Keravan aseman henkirikos yhä täydellisessä pimennyksessä

Poliisin tiedote kertoo, ettei poliisi kerro mitään:

09.12.2018 klo 08.33, Itä-Uusimaa:
Epäilty henkirikos Keravan rautatieasemalla
Hätäkeskus antoi poliisille 9.12.2018 aamuyöllä tehtävän useamman henkilön tappelusta Keravan asemalla. Tapahtumapaikalla poliisi löysi henkilön tiedottomassa tilassa ja paikalla saatujen havaintojen perusteella uhriin oli kohdistettu väkivaltaa. Uhri menehtyi elvytystoimenpiteistä huolimatta. Poliisin tekemien selvitysten perusteella on syytä epäillä, että uhrin menehtyminen johtui tähän kohdistetun ulkoisen väkivallan seurauksena.

Poliisi otti kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä pian tapahtuman jälkeen kaksi henkilöä, joiden on syytä epäillä syyllistyneen tappoon uhriin kohdistetun väkivallan perusteella. Poliisi on käynnistänyt asian johdosta esitutkinnan, jossa selvitetään parhaillaan tarkempaa tapahtumien kulkua sekä osallisten vastuuta tapahtuneesta. Poliisi tiedottaa asiasta lisää tutkinnallisen tilanteen sen salliessa.

Poliisi.fi.

Usein ”tappeluna” esitellyt tapahtumat ovat todellisuudessa väkivaltaisia hyökkäyksiä yllätettyjä sivullisia vastaan. Tämä tulee harvoin esiin uutisoinneissakaan, sillä tiedon vaikutus yleiseen turvallisuuden tunteeseen on huomattava. Miesryhmien väliset tappelut ovat myös yleistyneet hämmästyttävällä tavalla.

Keravan viimeöisen tapahtuman taustalla on myös julkisen turvallisuustilanteen huononeminen julkisilla paikoilla kaikissa suurissa kaupungeissa.

Päivitys:
Poliisi on vähän avannut sanaista arkkuaan: Pidätetty mies (s.1986) ja nainen (s.1981), rikosuhri on 1962 syntynyt mies. Kaikki asiaan liittyvät henkilöt ovat ulkomaalaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top