”Khamenei, missä on minun bensani?” -Liikenneopasteissa hinnankorotus-protesteja Iranissa

Iranin hallitus joutui sammuttamaan digitaaliset liikenneopasteet Isfahanissa kyberhyökkäyksen seurauksena. Kylteissä luki ”Khamenei! Missä on bensani?”, ennen kuin ne sammutettiin, viitaten marraskuun 2019 protesteihin, kun iranilaiset protestoivat moottoripolttoaineiden hintojen kolminkertaistamista vastaan.

Hakkereille siis töitä, lähempänäkin.

Asiasta kertoi: Iran News Wire 26.10. 2021.

5 Comments

 1. Joku
  27.10.2021 11:58

  Israel käy jo nyt avointa sotaa Irakia vastaan. Israel yrittää saada länsimaiden armeijat ja länsimaiden valkoiset sotimaan Israelin puolesta. Israelin mukaan Iranin ydinase on ollut kuukautta vaille valmis viimeiset 20 vuotta.

  Kukaan ei usko enää Israelin propagandaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   27.10.2021 12:14

   Oota vaan, kun paukkuu.

   Vastaa
   1. Joku
    27.10.2021 17:59

    Totta. Isoa sotaa haetaan nyt useassa maapallon kolkassa. Ainakin näin minusta tuntuu. Tosin tunne tulee aina niiden medioiden pohjalta mitä seuraa 🙂

    Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  27.10.2021 12:19

  Roistovaltio Iranissa johtajat nostavat bensanhintaa ja varastavat kansalta, -voitteko kuvitella! Siellä menee kuin Persiassa, -päin peetä.

  Vastaa
 3. Obelix
  27.10.2021 19:19

  ”Roistovaltio Iranissa johtajat nostavat bensanhintaa ja varastavat kansalta, -voitteko kuvitella!” Voimmeko kuvitella??? Helposti! (Sarkasmia) Täällä Suomessahan ei tarvitse muuta, kuin kuunnella sosialististen ja kaupunkikeskeisten hiilineuraali-asiantuntijoiden autoviha-monologia päivästä toiseen….. seuraavaksi voikin tarkastella Marinin hallituksen suoraa toimintaa saman asian tiimoilta, eli ostovoiman salakavalaa varastamista tavisten pankkitileiltä – kulunkeja lisäämällä!

  Ps. Hiilineutraaliudesta: Maailmassa purkautuu vuosittain 28 tulivuorta, joista eräs (La Palma) on purkautunut yhtäjaksoisesti syyskuusta lähtien – ilmeisesti täysin ilman hiukkas & hiilidioksidipäästöjä, koska asiasta eivät nämä hiilineutraali-asiantuntijat ole kailottaneet ollenkaan! Miten Suomen maantieliikenteen promillepäästöt vertautuvat näihin normaaleihin, mutta täysin vaille huomiota jääneisiin tulivuorten jättipäästöihin?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top