Kansalaispuolue: Joukkoraiskauksiin puututtava tehokkain ottein

Joukkoraiskaukset eivät ole suomalaista kulttuuria – ”vaadimme toimia hyssyttelyn sijaan”

Piia Kattelus, Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja kertoo extralle tiedotteessaan, että hyssyttely uudentyyppisen rikosaallon suojelussa on vastenmielistä. Puolue ehdottaa rikosten ehkäisyksi rajatarkastusten palauttamista ja rikoksiin syyllistyneiden kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden nopeaa palauttamista, ja tarvittaessa rikollisten eristämistä palautusta odoteltaessa.

Kansalaispuolueen tiedote 05.12.2018:

Viimeaikaiset uutiset törkeistä seksuaalirikoksista ovat järkyttäneet suomalaisia. Maahamme on rantautunut uudentyyppisten rikosten aalto.

Joukkoraiskaukset ja ns. grooming-ilmiö eivät ole suomalaista kulttuuria, eikä suomalaisten tule milloinkaan niihin tottua. Uutisten vastenmielisyyttä lisää se, että päättäjämme tuntuvat kannanotoissaan suojelevan muita tahoja kuin suomalaisia lapsia ja naisia.

Kansalaispuolue ei hyväksy hyssyttelyä. Jos kulttuuriset syyt aiheuttavat törkeiden seksuaalirikosten määrän kasvua, on tällaisen kulttuurin juurtuminen Suomeen estettävä kaikin käytettävissä olevin keinoin.

Näitä keinoja ovat mm. rajatarkastukset, rikoksiin syyllistyneiden turvapaikanhakijoiden eristäminen ja pikainen palauttaminen sekä kaikenlaisten vetovoimatekijöiden karsiminen, kuten kansalaispuolue esittää: suomalainen sosiaaliturva kuuluu vain Suomen kansalaisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top