Kalaton lammen henkirikoksessa vangitseminen, poliisi kaipaa havaintoja

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään vanginnut alle 40-vuotiaan Outokummussa asuvan miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Lisäksi vangitsemisen perusteena oli törkeä kätkemisrikos. Kiinnioton perusteena oli useita erilaisia esitutkinnan aikana esille tulleita seikkoja, muun muassa kuulusteluissa ilmi tulleita yksityiskohtia.

Poliisi jatkaa edelleen henkirikosepäilyn selvittämistä. Edelleen kaikki havainnot ja vihjeet tapaukseen liittyen kiinnostavat poliisia. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi jatkaa etsintöjä lammella juhannuksen jälkeen. Etsintöjen tuloksia ei tässä vaiheessa vielä voida kommentoida julkisuudessa.

Vangittu mies otettiin kiinni sunnuntaina 14.6.2020 Outokummussa. Kiinnioton jälkeen suoritetussa kotietsinnässä miehen hallusta on löytynyt anastettu omaisuutta. Anastetun omaisuuden hallussapitoa tutkitaan siis törkeänä kätkemisrikoksena. Törkeään kätkemisrikokseen on alkuviikon aikana ollut pidätettynä myös toinen noin 40-vuotias outokumpulaismies.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top