Karabakh: Islamisti-sotilaat häpäisevät kristittyjen hautoja

Nagorno-Karabakhin omistuksesta käyty sota Armenian ja Azerbaidzanin välillä loppui 10.11. aselepoon, jossa laaja osa armenialaisten asuttamaa aluetta luovutettiin Turkin tukemille Azerbaidzanin joukoille.

Paikallisten asukkaiden paettua azereita ja heidän Syyrian sodassa harjaantuneita islamistisia apujoukkojaan, nähdään suhtautuminen kulttuurimuistomerkkeihin ja mm. hautoihin:

Turkin tukeman Azerbaidzanin joukkojen tulo tuhat vuotta vanhan Dadivankin luostarin läheisyyteen on herättänyt huolta, mutta venäläiset rauhanturvaajat ovat estäneet azereiden pääsyn itse luostariin, kertoo tietolähteemme.

Samanlaisia näkymiä, kuin näinä päivinä Nagorno-Karabakhissa, armenialaisittain Artsakhissa, nähtiin vuonna 2012 Syyriassa ”islamilaisen valtion” IS:n (ISIS) edetessä kristittyjen ja jezidien asuinalueille. Syyrialaisten lähteiden mukaan silloisia jihadisteja on runsaasti värväytynyt Turkin tukemiin paramilitaarisiin joukkoihin, jollaisia Turkki on lähettänyt mm. Libyaan ja Azerbaidzaniin.

4 Comments

 1. Uskonsota ei ole kristittyjen ja muslimien välillä
  26.11.2020 18:22

  Taitaa olla väärän lipun operaatio. Hyvin verkostuneet tahot sanovat koko konfliktin olevan asekauppiaiden järjestämä pazaari eikä uskonsota. Todellinen uskonsota on Saatanaa/Luciferia palvovan globalistieliitin (99%) välillä riippumatta maiden rajoista. Perinteisempien aseiden tilalla globaliti-eliitti yrittaa huiputtaa ihmiset massarokotuksiin tuhoisalla rokotteella, pelottelemalla heidät ensin paniikkiin lievä flunssa keppihevosena täydellä median ja sosiaalisen median tuella, vaikka 99,98% on selviytynyt tartunnasta hengissä ja menehtyneillä on ollut muu vakava sairaus.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   26.11.2020 20:16

   Siellä riehuu ihan aito räyhäämisuskonto.

   Vastaa
 2. pöh
  26.11.2020 18:32

  En kauheasti tunne tilannetta, mutta miksi Venäjä päästää muslimit valtaamaan alueita?
  Kyllä ne muslimit vihaa venäläisiä ihan yhtä lailla.
  Mutta eipä länsimaitakaan kyllä näytä kiinnostavan…

  Vastaa
 3. juha.
  26.11.2020 19:22

  Oma kristillinen kannanottoni: Saatanan kusipäät- Burn in Hell!!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top