Keskustan Riikka Moilaselle potkut Pihlajalinnan palveluksesta

Oululainen Pihlajalinna Oulu Oy tiedottaa toimitusjohtajansa, keskustapoliitikko Riikka Moilaisen, eroavan tehtävistään.

”Pihlajalinna Oulu Oy:n toimitusjohtajana toiminut keskustalainen Riikka Moilanen ei jatka Pihlajalinnan palveluksessa tästä päivästä lähtien. Moilasen puhe Oulun kaupunginvaltuustossa maanantaina 10.9.2018 ei vastaa Pihlajalinnan arvoja. Yhtiön arvot ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus.

”Emme voi hyväksyä sitä, että Pihlajalinnassa työskentelevä johtaja puhuu apua tarvitsevista ihmisistä kuten Moilanen puhui kaupunginvaltuustossa”, sanoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen.

”Sairauksista ja elämäntilanteesta riippumatta jokaisen ihmisen elämä on arvokas ja ihmisarvo on loukkaamaton kaikissa tilanteissa.”

”Keskustelimme Riikan kanssa asiasta sekä maanantai-iltana että tänä aamuna, ja päädyimme yhdessä siihen, että hän ei jatka tehtävissään Pihlajalinnassa”, Aaltonen sanoo.

Pihlajalinna Oulu Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Pihlajalinnan strategisista hankkeista vastaava johtaja Juha Rautio, joka aloittaa tehtävässään heti.”

Näin siis ilmoitti Pihlajalinna Oulu OY Extrauutisille sähköpostitse juuri äsken.

Arvopohjapuolue-Keskusta pitää köyhiä ihmisroskana? (VIDEO)

”Keskustaleiri” huvittaa kansaa, mutta ei facebookin ylläpitoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top