Kazakhstanilainen radiojuontaja pyysi ”Vova-setää” palauttamaan järjestyksen, -kuten Ukrainassa

Kazakhstanilainen radiokanava irtisanoi tänään radiojuontajan, joka oli pyytänyt Venäjää ja presidentti Vladimir Putinia palauttamaan järjestyksen Kazakhstaniin.

Kazakhstanissa, Europa Plus Kazakhstan radioaseman
juontaja, Ljubov Panova, vastasi sosiaalisen median kommentteihin pyytäen avoimesti Putinia tulemaan palauttamaan järjestyksen Kazakhstaniin, kuten hän teki Ukrainassa. Kazakhit reagoivat: Potkut.

Radiojuontaja Ljubov Panova (etunimi myös: Lyobov) osallistui viikonloppuna kuumahenkiseen facebook-keskusteluun. Ukrainassa käytävää sotaa arvostelleelle keskustelijalle hän oli vastannut: ”Soitan Vova-sedälle, jos puhutte liikaa.” ”Vova” on hellittelymuoto etunimestä ”Vladimir”.

Kazakhstanin yleisen syyttäjän apulainen Bulat Dembajev on ottanut kantaa tapauksen tiimoilta varottamalla some-kirjoittajia lietsomasta kansanryhmien välistä skismaa Kazakhstaniin, jossa on mm. suuri venäläinen vähemmistö. Apulaissyyttäjän mielestä myös vaatimukset Kazakhstanin osallistumisesta Ukrainan-Venäjän sotaan ovat sopimattomia, ja varoitti että separatismin lietsominen maassa saattaa olla rikos.

Kazakhstanin ulkoministeriö ilmoitti helmikuussa maan pysyvän puolueettomana suhteessa ​​Ukrainan konfliktiin, eikä Kazakhstan harkitse kahden Venäjän tukeman separatistitasavallan tunnustamista.

Luettavaa:

6 Comments

 1. pöh
  28.3.2022 21:22

  No tänne ei kyllä varmaan haluta putinia ”palauttamaan järjestystä”
  Mutta jos taas miettii isommin niin kyllä länsimaissa on mädätetty sisältäpäin aika hyvin kaikki.
  On woketusta ja hienoja muita vasemmistolaisten keksimiä sanoja, ja kaikella on tarkoitus tuhota perinteiset arvot. Sitä kaikkea perustellaan ”hyvillä aikeilla”

  Vastaa
 2. Kirjapaino Kursiivin tsuppari
  29.3.2022 06:29

  Aikanaan joku Afganistanista pyysi apua Moskovasta. NL sitten etsi kyseistä henkilöä 10 vuoden ajan kuullakseen että mikä on hätänä ennenkuin luovutti.

  Vastaa
 3. Kalergi-suunnitelma
  29.3.2022 09:34

  Extrauutiset, mukamas vaihtoehtomedia, näyttää olevan valtaVALEmedian kanssa samassa juonessa kaiken rokotekritiikin sensuroinnissa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   29.3.2022 09:52

   Voitko kertoa, miksi ”rokotekritiikillä” ratsastaneet ns. vaihtoehtoilijat ovat tarttuneet ainan kaikkiin salaliittoteorioiden-tapaisiin väittämiin joita on levinnyt, ja lotranneet niillä kuin pikkutenavat kuralätäkössä, mutta eivät ole tikullakaan koskeneet mm. Yhdysvaltain silloisen presidentin Trumpin ja ulkoministeri Pompeon väitteisiin viruksen labra-alkuperästä?

   Onk niinqon sillai ”parempia” salaliittoteorioita, joita pitää hokea, ja toisia (Trumpin ja Pompeon) joita ei saa mainita? -Varsinkin kun mainitut herrat ovat puhuneet totta, eivät ”salaliittoa”.

   Kuka johtaa tätä ”vaihtoehto-orkesteria”, joka huutaa naama punaisena että THL, STM ja WHO ja kaikki valehtelevat, mutta kun joku (Trumppi, etc.) osoittavat että WHO, Fauci ja muu poppoo on valehdellut, niin tulee syvä hiljaisuus?

   Samalla, kun ve-orkesteri -kapellimestarit puikkoa totellen- vaikenee faktapohjaisesta koronasta-kampanjoimisen kritiikistä, se tarttuu innolla mitä oudoimpiin ja moneen kertaan kumoutuneisiin väitteisiin -mm. ettei virusta ole onnistuttu eristämään- ja mällää niillä?? -Tässä on jokin tsoukki?

   Täälyä olen joutunut jättämään julkaisematta 90% ”koronadenialistien” ja naamavaippa-foobikkojen kommenteista, koska 1) niitä tuli välillä tuhottomasti, 2) ja silloinkin vääriin paikkoihin.

   Lukekaa tästä: https://www.extrauutiset.com/ykn-punavihrean-ymparistosadun-loppu-oranssimies-oli-oikeassa-suursota-uhkaa/

   Vastaa
   1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
    29.3.2022 21:31

    Kuka johtaa tätä ”vaihtoehto-orkesteria”. Eikös se johda, ketä eniten maksaa. Ketkäs ne rahanpainokoneet omistavatkaan?

    Vastaa
  2. Obelix
   29.3.2022 14:11

   ”Oranssimies varoitti TV-haastattelussa 23.1.2020 viruksen karanneen laboratoriosta Wuhanissa

   Kun Donald Trump oli 23.1.2020 päästänyt Foxnews’llä ilmoille tiedon, että SARS-Cov-2 olisi karannut Wuhanista laboratoriosta, alkoi hämärämiesten ja WHO:n vehkeily. Sen keskiössä on Peter Daszak niminen elämistä ihmisiin tarttuvien virusten asiantuntija, jolla on eläintieteen perusopinnot. Hän johtaa edelleen newyorkilaista Eco Health Alliance nimistä luonnonsuojelujärjestöä. Järjestön rooli on salatun vyyhdin keskiössä. ja Daszak on nyt kerrottavan tarinan eräs pääkonnista.

   Trumpin 23.1.2020 haastattelusta hermostuneena Peter Daszak organisoi 27 tiedemiehen avoimen kirjeen maailmalle, joka julkaistiin arvovaltaisessa The Lancet-lehdessä helmikuussa 2020. Siinä allekirjoittajat leimasivat kaikki ne, jotka uskoivat laboratorioteoriaan, salaliittoteoreetikoiksi. Punavihreä mediapoliittinen kompleksi naureskeli sitten avoimesti Trumpille koko vuoden 2020 ajan ja teknojätit – erityisesti Facebook ja Twitter -kieltävät pienten ”faktan”-tarkastajien avustuksella levittämästä alustoillaan ajatusta, että SARS-Cov-2 olisi peräisin Wuhanin korkeimman turvaluokituksen P4-laboratoriosta. Pitkin vuotta 2020 Donald Trumpista tehtiin pelle, joka oli saatava hintaan mihin hyvänsä pois presidentin virasta.

   The Taiwan News paljastaa pääkonnan eli Ekoterveysallianssin Peter Daszakin 2021 tammikuussa

   Kaikki muuttuu, kun The Taiwan News lehti julkaisee vuoden 2021 alussa ”Virology Today’n” video podcastin, jonka kuka tahansa voi kuunnella. Podcast oli filmattu kolme viikkoa ennen pandemian alkua joulukuun alussa 2019. Tässä haastattelussa Peter Dazzak kertoo mm., että koronavirukset voivat päästä solujen sisään laboratorio-olosuhteissa sekä in-vitro ihmissoluviljelmissä ja että ihmismäiseksi tehtyjä hiiriä voidaan infektoida näillä viruksilla.

   Hän myös kertoo videolla, että koronavirusinfektiot eivät ole lääkkeillä hoidettavia ja että monoklonaaliset vasta-ainehoidot ovat hyödyttömiä koronavirusinfektioita vastaan. Ironisesti hän sanoi heidän tutkimuslinjansa pyrkineen selvittämään sellaista tapahtumasarjaa, joka voi aiheuttaa pandemian.”

   Toistan:
   ”Hän myös kertoo videolla, että koronavirusinfektiot eivät ole lääkkeillä hoidettavia ja että monoklonaaliset vasta-ainehoidot ovat hyödyttömiä koronavirusinfektioita vastaan.”

   Ps. Parahin Kalergi-suunnitelma, väitteesi: Extrauutiset, mukamas vaihtoehtomedia, näyttää olevan valtaVALEmedian kanssa samassa juonessa kaiken rokotekritiikin sensuroinnissa = perusteeton tältä osin.

   Toisaalta, olen joissain asioissa kallistunut samoihin suuntiin kanssasi, koska tiettyihin menneisiin, tai jo käynnissä oleviin tapahtumaketjuihin on joskus hyvä saada omista tulkinnoista poikkeavaa perspektiiviä, jolloin asioita yhdistelemällä/tutkimalla/etsimällä/avaamalla voi joskus löytää – vahingossa – jotain mielenkiintoista.

   Pss. Yksi ensimmäisistä säännöistä – jos käyttää intuitiota – on: Älä polta siltoja edestäsi, mikäli niiden toiselta puolelta on loistanut säännöllisesti valoa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top