Käräjäoikeus on vanginnut kaksi miestä Joensuun Noljakkalassa tapahtuneen henkirikoksen vuoksi

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi eilen poliisin esityksestä kaksi joensuulaista miestä todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Käräjäoikeus on asettanut syytteen nostamisen takarajaksi 17.1.2020.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro enempää epäillyistä henkilöistä tai rikoksen uhrista. Myöskään teon yksityiskohdista ei esitutkinnan turvaamiseksi voida vielä kertoa.

Poliisi kiittää kansalaisilta saamistaan vihjeistä ja osaa näistä vihjeistä edelleen tarkastetaan.
Poliisi pyytää edelleen tapahtumaan liittyviä havainto- ja vihjetietoja ja nimenomaan lauantai-illalta klo 20.00 – 00.00, kaikki havainto- ja vihjetiedot voi ilmoittaa vihjenumeron 0295 415 232 tai sähköpostilla: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Tutkinnassa on tullut ilmi, että Noljakan päiväkodin pysäköintipaikalle on saapunut lauantai-iltana n. kello 23.20-23.30 välisenä aikana mies sedan-mallisella henkilöautolla. Mies oli jaloitellut hetken pysäköintialueella ja poistunut sitten paikalta. Pyydämme kyseistä henkilöä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Mikäli Noljakan alueella on tallentavan kameravalvonnan alaisia alueita niin poliisi pyytää näistä tallenteista vastaavia henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin.

Poliisi haluaa vielä täsmentää sitä, että rikoksen tapahtumapaikka on Noljakan koulun läheisyydessä oleva kevyen liikenteen väylä ja teko on tapahtunut yöaikaan. Tapauksella ei ole yhteyttä Noljakan koulun henkilökuntaan tai sen oppilaisiin. Tutkinnanjohtaja haluaa myös korostaa sitä seikkaa, että, Noljakan alueella on tapahtuneesta huolimatta edelleen turvallista liikkua, sillä teko vaikuttaa tässä tapauksessa olevan yksittäinen teko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top