Kike Elomaa: Maahanmuutosta ja sen kustannuksista on keskusteltava avoimesti eduskuntavaaleissa

Maahanmuuton haasteet eivät ole pyyhkiytymässä pois poliitikkojen asialistoilta tulevallakaan vaalikaudella. Afrikassa asuu tällä hetkellä noin 1,2 miljardia ihmistä. Afrikkalaisia on siis noin kaksi kertaa enemmän kuin eurooppalaisia. YK:n ennusteiden mukaan Afrikan osalta väestölaskurit näyttävät kilahtavan 2,4 miljardiin vuoteen 2050 mennessä.

Tämä olisi neljä kertaa Euroopan väestömäärä. Vuoteen 2100 mennessä on neljän miljardin raja jo rikkoutunut ja yli kolmannes maapallon väestöstä asuisi Afrikassa. Paine muuttoliikkeelle Afrikasta Eurooppaan on jo nyt valtava ja väestönkehityksen ennusteiden pohjalta harvalla on kanttia väittää, etteikö tämä trendi uhkaisi voimistua jo lähitulevaisuudessa. Emme voi ummistaa silmiämme todellisuudelta tai piilottaa päätä pensaikkoon vaan ongelmat on nostettava esille ja niiden ratkaisemiseksi on ryhdyttävä toimiin heti.

Sotien, vainon ja köyhyyden seurauksena moni päätyy harkitsemaan lähtöä kotimaasta. Tämä ei ole kenenkään mielestä kiva asia. Ongelmia on koitettu ratkoa kansainvälisen yhteistyön voimin jo vuosikymmeniä, mutta tulokset ovat jääneet valitettavan laihoiksi. Maahanmuuton haasteita on lisännyt osaltaan myös niin sanottu turvapaikkaturismi, jossa lähdetään kohdemaihin eri vetovoimatekijöihin pohjautuvan tietoisen harkinnan perusteella, ei suojelun tarpeen. Vastikkeeton raha on tietysti yksi keskeisimmistä vetovoimatekijöistä.

Vaaleilla valitut Suomen kansanedustajat toimivat Suomen edunvalvojina, ei Ruotsin, Pohjois-Korean tai EU:n. Tähän velvoittaa äänestäjiltä saatu luottamus omaan ehdokkaaseen ja hänen kykyynsä tehdä Suomen kannalta järkeviä päätöksiä. Maahanmuuttopolitiikka jakaa ehdokkaita rajusti. Olimme sitä tai tätä mieltä niin keskustelua maahanmuuttoasioista ei saa ohittaa eduskuntavaaleissa 2019.

Maahanmuutossa on kyse miljardiluokan asiakokonaisuudesta

Talousosaaja Pauli Vahtera julkaisi taannoin laskelmia humanitaarisen maahanmuuton hintalapusta Suomelle. 3,2 miljardia euroa vuosittan. Vahteran uskottavat ja jopa varsin varovaiset laskelmat kestävät mielestäni läpivalaisun. Hallitus selvitti maahanmuuton kustannuksia ministeriöiden voimin, mutta vuonna 2017 julkaistut luvut oli selvästi laskettu alakanttiin. Kustannusten huippuvuonna 2016 päädyttiin yli miljardiin euroon, mutta muuten jäätiin alle miljardin euron. Eikö suomalaisten haluttu tietävän totuutta siitä paljonko maahanmuutto meille maksaa? Miljardiluokan kulujen lisäksi maahanmuutto vaikuttaa myös rikollisuuteen ja ennen kaikkea turvallisuuteen, joka on itsessään tärkeä vaaliteema.

Viitaten Afrikan väestönkasvun ennusteisiin ja Lähi-idän ongelmiin, ei maahanmuuton kustannukset ole nykyisellä politiikalla vähenemässä, päinvastoin. Suomen maahanmuuttopolitiikkaan tarvitaan muutos ja siitä on keskusteltava avoimesti ennen vaalipäivää.

Ritva ”Kike” Elomaa, kansanedustaja

1 Comment

 1. Jussi
  28.3.2019 12:30

  Kike on kuvani mukaan paljolti oikeassa. Sotilastiedustelu- ja CIA-tiedustelu-uransa jätettyään Robert David Steele (myös Nobel ehdokas yms) on avautunut julkisuudessa paljastaen että muutos tapahtui 90-luvun puolivälissä kokouksessa Barcelonassa. Lähi-idän ja pohjois-Afrikan öljyherrat halusivat päästä eroon katujensa köyhemmästä ihmismassasta (ehkäpä potentiaalinen uhka eikä pelkkä maisemahaitta heidän mielessään?). Öljyherrat lahjoivat Barcelonassa länsi-Euroopan poliittiset johtajat maanpetturuuteen, avaamaan rajansa siirtolaisvirralle etelästä. Mr Robert on myös keksinyt ja kehittänyt tavan ratkaista ja lopettaa esimerkkinään Somaliasta tuleva pakolaisvirta poistamalla pakolaisuuden lähtösyyt vain 500 USD / nuppi maksavalla KERTAKORVAUKSELLA, joka julkaistuilla laskelmilla riittää takaamaan jokaiselle viljelysmaata, puhdasta juomavettä, ilmaiset puhelut ja netin yms keksimällään Open Source Everything Enginering pohjalla. Lisäksi on vahvat merkit että osa ”pakolaisuudesta” on maksettua ja organisoitua (luksustason bussikuljetukset ja ruokailut ilmaiseksi), seassa tarkoituksella luonnottoman suuri osuus rikollisia, massojen lähettämistä murentamaan Euroopan ja USA:n taloutta. Lähteideni mukaan G.Soros oli yllätysiskulla vangittuna Sveitsissä ja Bunkkerissa mm. USA:n isänmaallisten valkohattujen kuulusteltavana muutama viikko sitten, mutta jouduttiin vapautamaan Euroopan lakien pohjalta. Vahvistamattoman tiedon mukaan hän saattaa olla uudestaan vangittu viime päivinä Guatemalassa.
  John Birch Society:n esitelmästä, oma käännösyritelmäni:
  Miten voit muuttaa yhteisön?
  -SOTA
  -TERRORI
  -TALOUSROMAHDUS
  -MASSIIVINEN SIIRTOLISVIRTA
  Onkohan läntinen elämäntapamme kolmen viimeisen keinon kohteena?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top