Kiinasta loikannut virologi sanoo: ”SARS-CoV-2 -virus ei ole luonnontuote vaan keinotekoinen”

Fox Newsin ohjelman juontaja Tucker Carlson kysyi Hong Kongista Yhdysvaltoihin loikanneelta tohtori Li-Meng Yanilta hänen käsitystään tämänhetkisen pandemian (Covid-19) aiheuttajasta, koronavirusten ryhmään kuuluvasta SARS-CoV-2:sta. Vastaus ei yllätä, mutta järkyttää.

Tohtori Li-Meng Yan on toiminut Hongkongin yliopiston suojissa olevassa viruslabaratoriossa, joka on osa WHO:n epidemioiden-vastaista varoitusverkkoa. Tri. Yan kertoo varoittaneensa virushavainnoistaan jo huhtikuussa, mutta hänen viestinsä jätettiin huomiotta.

Tucker Carlson Tonight-ohjelman vetäjän, Tucker Carlsonin, tiistaina (14.09.) esittämään kysymykseen, uskoiko Yan Kiinan kommunistisen puolueen päästäneen viruksen liikkeelle tahallisesti, tohtori vastasi: ”Kyllä, tietysti, se on tehty tarkoituksellisesti.”

Tohtori Yan  työskenteli Hongkongin yliopistossa laitoksessa, joka toimi WHO:n vertailulaboratoriona, Labratorio oli mukana Covid-epidemian tutkimisessa jo sen varhaisessa vaiheessa. Tri. Yan kertoi Carlsonille:

”Kokemukseni perusteella voin kertoa teille, että tämä (virus) on luotu laboratoriossa … ja myös, että sitä levitetään maailmalla tekemässä vahinkoa.”

Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja tartuntatautien instituutin johtajana ja Valkoisen talon koronaviruksen neuvonantajana toimiva tohtori Anthony Fauci kiistää tri.Yanin väitteet. National Geographic -lehdessä Fauci kertoi viime toukokuussa : ”Jos tarkastellaan viruksen kehittymistä lepakoissa, ja mitä siellä on, … sitä ei olisi voitu käsitellä keinotekoisesti tai tarkoituksella – ohjailla tapaa, jolla mutaatiot  luonnollisesti kehittyvät. ”

Hongkongin yliopisto, jossa tri. Yan toimi virologina, on poistanut kaikki häntä koskevat tiedot, ja kiistää hänen olleen töissä yliopiston alaisella laitoksella joulukuun 2019 ja tammikuun 2020 aikana, jolloin Covid-19 oli tutkimuksen kohteena.

Asiasta kirjoittivat:

Tiedustelu-väite: Wuhanin ”korona-labratorio” on tehnyt Pakistanin kanssa sopimuksen bioaseesta

9 Comments

 1. Orang Utang
  16.9.2020 21:59

  Informaatiosota kiihtyy. Panokset kovenevat.

  Itse kysyisin,
  – että kuinka paljon rahaa tai kuinka hyväpalkkainen työ tarvitaan, että tämä Li-Meng Yan kertoo maksajan haluaman tarinan. Ja toiseksi
  löytyykö mistään informaatiosodan osapuoli, joka on valmis maksamaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   16.9.2020 22:11

   Kiinan touhuista on muitakin viitteitä. Wuhanin virologinen labra oli bioase-suuntautunut.

   Vastaa
   1. Puolueeton
    17.9.2020 09:46

    Vai bioase suuntautunut. Mistä tuon tiedon varmistaa? https://en.wikipedia.org/wiki/Wuhan_Institute_of_Virology
    Mahtavatko Kiinan touhut edes yltää Suomen touhujen tasolle. Suomessa tosin kiinalaisella torilla syötävien eksoottisten elukoiden sijasta syödään pitsaa pahvilaatikoista.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     17.9.2020 13:19

     Aussi-tiedon mukaan Wuhanin labra on tehnyt yhteistyösopparin Pakistanin armeijan alaisen bioaselaitoksen kanssa. Erikoista olisi jos siviili-tutkimuslaitos moiseen ryhtyyn. Venäläiset ovat varoitelleet jo vuosikymmen ajan, että kiinalaiset puuhaa jotain hyvin pimeetä juttua nimenomaan virusten kanssa. ”Fu Manchu” on yhä touhuissaan, sano.

     Lue aiempi Extran juttu.

     Vastaa
 2. Heikki
  17.9.2020 00:01

  Silloin kun tämä virus tuli nimitin sitä heti Soros-virukseksi kaveripiirissäni.
  Sopii uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseen erinomaisesti, kuullostakoon sitten kuinka foliohattuiselta tahansa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   17.9.2020 13:35

   Soros tai Kiinan kommunistipuolue: Samalla asialla? Minulle on kerrottu, että Wall Street auttoi kommunistit valtaan Kiinassa v.1947. En epäile. Kiinan ja neukkujen yhteentörmäys johtui siitä, että Kiinan bolsuilla oli suoran yhteys finanssipiirien ytimeen (Wall Street, City) eivätkä he aina ottaneet käskyjä Moskovan kautta. Myös Venäjän bolsut saivat kiittää ”vallankumouksestaan” Wall Streetiä.

   Stalinin okestroima bolsujen ns. maailmanvallankumous tähtäsi globaaliin orjuuteen, ”NWO 1.0”. Kun talin ei onnistunut valtaamaan koko Eurooppaa 1922 eikä 1945, Neukkula oli tuomittu näivettymään ja katoamaan. Se oli ”sodan romua” jo silloin kun Stalin juhli voittoa Punaisellatorilla. Lopullisesti pöytäsiivottiin luuserista v.1991, finanssipoliittisin keinoin. Piti tehdä tietä NWO 2.0:lle”. Siihen liittyy nämä kauppasopimukset, YK:n agendat ja EUvostoliitto.

   Kiinalainen kommunismi ei ole suostunut marxilaisen NWO-formaatin hylkäämiseen, vaan heillä on versio 1.2. Sitä yritetään toteuttaa mm. bioaseella ja Kioton-sopimuksella yms., joilla teollisuus siirretään Kiinaan missä saa saastuttaa.

   Kiina on aussien mukaan siis antamassa bioasetta Pakistaniin, jossa on sekulaari muslimijohto mutta #kaksoisvaltaa muistuttava tilanne kovan linjan jihadistien ollessa sisällä mm. armeijassa ja turvallisuuselimissä. Jihadisteilla on bioase varmaan viikon sisällä siitä, kun se on Karachin labrassa käyttövalmis ja on riittävästi materiaalia. Ajattele itse loput, mutta ei mielellään heti aterian jälkeen.

   Vastaa
 3. Koronavirus: patentti myönnetty 20.11.2018 (UK)
  17.9.2020 22:14

  Luonnontuotteelle ei voi saada patenttia, mutta koronaviruksen patentoi USA:ssa globalistien hallitsema negatiivisesti kuuluisa THE PIRBRIGHT INSTITUTE, Pirbright, Woking (GB), eli UK, jo 20.11.2018. CORONAVIRUS, United States Patent, Patent No.: US 10,130,701 B2. Instituutti tunnetaan Suu- ja Sorkkataudin sekä ”Hullun lehmän taudin” keksimisestä. Jälkimmäisessä sekoitettiin lehmän rehuun jauhettuja lehmän aivoja. Malli saattaa olla Papua Uudesta Guineasta, jossa grillattuja ihmisaivoja syöneet sairastuivat muutamassa vuodessa ”Kuru” nimiseen parissa vuodessa aivot tuhoavaan sairauteen, jonka ensi oireita ovat vapina, jatkuva jano, selittämättömät nautukohtaukset ja vartalon koordinaation heikkeneminen. Kahden erittäin tunnetun naispoliitikon on väitetty sairastavan / sairastaneen parantumattoman Kurun (toinen Eurooppalainen ja toinen Amerikkalainen). Heidän nykyversioitaan väitetään elokuvatason tietokonegrafiikaksi tai hologrammeiksi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.9.2020 01:07

   Koronavirukset ovat siis ryhmä viruksia. Niitä on muitakin kuin SARS-CoV-2.

   Vastaa
 4. Lääkärit : COVID19 maailmanlaajuinen valeuutinen
  17.9.2020 22:45
  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top