo poliisin sanoneen pojille: Tehkää rikosilmoitus netissä. Myöhemmin kotonaan menehtynyttä poikaa poliisi oli kehoittanut ”menemään terkkariin”. Menehtynyt oli saanut iskun niskaan, ja kuolinsyy oli Kaivohuoneella puhuneen toisen pojan omaisen mukaan aivoverenvuoto.

Niskan alueelle sattuneet iskut voivat olla tappavia tai halvaannuttavia, ja kallon sisäinen verenvuoto voi huomaamatta jääneenä johtaa kuolemaan.

Tapauksen johdosta ei ole kiinniottoja.

Linkki puheen kohtaan, jossa terveyskeskus mainitaan (9:04/18:59 alkaen): https://youtu.be/pK3IfuzJVVU?t=544

Kaivohuoneen henkirikoksesta epäiltyjen kuvat julki, epäilty rikos pahoinpitely ja kuolemantuottamus

Nuorisojoukko häiriköi Helsingin Kaivopuistossa: Mies kuoli pahoinpitelyn seurauksena, Poliisi pyytää havaintoja

2 Comments

 1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  30.8.2020 13:28

  Vihervassareiden unelmaa. Tunnistamattomia ihmisenkaltaisia maa täynnä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.8.2020 13:58

   Poliisitaustainen kansanedustaja Sulo Aittoniemi kysyi jo viime vuosituhannella, että ”ketkä tarvitsevat tätä mahdollisuutta tulla Suomeen keromatta henkilöllisyyttään?” Vastaus on: Rikolliset.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top