Katajan murhan yrityksestä syyte

Perussuomalaiseen kuntapoliitikkoon Pekka Katajaan kohdistuneessa rikoksessa on nostettu syyte vuonna 1979 syntynyttä miestä vastaan. Syytekohdat ovat murhan yritys ja törkeä kotirauhan rikkominen. Asiassa vangittuna olleen jyväskyläläismiehen kohdalla syytekynnys ei ylittynyt.

Syytteenalainen teko tapahtui 17.07. 2020 Jämsässä, Pekka Katajan kotona. Asuntoon oli tunkeutunut kaksi miestä, jotka pahoinpitelivät Katajaa.

Syytteet on nostettu vuonna 1979 syntynyttä miestä vastaan. Epäilty on vangittuna. Hän on esitutkinnassa kiistänyt syyllistyneensä asiassa rikokseen. Pääkäsittely alkaa 23.02. 2021.

Toinen asiassa epäiltynä ja vangittuna olleen jyväskyläläisen Teemu Torssosen osalta on tehty päätös syyttämättä jättämisestä ei näyttöä -perusteella. Torssonen on vapautettu 03.02. Hänet ja toinenkin henkilö oli pidätetty 03.09. ja myöhemmin vangittu ”todennäköisin syin”.  Toinen vangituista vapautettiin lokakuussa. Nyt syytteeseen joutuva henkilö ei ole kumpikaan viime syksyllä vangituista.

Ala-Tuuhonen vapaaksi, Torssonen yhä epäiltynä todennäköisin syin

7 Comments

 1. Puolueeton
  9.2.2021 16:17

  Poliisin toiminta ihmetyttää. Puoli vuotta sitten nimettiin ja vangittiin syyllisiä. Nyt on pidätetty yksi ja hänestä ollaan vaiti. Ilmeisesti ei voi leimata perussuomaliseksi tai äärioikeistolaiseksi, joten nimeä ei voi julkaista.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.2.2021 18:55

   Nimi on jossain mainittu, mutta ei ole julkista tietoa. Mies on Tuusulasta. Tuntee aiempia epäiltyjä jotain kautta. Pidätettynä on ollut ainakin 3+1, vangittuina *todennäköisin syin* ainakin kaksi nyttemmin vapautettua, ja rikospaikalla olleessa rikoksen teon apuvälineessä oli yhden nyttemin vapautetun ja syyttämättä jätetyn sormenjäljet. Syytteeseen joutunut ei ilmeisesti ole persu, ei ole ollutkaan, mutta tuntee ”ääri”tyyppejä.

   Vastaa
 2. juha.
  9.2.2021 20:09

  Noin yksinkertainen ryöstötapaus EI voi olla noin vaikeata selvittää. Pidätettyinä olleiden nyt sitten kaiketi viattomien miesten maine (kunniasta en tiedä) on pilattu lopullisesti kun lehdistö tietenkin vielä kesä aikana sai ”Ruokolahden leijonansa” ja keuli kuin oksentaen kerralla koko jutun puoli sulaneena ilmoille. Onpa sekin vielä, että kun tätä juttua märehditään tulevaisuudessa lehtien ja ihmisten kesken. Myös syyttömät pyörivät kuin pesukoneessa tämän jutun yhteydessä tietenkin omalla nimellään ja kyselijöitä riittää loputtomiin ja varsinkin ihan niitä tuntemattomia.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.2.2021 20:16

   Mysteeriksi jää Torssosen sormenjäljet rikospaikalle jääneessä paketissa, joka oli juuri se paketti jolla rikosuhri huijattiin avaamaan ovi pahoinpitelujöille. Jos tämä on lavastus, vaivaa on nähty yli normin. Tulee mieleen eräs aiempi juttu missä jo toimintansa lopettaneen firman teippi rikospaikalla saattoi henkilön kiven sisään.

   Vastaa
   1. Räpätäti
    12.2.2021 07:47

    Ei poliisin tarvitse vaivaa nähdä. Valehtelee vain löytäneensä sormenjäljen. Saksassahan poliisi valehteli uskomattoman satutarinan NSU-murhaajista ja heidän lukemattoista murhistaan, jotka on osoitettu turkkilaismafian murhiksi. Nyt poliisi on siellä alkanut valehtelemaan dna.tutkimusten tuloksistakin. Meillä kaikki pyörii jo samaan malliin. On Torssosen sissiporukkaa ja Aarnion huumemafiaa (joka onkin KRP:n mafia oikeasti)

    Vastaa
 3. Räpätäti
  12.2.2021 22:06

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/12/presidentti-stahlbergin-kyyditys-14-10-1930-ja-sen-jalkipyykki/

  Presidentti Ståhlbergin kyyditys vaikuttaa vahvasti lavastukselta. Tuolloin siivottiin sotaväen johdosta kansallismielisiä aineksia näytösoikeudenkäynneillä. Salaisuuksista liikaa tienneitä esivi’ murhattiin. Myös kyyditykseen osallisia. Kovaa peliä.

  Aarnion Myrkky-kirjasta voi myös jokainen lukea, mihin kaikkeen poliisi pystyy Suomessa

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.2.2021 17:13

   Aarnio lienee syytön tähän Katajan juttuun. Kenestäkään muusta en sanois mitään.

   Stålbergin kyydityksesta oli Hautamäen kirjassa jotain arveluja. Se olisi ollut osa Suomen poliittisen tilanteen epävakauttamista, jossa hyötyjä olisi ulkovalta. -Näinhän se käy yleensä: Näkyvä toimija on sivuseikka, -ja yleensä rooliinsa huijattu ”ääriaines”-tyyppi. Meillähän on muuten ”apteekinhyllyssä” odottamassa tälläinen poliitikkojen pahvikuvia leikkipyssyillä (jousipyssy+ilmakko) ammuskeleva ja väkivaltaiseksi ihan itse itsensä profiloiva ryhmä: Syyllinen on (lavastettu), teko puuttuu. Pysykää kaikki #kansallismieliset h:tin kaukana tuosta porukasta ja sen feikki-operaatioista! Voitte joutua mukaan johonkin Kataja-ceissiin, tai vielä pahempaan. (Joku tais jo joutuakin?)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top