Kadonnut on löytynyt, kertoo poliisi

Poliisin mukaan Vantaalla kadonnut 12-vuotias on löydetty.

Poliisi tiedottaa:

05.11.2018 klo 14.25

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja eilen noin klo 12.00 Vantaan Martinlaaksosta kadonneesta 12-vuotiaasta Emma Hutrista. Espoolainen Emma Hutri oli ollut eilen vierailulla isovanhempiensa luona Martinlaaksossa, Raiviosuonmäessä.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja eilen noin klo 12.00 Vantaan Martinlaaksosta kadonneesta 12-vuotiaasta Emma Hutrista. Espoolainen Emma Hutri oli ollut eilen vierailulla isovanhempiensa luona Martinlaaksossa, Raiviosuonmäessä. Emma oli jättänyt isovanhemmilleen lapun, jossa oli kertonut olevansa Tikkurilassa Dixissä. Emma on sunnuntain aikana liikkunut mahdollisesti myös Korsossa.

Kuvassa näkyvällä Emmalla oli katoamishetkellä yllään mustat trikoohousut, Nike-merkkiset kengät ja vihreä takki. Emma on normaalivartaloinen ja noin 130 cm pitkä ja hänellä on vaaleat olkapäille ulottuvat hiukset.

Kaikki tiedot Emman liikkeistä tai tämänhetkisestä olinpaikasta pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Itä-Uudenmaan poliisille numeroon 0295 435163. Havaintoja Emmasta voi ilmoittaa myös sähköpostilla rek2.ita-uusimaa@poliisi.fi
Akuutit havainnot Emmasta pyydetään soittamaan yleiseen hätänumeroon 112.

3 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  5.11.2018 13:40

  ”Nuorten aiheuttamat järjestyshäiriöt on saatu Dixissä aisoihin. Kauppakeskusjohtaja Johanna Harjunmaa kertoo, ettei ongelmia ole enää viime kuukausina juurikaan ollut.

  – Dixin alueella, asemasillalla ja kauppakeskuksessa on ollut kesällä hyvin rauhallista. Vaikka keskuksessa on käynyt paljon väkeä seudun tapahtumien ja kehäradan avautumisen vuoksi, häiriöitä on ollut hyvin vähän.

  Harjunmaan mukaan Tikkurilan asema- ja liikekeskuksessa on kesällä lähinnä annettu huomautuksia järjestyshäiriöistä, jotka liittyvät humalaisen häiriökäytökseen sekä pyörällä tai rullalaudalla ajoon sisätiloissa.

  Kun Dixi avautui viime tammikuussa, nuorison käytös asemasillalla nousi pian ongelmaksi.

  – Enimmäkseen häiriöitä ovat aiheuttaneet nuorten oleskelu, keskustelujen kovaäänisyys ja ”juoksentelu”. Vilkkaassa keskuksessa on myös tapahtunut näpistyksiä, joista osa on nuorten tekemiä. Myös päihtyneet nuoret ovat aiheuttaneet häiriöitä, listaa Vantaan vs. nuorisopalveluiden johtaja Ari Tossavainen .

  Hän huomauttaa, että asemakeskuksessa huonoon käytökseen ovat syyllistyneet yhtälailla myös aikuiset.

  Alkuvaiheiden jälkeen nuoret mellastajat on saatu kuriin eri tahojen yhteisponnistuksella. Keskukseen usein jalkautuvilla nuorisotyöntekijöillä on ollut korjausliikkeessä elintärkeä rooli.

  – Dixissä päivystää Vantaan nuorisotoimen henkilökunta useita kertoja viikossa, ja Aseman Lapset ry:n Walkers-bussi on ollut alueella kahdesti viikossa. Jatkamme syksyllä tätä tiivistä yhteistyötä, Harjunmaa kertoo.”

  Koko juttu: https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/309862-dixissa-rellestaneet-nuoret-on-saatu-kuriin-hairioita-ollut-hyvin-vahan

  Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  5.11.2018 13:43

  https://www.vauva.fi/keskustelu/4387627/ketju/tikkurilan_uusi_asemakeskus_dixi_ja_nuoriso

  Onko muut huomanneet, että Dixistä on heti avaamisestaan lähtien tullun nuorison parveilupaikka? Äänekkäitä teinejä on jokainen nurkkaus täynnä, riehuvat, häiritsevät jne. Vartioita on joka kulmalla. Miten tässä nyt näin kävi? Eihän siellä uskalla edes liikkua.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top