Kansakunnan viholliset kaatamassa hallitusta

Niin eduskunnassa kuin halliuksessakin kuohuu myrskyisästi. Syynä tähän on Euroopan Unionin komission asetus jolla reaalimaailmasta ilmeisen irtaantunut-omissa kotimaissaan sivuraiteille ajautunut poliitikkojoukko hyökkää niin EU:n omaa peruskirjaa kuin myös Suomen tasavallan perustuslakia vastaan.

EU:n peruskirjassa metsäpoliiikka ei kuulu Unionille ja perustuslaissamme omaisuudensuojalla on vahva turva.

Mutta niin vain EU ja Suomessa Vihreät ja Vasemmisoliitto koittavat väkisin saattaa Suomen metsät ja käytännössä metsänomistajat sosialismin piiriin eli käskyvalta metsien suhteen siirtyisi Suomesta Brysseliin.

12 500 000 HEHTAARIA- KOLMANNES SUOMESTA UNIONIN KÄSKYVALTAAN

Eu haluaa ”ennallistaa” Suomen luonnosta jättimäisen osan vuoden 1951 tasolle. Metsien osalta se tarkoittaisi 2,5 milj. ha. Ja Eu:n laskelmien mukaan se maksaisi Suomelle vuodessa siis vuodessa 930 milj. euroa-tosiasia kuitenkin on se, että ei todellakaan riitä: jo yksi ainoa metsähehtaari maksaa keskimäärin 3000 euroa, kun sehän olisi tietenkin lunastettava metsänomistajilta käypään hintaan. Eli noin laskien puhutaan 7 000 000 000 siis seitsemästä miljardista eurosta. Ja päälle se varsinainen ”entisöinti eli raivatut alueet lyodaan käsipelillä umpeen, koska ei kai sinne yli 70 vuotta vanhaa metsään voi mitään kaivinkoneita roudata.

Ja, vaikka ihme tapahtuisi, että esim. EU maksaisi esim. tuon 930 miljoonaa euroa vuodessa mitä se ei tietenkään tee niin, entä menetetty vuotuinen kasvu ja menetetyt metsä- ja maatalouden työpaikat ja muut kerrannaiskusannukset. Ja sitä paitsi Suomen osuus koko maailman saaste kuormasta pysyisi edelleen promilleissa, vaikka kaikki Suomen maa-ala ennallistamiseen vuoden 1851 tasolle.

OPPOSITIOSSA UUTTA VIRTAA KYSELYTUNNILLA

Tämä kuului eilen eduskunnassa, kun oppositio esiintyi kuin se olisi jo voittanut kamppailun Unionin alkuperäistä esitystä vastaan. Edustaja puhuivat äänensävyilla ja varmuudella joka oli uutta.

Kun, taas vihreiden puheenjohtaja,ympäristöministeri Maria Ohisalo oli kadottanut kokonaan hänelle tyypillisen ylimielisen, kaikkitietävän ja kaikkivaltiaan oettensa. Ja hänen puheenvuoronsa oli selittelyä, melkeinpä sopertelua, hyvä ettei itku tullut.

Myöskään Annika Saarikossa ei ollut häivääkään niin tutuksi tulleesta Marjatta Väänänen ingarnaatiosta-nuoremmille tiedoksi, että MV oli 70-luvun keskustalainen aina yliponteva ministeri.

Pääministeri Sanna Marin vakuutteli puoli kymmentä kertaa,että : ”kyllä me voimme äänestää vastaankin, jos niin harkitsemme”. Jäi epäilemättä sellainen vaikutelma, että tuolla hän itse asiassa hyvitteli vihreitä ja vasemmistoa, vaikka vastasikin oppositiolle.

SDP:n puheenjohtaja, kun varsin hyvin tiesi jo siinä vaiheessa, että niin demarien, Keskustan ja RKP:n edustajat opposition mukana oli äänestäneet Talous-.ympäristö- ja maa- ja metsätalousvaliokunnassa EU:n asetusta (hyökkäystä) vastaan.

Ja ilmeisesti siksi Ohisalo oli niin korvat luimussa, koska tiesi, että tappio on tulossa. Li Andersson ei kyennyt käyttämään yhtään ainoaa puheenvuoroa-vaikka on yhtälailla komission kannalla ja, vaikka äänestäjäkunnasta suuren osan leipä tulee puusta,enkä tarkoita pettua- asiasta tai oli kiukusta mykkänä.

Kun keskustalainen maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen höyrysi korkealta ja kovaa: ”Tämä hallitus ei tule hyväksymään tätä ennallistamis esitystä” niin vieressä istunut vihreiden tositähti ulkoministeri Pekka Haavisto himmeni silmissä-aivan kuin Kurvinen olisi ruoskinut häntä eikä komissiota.

On aika vaikea juuri nyt kuvitella, että Simo nielisi Unionin puuttumisen Suomen yksiselitteiseen päätösvaltaan kuuluvaan asiaan.

VÄLIKYSYMYS LAITTAA HALLITUKSEN SEINÄÄ VASTEN

Koko opposition yhteinen välikysymys pakottaa Marinin hallituksen enemmistön ensimmäistä kertaa tosissaan kysymään itseltään :”kenen joukoissa seisot,kenen lippua kannat”.

Eli ovatko SDP, Keskusta ja RKP Suomen itsenäisyyden kannalla asiassa joka on yhteisesti sovittu kuulumaan kansalliseen päätöksentekoon vai komission vallankaappauksen takana.

Täytyy myös muistaa, että Ruotsi sanoi heti kesäkuun alussa tälle komission röyhkeydelle EI.

Myös me olisimme voineet niin tehdä. Mutta, kas valtioneuvosto antoi asiasta esityksen eduskunnalle päivää ennen määräaikaa. Ja, kun meillä on yksi maailman parlamentaarisimpia menettelyjä hallituksen esitysten hyväksymiseksi eli valiokuntalaitos niin eihän sellaista vastausta tietenkään voitu antaa siinä ajassa.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo syytti tästä megamogasta yksiselitteisesti pääministeri Sanna Marinia : ”Marin on pääministeri ja hänen vastuullaan tämä on ”.

Rohkenen kuitenkin epäillä,että tämä asia on ministereistä ensimmäisenä tullut vihreän ympäristöministeri Maria Ohisalon pöydälle, eikä hän ole todellakaan pitänyt kiirettä asian eetenpäin viemiseksi.Komissiolta vaatimuskirje tuli toukokuulla ja Ruotsin hallitus- siis sekin kesäkuussa oli demarijohtoinen- laati vaalikiireiden keskellä nopean ja napakan kieltävän vastauksen.

Suomalaisista perheenjäsenineen noin puolet on metsäomistajia ja maa- ja metsäalouteen ja siihen läheisesti liityvät ammatit yhteensä antavat kolmelle miljoonalle joko koko tai osan leivästä.

On siis vaikea kuvitella, että Keskusta,RKP j SDP taluttaisiva kansan EU:n vihersosialismin uhrilehtoon.

Sitä paitsi jos, vaikka vain Keskusta asettuisi opposition rinnalle poikkiteloin vihreää ”meillä on unelma” -politiikkaa vastaan ja hallitus kaatuisi niin Keskustalle se ei juuri mitään merkkaisi-ei se ainakaan sen vuoksi enää kannatustaan menettäisi, saattaisi jopa voittaa.

Seppo Huhta

3 Comments

 1. Leino Kimmo
  29.10.2022 14:18

  EU:lla on kiire saada Eurooppaan DIKTATUURI, ennenkuin suurin suunnitelma paljastuu kansalle !

  Suomen hallitus nimittäin 2017 teki panttilain muutoksen niin, että pankit eivät enää hallinnoi panttikirjoja oskahuoneitsojen; mökkien ja omakotitalojen osalta; vaan Turun maanmittauslaitos ”sähköisessä” muodossa.

  Mutta PETOS tulee tässä: Kun ihmiset saavat lainansa pois pankit pääsääntöisesti jättävät panttikirjat omiin nimiinsä, ja käyttävät tätä sisäänottolainan vakuutena.

  EKP PUUSTAA asiaa ja antaa lainaa 7 kertaisesti jokaista ”vapaata” panttikirjaa vastaan.

  Tällä on LUOTU järjestelmä, jossa pankit saadaan kaadetuksi ”ohjauskorkoa” nostamalla.

  Kun pankit ”poistuvat” välistä EKP omistaa puolen Suomea tyhjästä painokoneilla tehdyllä valuutalla .

  Tämä muuten täyttää KAIKKI petoksen tunnusmerkit; ja RIKOLLISTEN joukko on merkittävä; kaikki ”lainsäädäntöön” osalliset; kaikki sen kansalta SALANNEET !

  Metsäomaisuuden KAAPPAUSYRITYS on nappikauppaa tämän rinnalla !

  NYT kaikki prosessoimaan omia panttikirjoja !

  Vastaa
 2. Puolieeton
  29.10.2022 15:39

  Ei tässä ole kysymyksessä puolueitten mielipide vaan Suomen luonnon ja metsien tulevaisuus kansalaisten hyödyksi, ei maaomistan tai paperiteollisuuden ahneuteen.
  Suomen metsissä kansallispuistoja lukuunottatta tuskin millään alueella kasvaa kunnon rakennuspuuta ja puusepänteollisuuden hyvälaatuista raaka-ainetta.
  Ilmeisesti tämä tajutaan EU johdossa, sillä EU tarvitsee hyvää rakennuspuuta. Siinä olisi Suomelle hyvä tulolähde, mutta hyvää puuta ei ole edes omiin tarpeisiin. Suomessa suuri osa puustosta on oksaista pusikkoa, jota vesistöjä pilaavat avohalkiualueet kasvavat.

  Vastaa
 3. Puolueeton
  30.10.2022 09:19

  Onneksi Petteri Orpo on oppivainen, minkä tämä lainaus ilmaisee: Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo syytti tästä megamogasta yksiselitteisesti pääministeri Sanna Marinia : ”Marin on pääministeri ja hänen vastuullaan tämä on ”.
  Orpo vastuullisena sisäministerinä teki vielä isomman mokan 2015 päästäessään maahan 30000 monikulttuuriväkeä elämään kansalaisten verorahoilla. ja osan joukosta tekmään rikoksia suomalaisia kohtaan. On hyvä viitata edes muiden tekemiin mokiin, kun oma piikeskelee alitajunnassa. Tietenkin ehkä tulevan pääministerin olisi hyvä tunnustaa omat virheensä ja kertoa rehellisesti syyt miksi erehtyi ja valehteli silloin, että hänen oli tällöin pakko tehdä niin väärä päätös.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top