Kansalaispuolue asettanut lisää ehdokkaita eduskuntavaaleihin

Kansalaispuolueella on vain yhdet paikat jäljellä Oulun ja Vaasan vaalipiireissä. Eduskuntavaaleissa puolueet voivat ottaa listoilleen enintään sen määrän ehdokkaita, kuin vaalipiiristä valitaan kansanedustajia. Kahdessa vaalipiirissä Kansalaispuolue rp:llä alkaa olla siis täydet listat.

Seinäjoella pidetyssä tilaisuudessa Kansalaispuolue julkisti 15 uutta ehdokasta. Puolue julkisti edellisen kerran tammikuussa kolmekymmentä nimeä eduskuntavaaliehdokkaiksi. Puolueen alkuperäinen tavoite on ollut asettaa 50-60 ehdokasta viidessä tai kymmenessä vaalipiirissä. Puolue asettaa ehdokkaita yhdeksässä Manner-Suomen vaalipiirissä.

Kansalaispuolue on tänään solminut lisää teknisiä vaaliliittoja. Teknisten vaaliliittojen tarkoitus on saada vaalimatematiikkaa ajatellen kasvatettua vertailulukua korkeammaksi.

Täydellä listalla eurovaaleihin – eroon EU-kahleista

Kansalaispuolueen eurovaaliehdokkaita on tässä vaiheessa seitsemän. EU-vaaliehdokkaiksi nimettiin jo nyt puheenjohtaja Sami Kilpeläinen Sotkamosta, varapuheenjohtaja Piia Kattelus Seinäjoelta, Tuula Komsi Kangasalalta, Urpo Lohi Jyväskylästä, Vesa Levonen Kotkasta, Sanna Välimäki Rovaniemeltä ja Kimmo Toroska Porista.

Lähde: Kansalaispuolue rp:n tiedote

1 Comment

  1. Stevie Ihme
    11.2.2019 00:59

    Hyvät ja huonot uutiset.

    Totuus on että nyt liian monta erilaista pientä ryhmittymää jotka vastustaa vihermarxismia ja vastaavasti yksi iso blokki (kok, kesk, vihr, SDP, RKP, kommunistienliitto, Smurffit) joka on fanaattinen euroviherkommunismin kannattaja.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top