”Kalifaatissa” jezidi-orjia pitänyt nais-islamisti tuomittiin viime viikolla Saksassa

Saksalainen tuomioistuin on tuominnut vankeusrangaistukseen naisen, joka oleskellessaan Lähi-Idässä terroristijärjestö ”islamilaisen valtion” IS:n  valvomalla alueella syyllistyi mm. orjien pitämiseen.

Tuomittu on ”kalifaatin” romahtamisen jälkeen Saksaan viime vuoden heinäkuussa palannut 35-vuotias Nurten J. Hänet tuomittiin neljän vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen useista rikoksista: Jäsenyys terroristijärjestössä, vakava vapaudenriisto ja avunanto ihmisyyttä vastaan ​​tehtyihin rikoksiin. Rikokset on tehty pääosin vuonna 2014.

”Islamilaisen valtion” IS:n (ISIS, ISIL, Da’esh) hyökättyä Shingalin alueelle Irakissa vuonna 2014 terroristien käsiin joutui useita tuhansia jezidi-vähemmistöön kuuluvia naisia ja tyttöjä. Syytetyn todettiin syyllistyneen orjien pitämiseen 50:nä eri tekona. Nurten J. oli pidätetty hänen palattuaan Saksaan.

Viime lokakuussa saksalainen tuomioistuin tuomitsi Saksaan Lähi-Idästä palanneen Omaima Abdin kolmen ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen terroristijärjestö ”islamilaisen valtion” IS:n jäsenenä tehdyistä rikoksista. 36-vuotias saksalais-tunisialainen nainen oli syyllistynyt mm. 13-vuotiaan jezidi-tytön orjuuttamiseen, Oikeudessa esitettyjen dokumenttien mukaan tuomittu oli omistanut tai pitänyt hallussaan mm, Kalashnikov AK-47 -rynnäkkökivääriä.

Omaima Abdi on tunnetun jihadistin Dennis Cuspertin vaimo. Pariskunta meni naimisiin Syyriassa oleskelun aikana. Kolmen lapsen äiti Abdi palasi Saksaan vuonna 2016, ja hänet pidätettiin syyskuussa 2019. Syyttäjä Helmut Grauerin kertoman mukaan Abdin tehtävä terroristiryhmässä oli netti-propagandan tuottaminen.

”ISIS-naiset osallistuivat täysin jezidi-naisten kidutukseen, ja edistivät heidän joutumistaan IS-sotureiden raiskaamiksi. Nämä ”kalifaatin naiset”eivät siis ole viattomia”, sanoi  Free Yezidi -säätiön pääjohtaja Pari Ibrahim medialle vuonna 2019.

Tämä tosiasia pitäisi huomioida Suomessakin.

Luettavaa:

3 Comments

 1. pöh
  25.4.2021 00:44

  Hys hys ei saa puhua vihapuhetta sanoo vihreät, Haavisto hoitaa orjuuttajat Suomeen..

  Vastaa
 2. pekka
  25.4.2021 05:12

  eli jos mulla on konekivaari ja 50 orjaa niin saan vain 3 vuotta kovaa josta lusin 1.5 vuotta jonka suoritan tyosiirtolassa.
  toihan kannattaa…ai niin, ja saa olla virla terroristikin noin halvalla

  Vastaa
 3. juha II
  25.4.2021 14:34

  Suomi on läpimätä maa, joka on kuin merirosvojen turvasatama ennen muinoin. Kerronpa vielä senkin, että jo pääministeri Rinteen ollessa pääministeri. Suomeen rahdattiin YK-passilla eli Suomen pika-passilla Etelä-Amerikasta muistaakseni kolme äärikommunistista terroristia turvaan lennolla Espanjan kautta. Nämä terroristit olivat olleet oikeutta paossa mantereen toisessa maasa, joka aikoi luovutta heidät. Nämä ”sankarit” olivat mm. murhanneet luovutuspyynnön tehneen valtion ent. presidentin tyttären ja paljon muitakin terroritekoja, koska ovat kommunisti terroristeja niin kuin 1970-luvulla Saksan Liittotasavallassa toiminut punainen armeijakunta RAF.

  Mutta eipä hätää. Suomen kommunisti hallitus riensi apuun. Latinalaisen Amerikan maan viranomaiset totesivat ainoan toivon olevan Espanjan välilaskupaikka, koska Suomea hallitsee kommunistit.
  Valitettavasti en muista maita enkä lähde pilkkimään sinne päin, mutta totta se on.

  Mitä tulee ISIS lapsiin, joita Suomen viranomaiset eivät uskaltaneet ottaa huostaan. On heitä jo solutettu salaa tavallisiin päiväkoteihin ”tervehtymään” suomalaislasten joukkoon ilman, että vanhemmat tietävät tästä yhtään mitään!!!

  Että näin sitä pelataan lasten terveydellä ja hengellä ilman, että kukaan ottaa mitään vastuuta kun lävähtää!

  Tätä maata johtavat samanlaiset edesvastuuttomat ihmishirviöt kuin paapottavatkin ovat.

  ”Kyllä vakka kantensa valitsee.”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top