Kärnä: Poliiseille ääniaseet mielenosoitusten hajoittamiseen

Keskustan kansanedustaja, poliisiasiain neuvottelukunnan varapuheenjohtaja Mikko Kärnä esittää, että poliisille hankittaisiin LRAD-tyyppisiä ääniaseita mielenosoitusten hajottamista varten.

– Parhaillaan käynnissä oleva Elokapinan protesti osoittaa, että poliisi tarvitsee lisää pehmeitä keinoja tällaisten mielenosoitusten hajottamiseksi. Ei voi olla niin, että joku porukka voi tukkia katuja ikuisesti ja haitata liikennettä. Seuraavaksi meillä on tuolla joku natsiporukka rauhanomaisesti telttailemassa keskellä Mannerheimintietä, eikä poliisi voi silloinkaan tehdä sille mitään. Kaikkia mielenosoittajia kun on kohdeltava tasapuolisesti, oli asia mikä tahansa.

Kärnä katsoo, että LRAD-tyyppisillä ääniaseilla vastaavan kaltaiset protestit voitaisiin hajottaa nopeasti ja vahinkoa aiheuttamatta.

– Haluan korostaa, että en missään tapauksessa ole kieltämässä oikeutta osoittaa mieltä. Se kuuluu demokratiaan. Mutta protestien kestossa ja niiden muulle yhteiskunnalle aiheuttamassa haitassa on oltava joku suhteellisuus. Ei katuja voida päiviksi, viikoiksi tai kuukausiksi katkaista. Hippien tai natsien istuskelu kadulla loppuu lyhyeen, jos poliisilla on ääniase käytössään.

5 Comments

 1. puolueeton
  18.6.2021 16:20

  Varrallisempi ääniase on kuin pippurisumute. Kuulon heikentyminen on varmaa, jos melulla karkoitetaan.
  Vesi on hyvä puhdistuskeino.

  Vastaa
 2. Alan
  18.6.2021 16:31

  Mistä helkutista ne natsit taas tähänkin pompahti?

  Vastaa
 3. Ari Läntelä
  18.6.2021 16:35

  Vai on Kärnällä natsit mielessä.

  Vastaa
 4. Tyrsky
  18.6.2021 17:38

  Tyhjästä luotu, vastikkeeton raha on se voima, joka ohjaa politiikkaa ja mediaa, sekä sitä mitä koululaitos meille syöttää totuuksina.
  Koittakaa saada Kärnä tajuamaan se, ja sen jälkeen näyttäkää tälle median omistuspohja. Jos Kärnällä ei lamppu syty, pyytäkää häntä näyttämään kiistattomat tekniset todisteet siitä että saksalaiset olisivat kaasuttaneet ihmisiä hengiltä leireillänsä.

  Yleensä ihmiset tuhahtavat ja raivoavat näille kommenteille, sanovat miten nämä on todistettu parhaiten mitä historiassa on mitään todistettu, mutta siltikään eivät kykene esittämään niitä pyydettyjä teknisiä todisteita. Syy siihen on tämä: He ovat nähneet todisteet, mutteivät ymmärrä mitä oikein ovat nähneet. Siksi he uskovat sen selityksen mikä heille on annettu. Kun heidän tunteensa on tuossa mukana, he sulkevat silmänsä ja korvansa muilta selityksiltä, niiltä oikeiltakin. Siksi sellaiset ihmiset, joilla on kylmää harkintaa, ovat näille tunteiluissaan harhautuneille kylmäsydämisiä. Näin he pysyvät tyhminä, vaikka kuvittelevat viisaiksi tulleensa.

  Vastaa
 5. Snif
  18.6.2021 17:58

  Kärnän natsikuvitelmat on ihan samaa harhailua kun noilla hulluilla jotka luulee että maapallo on tuhoutumassa ihmisten takia.

  Nuo jotka nyt katua tukkii ei ole enää mitään mielenosoittajia vaan pelkkiä rikollisia.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top