”Kansallinen” kokoomus on tätä nykyä ylikansallinen sekoomus

Kuntalain edellyttämä kaupunkistrategia on kokoomuslaisen ylipormestari Juhana Vartiaisen tärkein johtamisen työkalu, joka vertautuu hallitusohjelmaan johtamisen instrumenttina. Asiakirja osoittaa karulla tavalla, kuinka kansallinen kokoomus on nykyään punavihreä woke-puolue, eikä entinen konservatiivipuolue.

Woke tulee USA:n mustien slummislangista ja sillä tarkoitetaan hereillä olemista (kirjakielessä awake) tai kuten ennen vanhaan sanottiin ”tiedostamista”.

Wokeilua vastaan on parin viime vuoden aikana käynnistynyt massiivinen vastareaktio molemmin puolin Atlanttia ilmiön autoritäärisen äärivasemmistolaisuuden vuoksi. Sillä ei ole känselöinteineen mitään tekemistä suvaitsevaisuuden kanssa.

Helsingin kaupunkistrategia sisältää suoraan USA:sta sekä hallinnon kaikilta tasoilta että korporaatioista kopioituja woke-henkisiä sensitiivisyyskoulutuksia rasismin purkamisineen, ilmastokriiseineen, kävelykatuineen ja positiivisine syrjintöineen. Helsingin kaupunkistrategiassa myös ilmeisen tarkoituksellisesti ”yhdenvertaisuuden” nimissä annetaan ymmärtää, että poikien ympärileikkaukset ovat myös ”silpomista” tyttöjen Faraon-leikkauksen tavoin.

Sosiaalityö: Laittomat ensin

Inhimillisesti järkyttävintä kaupunkistrategiassa on se, että aikaisempaan kaupunkistrategiaan sisältynyt maksiimi ”Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota” on kokonaan jätetty pois strategiasta. Strategia kertoo nyt mm., että ”Helsinki harjoittaa myönteistä erityiskohtelua ja torjuu sosiaalityöllä eriytymistä” sillä seurauksella, että laittomasti täällä olevia palvelevalla sosiaalityöntekijällä on 52 asiakasta, kun vammaistyötä tekevällä kollegalla niitä on 200.

Aikaisemmassa sosiaalipoliittisessa eetoksessa vain vammaiset olivat lainvoimaisesti oikeutettuja yhdenvertaistamiseen, joka maksaa paljon rahaa. Nyt yhdenvertaistaminen 2015 tehdyn yhdenvertaisuuslain muutoksen myötä on ulotettu uusiin uhrikategorioihin ja kun elämme rajallisten resurssien maailmassa, jossa vielä eräät maahanmuuttajaryhmät oikeusistuimien päätöksillä julistetaan erityissuojelun tarpeessa oleviksi ihmisryhmiksi, vammaiset jäävät sitten pahnan pohjimmalle.

Tämän kaltaista kehitystä olen vuosien varrella ennakoinut monissa blogeissani. Vammaisten perusoikeudet ovat nyt vakavasti uhattuina nykyisen kaltaisen fiskaalisesti kestämättömän maahanmuuton seurauksena. Maahanmuutto lisää em. laittomien täällä olevien sosiaalipalveluiden lisäksi erityisesti perhepalveluiden, kotouttamisen ja lastensuojelun sosiaalityön tarvetta niin paljon, että budjettiylitykset ovat nyt suuria ja maahanmuuttajien sosiaalipalveluiden kokonaishintalappu sosiaalisine tulonsiirtoineen on hyvin suuri.

Ilmastonmuutoksen lisäksi Helsinki listaa kaupunkistrategiassaan ikääntymisen aiheuttaman huoltosuhteen alenemisen keskeisimmäksi tulevaisuuden haasteeksi.

Helsinki menettää kantasuomalaisia veronmaksajia

Helsingin kaupunginhallitus 23. elokuuta hyväksymässä ensi vuoden talousarvion ja vuosien 2022-2024 taloussuunnitelman raamin ja laatimisohjeissa ei ole ulkomailta tulevan huonosti koulutetun, huonosti integroituvan ja huonosti työllistyvän väestön määrästä ja sen ennakoiduista muutoksista sanaakaan ”Väestökehitys ja ennuste” luvussa, vaikka luvusta ilmenee, että Helsinki menettää kantasuomalaisia veronmaksajia lähikuntiin. Asiakirja on keskeisin Helsingin kaupunkistrategian tausta-asiakirja kuntalain 110 §:n mukaan.

Huonosti integroituvat muuttajat vaikuttavat huoltosuhteeseen

Ulkomailta väestön muutosten huomiotta jättäminen ei ole linjassa sen kanssa, mitä näkökulmia kuntalain 37 §:ssä kaupunkistrategialta vaaditaan, koska huoltosuhteeseen vaikuttaa ikääntymisen lisäksi myös tänne huonosti integroituvan ja huonosti koulutetun ja huonosti työllistyvän väestön määrän muutokset. Tässä valossa kaupunkistrategian ”Vastuullinen talous kestävän kasvun perustana” otsikon alla oleva toteamus, että ”reunaehtoja taloudelle asettaa monien ymmärrettävien seikkojen lisäksi nuorten määrän kasvu ja yhä moninaisemman kaupungin palvelutarpeet”, herättää kysymyksiä.

Viitataanko tässä peitellysti kiertoilmaisuin maahanmuuton lastensuojelun ja maahanmuuton myötä paisuviin kaikkiin sosiaalihuollon kuluihin ja sosiaalisten tulonsiirtojen kustannuksiin, joita ei kuitenkaan ole virallisesti ole otettu huomioon yllä mainitussa kaupungin hallituksen hyväksymässä suunnitteluasiakirjassa? Miten nämä reunaehdot voidaan ottaa budjetin teossa huomioon, jos ei kerätä tietoa huonosti työllistyvän työikäisen väestön muutoksista Helsingissä?

Erityisen hämmentävää on, että ennen tätä massiivista maahanmuuttoa nuorten määrän lisääntymistä on pidetty taloutta piristävänä positiivisena ilmiönä, ei taloudelle reunaehtoja asettavana ilmiönä. Helsinki on juuri perustanut Toivo-nimisen raskaasti resursoidun ja poliisin kanssa tiivistä yhteistyötä tekevän yksikön lastensuojeluun ehkäisemään erittäin kalliita huostaanottoja?

Helsingin valtuusto lähes pommin varmasti hyväksyy alla linkistä löytyvän woke-kaupunkistrategian. Se sisältää muuten paljon muutakin ”kivaa”, josta voi kirjoitella puheenvuoroja vastaisuudessakin.

Mikko Paunio

Mikko Paunio on perussuomalaisten ensimmäinen varavaltuutettu ja SOTE-ltk:n varsinainen jäsen Helsingissä

 

8 Comments

 1. pöh
  5.10.2021 15:37

  Sehän oli jo varmaan yli 10-vuotta sitten, kun paljastui että kokoomus oli luvannut USA:lle että vievät Suomen natoon, ihan riippumatta mitä mieltä suomalaiset asiasta on.
  Sen jälkeen on Stubb selittänyt maailmalla kuinka EU:sta tulee yksi supervalta, Katainen puolestaan on selitellyt kuinka Suomi tarvitsee miljoonia maahanmuuttajia(kehitysmaista) jne jne jne..

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   5.10.2021 16:22

   -Ja denmarit torppasivat NATO:oon liittymisen ja heti perään EU:n kollektiiviset turvatakuut. Sillälailla!

   Vastaa
 2. Juha
  5.10.2021 17:35

  Heh. Kansallisen kokoomuksen motto oli aikoinaan koti, uskonto ja isänmaa. Monikansallinen sekoomus toistaa kommunistista mantraa multikulttuurisuudesta, sukupuoliperverssioista ja globalismista. Kommunismin päämääränä on alistaa ihminen koneen tai eläimen kaltaiseksi, hajottaa kodit ja perheet, sekoittaa järjestyneet yhteisöt kaaokseen ja tuhota kansaa yhdistävä oma kulttuuri ja kansallinen identiteetti.. siis mädättää kansallisvaltiot sisältäkäsin. Hyvin ovat edistyneet siinä.. eikä kokoomuksen psykopolitiikka eroa juurikaan vasemmiston vastaavasta. Puoluekenttä on kuin rubikin-kuutio.. ja sen kun osaat ratkaista, näyttäytyy jokainen sivu kommunismin punaisena,

  Vastaa
  1. Awake but not a woke one
   6.10.2021 09:03

   Hyvin selkeytit, Juha! Kommunismin välitavoitteita tukien oikeistolaisuuden valepuvussa – kansallinen Sekoomus.

   Vastaa
 3. juha II
  6.10.2021 00:12

  Suoraan sanottuna kaikki alkoi jostain kumman syystä menemään päin persettä kun kokoomus pääsi hallitukseen v. 1987 pääministerinään ”silakka” Harri Holkeri (1937-2011).

  Vastaa
 4. Awake but not a woke one
  6.10.2021 08:58

  Osuit naulan kantaan, avarsit ja selkeytit! Kiitos Pekka

  Vastaa
 5. Kalergi-suunnitelma
  6.10.2021 15:41

  Kuinkahan moni hyödyllinen idiootti vanhasta tottumuksesta vielä äänestää selkärangattomien, kansattomien, vailla omaatuntoa olevien maanpetturien johtamaa sekoomusta ”koti-, uskonto- ja isänmaa”-puolueena?

  PettUri Urpo otti syksyllä 2015 avosylin vastaan runsaat 30000 kehitysmaalaista miehittäjää, 80-prosenttisesti nuoria miehiä, joita mm. näkee kesäaikaan normaalina työaikana maleksimassa puistojen penkeillä ja markettien edustoilla, nauttien runsasaskätistä suomalaista sosiaaliturvaa.

  Seuraava kokoomuslainen sisäministeri Kai Mykkänen kävi Marokossa joulukuussa 2018 allekiroittamassa maanpetoksellisen GCM-sopimuksen, joka vastaisuudessa takaa kehitysmaalaisille miehitysjoukoille vapaan maahantunkeutumisen nauttimaan kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ulkomaanvelkarahalla kustannetusta elinaikaisesta ”vieraanvaraisuudesta” – joka tällä hetkellä maksaa jo yli 3 miljardia euroa vuodessa talousasiantuntija Pauli Vahteran tekemien laskelmien mukaan. Vallankahvaan kiipineet psykopaattiset, globaalin rikollisen ”eliitin” käsikassaroina toimivat maanpetturipoliitikkomme eivät ole tuosta kustannuserästä uskaltaneet hiiskahtaakkaan kansalle, heitä tukevan globaalin rikollisen ”eliitin” kontrollisssa olevan valtavalemedian suosiollisella vaikenemisella asiasta.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   6.10.2021 15:45

   Ks. myös ”Immonen: Surullinen päivä Suomelle – ”Nostan hattua maille, jotka jäivät ulkopuolelle tuhoisasta GCM-sopimuksesta””,
   https://www.suomenuutiset.fi/immonen-surullinen-paiva-suomelle-nostan-hattua-maille-jaivat-ulkopuolelle-tuhoisasta-gcm-sopimuksesta/

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top