Anneli Saarikko Kuva Eduskunta

Keskustan eduskuntaryhmä: tuemme hallitusta luottamuslauseäänestyksessä

Niin, entäpä jos Keskusta todellakin tukee hallitusta ja luultavasti myös Liike Nyt niin jäljelle jää vain opposition luuranko eli vihervasemnmisto.

Totuus, kun on se, että Keskustalle poisjäänti ei-sosialistisesta hallituksesta ei ollut ideologinen vaan käytännönkysmys ,sen kun on laitettava rivinsä kuntoon ja mietivättävä mitä se oikein haluaa. Se on käynyt selväksi, että ei se ainakaan ole vihernatsismia, eikä äärisosialismia.

Keskustalle ei asiassa ole mitään epäselvää. Vastustamme kaikkia ääriliikkeitä ja kunnioitamme ihmisyyttä, taistelemme rasismia vastaan. Ehdotukseni siitä, että kaikki puolueet allekirjoittaisivat uudelleen rasisminvastaisen julistuksen, on tehty tosimielellä ja se on yhä voimassa. Tiedonannossaan hallituksen on selkeästi irtisanouduttava rasismista, asetuttava kunnioittamaan jokaisen jakamatonta ihmisarvoa ja osoitettava toimia. Sitä ei tehdä mittatikulla tai teorioilla. Se kysyy sydäntä ja nöyryyttä. Hallituksella on paljon pelissä. Haluan luottaa siihen, että se kykenee tähän. Ette te Petteri Orpo, Sari Essayah ja Anna-Maja Henriksson voi muuten katsoa itseänne peilistä. Uskon, että olisi Suomen kannalta hyvä, jos kykenisimme eduskunnassa yhdessä laajapohjaisesti tukemaan hallitusta tässä asiassa. Kyllä, kuulitte oikein. Jos – paino sanalla jos – tiedonanto on sisällöltään linjakas, selkeä ja jos kaikki ministerit ovat siihen sitoutuneita – minusta tiedonantoa pitäisi koko eduskunnan tukea. Tämä on ehdotukseni, sanoo Saarikko tänään eduskuntaryhmän kokouksessa.

Eli lukema luottamuslauseäänestyksessä eli tiedonannossa olisikin hallituksen hyväksi 132-67, puhemies ei äänestä. Sen jälkeen ei ehkä edes Yle, MTV ja Vihreän Langan megapainos (Hesari) kehtaisi väittää, että oikeasti hallituksen kaatamaista kannattaa enemmistö, kun ei kannata.

Olen kesän mittaan keskustellut aihepiiristä satojen ihmisten kanssa eripuolilla eteläistä Suomea ja jopa Espanjan Aurinkorannikon suomalaisten kanssa, puhumattakaan nettikeskusteluista niin on sanottava, että ihmiset ovat kurkkuaan myösten täynnä ennen muuta valtamedian ja vihervasemmiston ja ennen kaikkea vihreiden ylläpitämää harhaa rasistien näkymisestä siellä ja täällä, itse asiassa joka paikassa.

Ja niin kuin tiedetään niin esimerkiksi HS on syyllistynyt niin kuin Ylekin suoraisiin valheisiin ja Maikkarikin siihen, että ei ole kerrottu totuutta. Ihmiset ovat huolestuneempia, inflaatiosta, korkeista korkeista koroista, vuokrien noususta ja myös siitä, että muslimimaailma uhkaa Ruotsia terrori-iskuilla. Ja meillä kovin monella on läheisiä Ruotsissa, yhteensä yli 700 000. Totta kai myös Venäjän lisäänytnyt agressio myös meitä kohtaan.

Kukaan ei ole kieltänyt, etteikö Suomessa ole myös rasismia ja sitä on ennen muuta suomalaisia kohtaan, etenkin muslimimiesten taholta ja kouluissa on heti alkanut rasismi islmilaisten nuoren toimesta-tästä on jo levinnyt kuvamateriaalia nettiin ja kertomuksia joissa näin on tapahtunut eri puolilla Suomea. On toivottavaa, että saisimme rasismin loppumaan mutta syyllistämällä suomalaisia jotka ylläpitävät työllään satoja tuhansia tänne tulleita tai tunkeutuneita muslimeja alkaa suututtaa.

Ihmiset näkevät arjessaan aivan muuta, kuin mitä valtamedia väittää

Keskustalaisten peruskannattajajoukko on hyvin pitkälle ns. tavallisia suomalaisia ja ilmeisesti Keskustan johto ja kansanedustajat ovat saaneet kesän aikana palautetta, että keskustalaisetkaan he eivät ole nähneet, eivätkä kuulleet mistään suomalaisten ”suurrasismista” niin kuin valtamedian kolmikko toistelee ympäri vuorokauden. Mitä ilmeisimmin tästä syystä Keskustan puoluejohto on ottanut järjen käteen ja tunnustanut tosiasiat. Keskustalle on myös äärimmäisen tärkeää, että se ei enää vuoda lisää Perussuomalaisiin ja Kokoomukseen niin kuin vaalien jälkeiset gallupit ennustaneet.

Merkittävin syy Keskustan jättäytymiselle kertakaikkisesti hallituksen ulkopuolelle-oli se, että se ei missään tapauksessa halunnut uusintakierrosta sosialistien ja vihernatsien kanssa, jotka varsinkin jälkimmäiset ovat tuhomassa ennen muuta sen mitä Keskusta on sanonut puolustavansa yli sata vuotta eli maaseutua, viljelyä, kotieläintiloja, metsiä, sivistystä ja sananvapautta.

Tunnettuahan on,että jos vihreiden kirjoitukset ja puheet pitävät paikkansa ja heillä olisi valta tässä maassa niin palaisimme pettuleivän aikoihin -jos sitäkään enää saisi syödä- ja ilmeisin hallinto olisi kalifaatti.

Seppo Huhta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top