Kaksi pidätystä teräase-iskusta Charlie Hebbon entisen toimituksen luota tänään

Väkivallantekoa tänään päivällä huumorijulkaisu Charlie Hebdon entisen toimituksen edustalla tutkitaan Ranskan terrorisminvastaisen poliisiyksikön toimesta. Kaksi henkilöä on pidätetty teosta epäiltyinä. Alue on nyt turvallinen, kertoo Pariisin poliisi.

Bastiljin kaupunginosa Pariisissa oli hetken liikkumisrajoitusten alainen poliisin metsästäessä lihakirveillä aseistautuneen terroristi-kaksikon toista osallista, mutta molemmat tekijät ovat kiinni. Pilalehti Charlie Hebdo toimii nykyisin salaisessa osoitteessa, mutta sen entisen toimituksen rakennus on merkitty aiemmasta terroriteosta muistuttavalla seinämaalauksella. Tekijät ilmeisesti halusivat tehdä tekonsa juuri tällä paikalla.

Kaksi terrori-iskussa loukkaantunutta ovat sairaalahoidossa, ja toisen heistä tila on kriittinen. Aiemmin kerrottiin neljästä uhrista, mutta luku on tarkentunut kahteen. Charlie Hebdo on pilkannut erilaisia tekopyhinä pitämiään tahoja, mm. kaikkia uskontoja. Vain yksi pilkan kohde on ryhtynyt väkivaltaiseksi.

2 Comments

 1. kullerwo666
  25.9.2020 18:03

  rauhan ja rakkauden uskonto ,😂
  fuck the islam

  Vastaa
 2. Otsikkotoimitus
  25.9.2020 18:05

  Valtamedia aika hauskasti uutisoi ”puukkoiskusta” vaikka kyse oli macheteista. Vähän niinkuin suomalaisesta vesurista. Sillä saa raajoja irti yhdellä lyönnillä. Suomalaiset mieltävät puukon lähinnä moraan. Mutta joo… uutsointia voidaan toteuttaa niin monella eri tavalla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top